много обичам Великден - нали е три дни, та успявам на всички да честитя

Направихме страхотна тричасова разходак в това слънчево и приятно време, през която Борис спа мнооого дълбоко

Сега да се включа по темите....
По отношение на спокойните и неспокойните бебета. Моят Борис ще го окачествя по скоро като спокойно бебе / на фона на разказите на другите/. Но това коеото съм забелязалае, че много усеща емоциите в къщи и определено е спокоен най-вече когато аз съм спокойна. Няколко вечери след като бях нервна и не можа да се успокои и да заспи както обикновенно се постарах повече вечер поне да не се разстройвам за щяло и не щяло. Според мен това и ефекта, който дава чаят от маточина - когато майката е спокойна, и бебето й е такова. така че , мили майки, опитайте се да дадете спокойствие на своите деца / особено май това се отнася до кърмещите майки.
Инкогнито, защо казваш "Съжаление" за биберона - аз се благославям затова, че Борис смуче биберон - така го успокоява - в тежките моменти на колики, глад и всякакво раздразнение...не виждам да му пречи на яденето от гърдатат - само на кърма сме, даже като че ли си упражнява сукателните способности с него, така че - споко, не се ядосвай и не съжалявай за биберона / аз без него за никъде не съм/.
Аз много го мисля това нощно хранене - и при нас не се получава - яде си през 3-4 часа нощем и това е. Чудя се дали го пробвам с чайове

Не съм сигурна обаче, че ще се получи

heli heli не се притеснявай за кърменето - и ноя Борис в началото се наяждаше за 5-10 минути, успокоих се когато установих че с това яденен качва килограми - явно му е достатъчно.Сега яде повече - по 15 , даже и 20 мин.

Проблем с обличането след баня и при нас се появи, но като че ли го преодоляваме - не бързам да гго обличам и гледам да му говоря спокойно и да не бързам да го обличам - затопляме добре стаята и го обличаме и мажем с кремове бавно като задължително някой му говори,а ако имаме късмет да захапе и биберон, положението е овладяно

кикоимери, не знам защо за ката за раждане виниш ТК, акта го издава общината по твоя настоящ адрес, а као нямаш такъв - в община Красна поляна, така че провери в общината и ги помоли да побързат с акта, няма да ти откажата. Почти навсякъде ги изговят много бързо.
Зеленко, как успявате така да намалите колиефа, аз пробвах в петък и си докарахме първия ден на великден цял ден рев от колики и цял ден на ръце, добре че бяхме много ръце. та не си и помислям да ги намалям вече. не знам кога ще се осмеля пак да се пробвам - може би покрай някой друг празник

Ели, чакаме отизиви за молитвата

А сега май стана време и мама да си легне