Споделете 104

• 21 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Първородният представи композиция с акварел, наподобяваща метящата Пепеляшка. Оказа се, че  е нарисувал Обилан - това е джедай, ако не знаете, в сладкарница / Shocked/. Било му трудно да изобрази хавлиите, с които ходят джедаите  и затова е облечен в нещо като къса клош поличка.

# 481
  • Майничка

Допреди половин час миех ентусиазирано прозорци по къс ръкав и боси краци.
Докато една комшийка услужливо ме информира, че вън е 7 градуса.
Сега съм се навлякла за световно с анцуг, поларен жакет и вълнени калцуни и обмислям обедно меню с греяна ракия.
А уж не плащам данък обществено мнение. Joy

Им, да не е Оби Уан?

# 482
Тази сутрин имаше дъга- голяма и ярка.
Злоупотребата с вино ми спести ужаса от земетресението.

# 483
  • о`майна лунна нощ е

Какво ще готвиш? ... или кого?

Жо,  каква е ролята на Ани Салич в снимката?

# 484
# 485
Бяхме на протест на 1-ви юни преди три години. Помолихме я за снимка и така. И аз имам.

# 486
Споделям неделно разложение на битова основа.
Липса на желание за движение .
Остър пристъп на глад и опоскване на хладилника.

# 487
На мен ми е студено на лапичките.

Мъж ми днес е анализаторо-коментатор. Пак няма да можем да излезем.

# 488
Вчера кръщене - трапеза, днес 50 годишнина - трапеза... Като се заредят едни безкрайни празници и трапези, а аз... на диета. Mr. Green
Че и не пия нищо освен Н2О. Tired Нищо де, "Целта оправдава средствата", нали така казват?
До тук добре, има вероятност да стана неузнаваема, защото това което се изисква за целта било воля, пък аз имам нещо още по-ценно за такива цели - инат.

# 489
 JJ , обуй си чорапи и " метни" едно , ако не помогне - горещ душ.
При нас действа семейно , дори на децата.

# 490
Споделям обзелата ме безмоторност.

# 491
Приспах торпедото, но вече съм изтощена. Търся някой готвач да ми сготви за вечеря.
Мамунке, прическата на момъка млад е идейна. Grinning

# 492
Луна, като го видя, ще го поздравя за идеята. По-скоро фризьорката, която няколко дена преди това го беше наежила с някаква маладжа, но не с крем на цинк-оксидна основа. Mr. Green

# 493
Пепеляшка, чушки. Обилан е. Браво на Кириля.  Това зеленото, кръглото, дето виси от тавана - не го познах. И мъничкото жълтичкото също. Предполагам, че са сладкиш и курабийка, в междузвездните джедайски сладкарници вероятно сладкишите се взимат с помощта на Силата.

Да има джедай, желаещ да размаха джедайска стирка у дома?

Уикенда ми беше наситен с емоции. Включваха главобол, резил, наводнение, сблъсък с нови техники и технологии и убеденоста ми, че заради комбинацията от горните скоро няма да видя очите на жертвата.

# 494
Какво мислите, че прави една Жозефина, която е сама в съботно/неделните следобеди?
Ляга и спи като младенец. За срамотите. ooooh!
Остаряла съм явно.

Общи условия

Активация на акаунт