Вече се родиха АПРИЛските овнета, ред е на мъничките телета!

• 17 241
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Някой знае ли какво става с Надето К  Rolling Eyes дали вече се гушка с бебето си  Praynig

Надето е добре,малката и  Марина също Heart Eyes.Утре ще ги изписват Hug.Тя е много щастлива,и каза че при първа възможност ще се завърне тук да се похвали Party.

Честита бебка на Реа!
Живичка и здравичка да и е,и много да я слушка и да я радва!

Oлчеееее,много сте сладки тримцата Heart Eyes.Направо потънах в очите ти Blush,бате Вели явно е лепнал гена на тати,ха дано Елина да е синеочка като мама Flutter
Точно такава възглавничка мислех да взема,и се чудех дали не е висока и няма да се криви вратлето много  Thinking,но така с дюшечето се получават нещата.Само дето тук не съм виждала такова чудо  newsm78.
desi054224,тази анатомичната ваничка изглежда наистина много удобна,но аз вече имам вана(обикновена) със стойка,и май ще се спра на варианта на Олчето.Или пък ако намеря само такова приспособление(където ляга бебето) като на твоята ваничка,обаче отделно Crazy.Как го обясних  Crazy

# 121
Честито на REA!!! Да ѝ е жива и здрава малката принцеса и много да радва мама и тати!!
dessi такова приспособление можеш да намериш в почти всички бебешки магазини, аз много се чудих дали да си купя анатомична или обикновенна с такава приставка(купих си анатомична естествено  Wink ) така бях решила първоначално. Все още нямам възможност да я използвам нали сме си 2в1  Joy ,на всички необебили се мами търпение скоро и ние ще се включим  към родилите  newsm10

# 122
Мария, за какво се ползва този Пентаксим при ваксините? Ние сме на ваксина след седмица и от сега нямам мира, само я мисля как ще мине и дали ще я боли много малката  Sad

Ние все още се къпем на ръце, тати държи, а мама къпе бебе. Страшен екип сме тримата. И после и ние ореваваме блока докато намъкнем бодита и ританки  Crazy

Малеее момичета, вие направо ме шашкате с това акане след всяко хранене, Гери ако ака веднъж на ден правя курбан, а сега пак е спечена и не е ходила.
Аз и давам Нестоген на Нестле, за сега си го хапва с голям кеф, но сега като ви чета, дали пък да не се спича от млякото  newsm78 Иначе като спряхме преварената вода от момента в който и грейна бялата кожичка сме на чайчето на Хип за коликите, вода отделно не и давам

# 123

"Не знам защо но имам странно напрежение нещо като притеснение го усещам  Confused както когато нещо важно ми предстои и се притеснявам. Дали не е вътрешно чувство което ми подсказва че бебка скоро ще излезе  Rolling Eyes
[/quote]

Може, може. Аз в деня преди да родя почти нищо не хапнах, обаче изобретих нова рецепта за баница с ябълки. Никога не съм правила такова нещо, но тогава ме обзе фикс идея, накупих продукти и стана супер. После добре ми дойде, когато мъжът ми я донесе в родилния дом.

Така че ако ви обземе нерационално желание да правите нещо- може и това да е:) Дори да не е, си е част от радостното очакване."

Върнах се Sunglasses
Мамасита,ако е така и при мене,скоро май няма да родя Crossing Arms За цялата бременност не съм имала никакви апетити или желания,ама от три дни се спуквам да плюскам. Изглежда гевезето е решило да навакса. Няма такова ядене. В понеделник за три минути ометох един шоколад Sick

"Мара, това за натрапниците ме разкефи на макс  35  За рициновото - как точно се пие?"
Брилянтин,ми айде де newsm78 Ми като забравих да питам,как да ти кажа сега ooooh! В петък, като отида пак, ще я питам!

Олче,много сте готини,пу,пу Много ме заинтригува тази възглавничка за вана. Изглежда наистина върши работа,така както описваш. Трябва да видя откъде мога да си я взема,че от всички грижи за бебчо,най страшно ми се струва къпането и поддръжката на пъпчето!

Момичета,благодаря ви за подкрепата Hug Гледам,че тайфата пак е почнала да се заформя и това много ме радва  bouquet А също и информацията за развитието на бебешорите ще ни е от голяма помощ на нас закъсняващите :hug

# 124
Въпрос към мъжките майки:какви памперси ползвате, мойто мъжле постоянно се опикава,а вчера памперса му беше сух а отстрани чак до подмишницата мокър  Shocked и само сменям дрехи  ooooh!.Аз ползвам на памперс с каката не съм имала ядове!

Аз също ползвам на Памперс единицата, никога не се опикава, макар че доста пишка и памперсът е много тежък отпред!

# 125
  • София
Здравейте и от мен! И ние сме на памперс, от 2-5 кг. Доволна съм, не се мокри.
Вече не се кърмим, благодарение на свекито #2gunfire. Но упорито изцеждам с помпата и 2 хранения на ден са ни с кърма. Останалите -Аптамил. Sad
renka79, и на нас ще правят пентаксим,
http://www.pharmacy-bg.com/lekarstven_spravochnik.php?cmd=lekars … p.%20inj.%20x%201
Мами, вие как обличате децата?  Ние постоянно се караме със свекито. Тя я навлича, аз събличам. Иска да завива детето с поларено одеалце+още едно. А според мен е нормално с едно одеалце. Още повече,че е облечено детето.

# 126
asia_nika, мерси за инфото за Пентаксима

Аз малката през деня я завивам само с едно поларено одеалце, иначе като я къпя само и заспи и слагам одеалцето и отгоре една по дебела пеленка, като долното одеалце хубаво го натискам около нея, за да не и влиза въздух и да настине нещо  Peace Не и давай на свекито много да ти се меси  Naughty ти най-добре си знаеш за детето ти кое е най-добре.  Simple Smile

# 127
Олче, много сте сладки!!!  Heart Eyes
Ние държим в стая температура 23 градуса. Мишенька облечена в гащеризон или боди с ританки + плетена розовка безръкавка, която аз набързо изплетох. Отгоре с одеялце. След къпане, докато кърмя слагам лека шапчица и завивам в поларено одеялце.

# 128
  • София
  asia_nika би ли искала да споделиш ако желаеш какъв е проблема с кърменето при вас. Основното което подразбрах е дразнителя свекърва така ли? След като се цедиш и все още имаш кърма нищо не е приключило и ако искаш може да направиш някои неща за увеличаването на количеството на кърмата, както и за връщането на бебчо на гърда ако не иска да суче в момента. Пиши ми ако искаш да опиташ, разбира се това е твое решение само, но в никакъв случай на някоя от бабите. Само последно искам да споделя нещо. По принцип когато се дохранва е добре всяко едно или поне повечето от хапванията да са смесено кърма и АМ, отклокото някои само кърма, а други АМ. Това е така защото съставките в кърмата спомагат за по-доброто и лесно усвояване на АМ  Simple Smile

# 129
asia_nika не позволявай на свекърва ти да ти се меси в отглеждането на детето!Аз го обличам само с боди с дъляг ръкав и отгоре гащиризонче или блузка със ританки!През деня спи с една поларена пелена а вечел му слагам и още една само че тъничка памучна!
Между другото майка ми онзи ден ме пита дали съм щяла да соля бебето ,и като й казах не тя ми отговори"еми като порасне и мирише потта му ще се сърди на теб" Mr. Green Crazy!Естествено аз бързо я отсвирих и тя каза,че повече няма да се обажда!
Момичета аз снощи много се притесних и сега ще звъня на личната,но и вас да питам!Пъпчето ни снощи като свалих памперса беше направило петънце от кръв колкото 50 ст,той беше доста сочен и след като падна продължи да кръвва по малко,но снощи ми се видя доста!При вас как стоят нещата с пъпчето?
И още едно въпросче  Mr. Green От кой ден започнахте да давате чайче за колики на хип и дали може да го давам и отделно да му давам и глюкоза,че май още е жълт,или пък ще е мулат  Mr. Green и аз не мога да разбера  Thinking

# 130
  • Враца
деси, чайчетата на хип са много видове, най-рано можи да се дава едно с лайка, пише от 1 седмица. то е гранули и си има захар.
но аз лично съм по-доволна от чай от копър.
с преварена водичка го правя- загрявам я до горещо в микровълновата, вътре малко копър /на 100 мл- 1 равна ч.л. от сухия/ и запарвам за 20-ина мин. прецеждам и слагам захар- пак 1 ч.л.
пробвай първо това, на мен гранулите поначало не ми вдъхват доверие, ама не знаех че е такъв чая и пратих мъжа ми за него...
то може и аз да го пия, при колики на бебо съм чувала че е добре и мама да пие чайче Simple Smile

# 131
 renka79 ,  asia_nika ме е изпреварила, но ето и още един линк с инфо .
 Тази ваксина ще си я купя от аптеката, съхранява се на вратата на хладилника и два часа преди имунизацията се изважда на стайна температура.
 Надявам се да я понесе добре Даниелка и всички останали бебчета, че снощи беше много неспокойна и плака повече от обикновено след вчерашната ваксинация. Лекарката ни изписа Панадол, през 4 часа, аз и дадох три пъти, но двата пъти изплю почти цялато количество  Tired
 Сега е по-спокойна само промърква, но е обичайно. Май мамите повече го изживяваме този момент  Rolling Eyes

desi054224 заради жълтеницата на Дани, която се беше засилила доста при изписването ни от болницата, трябваше да и даваме повече течности, естествено ни изписаха гликоза във водата, но аз и с Алекс направих комбинация чай на Милупа против колики леко подсладен със захар. това само в началото докато беше жълтичка, после махнах захарта и остана чисто чайче.  Peace Инъче съм много доволна от чайчетата, нищо, че са на гранули.
 Аз пия лакногонен чай със почти същото съдържание, така, че и с кърмата ми си получава дозичка от билките сигурно.  Wink

Дани я къпем като поддържаме главичката и над водата с една ръка, а цялата лежи върху хавлийката на шезлонга за къпане потопена във водата. До скоро аз я държах а татито поливаше, но кръста ужасно ме боли като стоя преведена дълго и сега той я държи, а аз я къпя и поливам.

Не зная как е при другите девойки, но нашата е фенка тати още от сега. Докато я къпем все него гледа, когато се върне от работа веднага се успокоява в неговата прегръдка и заспива дори. С Алекс не беше така, и ми е малко ревниво, все пак сме с нея по цял ден.

# 132
Здравейте от мен  Hug
Като гледам как си говорите са отглеждането на бебчовците направо ви завиждам благородно  Wink Вече всеки ме чака сутрин да вляза в skype и случайно ако закъснея като днес с около 30 мин и като вляза се започва " ама ти пак ли си тук не се ли напъна вчера да излезе"  Embarassed ужас ви казвам а като звънна на някой по тела всеки очаква да чуе че съм в родилното  Confused

zelenoto_oko дано да си права и бебка скоро да реши да излиза  Flutter мерси за пожеланието  Hug

олче много ти е сладка госпожицата истинска прелест  Hug

мамасита аз напрежението си го имам ама и какъв апетит върви с него няма да ти казвам  Crazy през цялата бременност не съм яла толкова колкото последните 10 дни  Blush
На всички от отбора на 2 в 1 пожелавам скорошно раждане  Hug дано и ние скоро да се похвалим  Peace

# 133
  • Варна
Честито бебче на Реа!!! Да е жива и здрава малката принцеска и много да радва мама и тати!

като звънна на някой по тела всеки очаква да чуе че съм в родилното  Confused

Хаха, и при мен е така, да не говорим, че, ако звънна на някой и той не ми вдигне, после се притеснява да ми звънне обратно, че да не ми прекъсне "раждането". Mr. Green

На мен ми изчезнаха всякакви симптоми на раждане. Rolling Eyes Вчера ходих при един лекар, за да се уговоря за раждането (не можах да издържа... Crazy) и се разбрахме, ако до другата сряда не родя, да отида да ме прегледа за разкритие, което евентуално би предизвикало раждане.

# 134
  • София
РЕА1 ЧЕСТИТА ВИ РАДОСТ!МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА!
Деси054224 и моя нещо се мокри от тея памперси.Мисля да ги сменя с други но незнам още какви. Thinking
За пъпа не се притеснявай на дъщеря ми беше така,а и сега докторката ме предупреди,че е възможно да кърви доста и да не се шашкам след като му падне.

Общи условия

Активация на акаунт