Споделете 104

• 21 490
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
А какво си мислете че прави една Маркрит .. ???
Ами прави две тави паста на фурна , е да се изфукам че много задобрях в приготвянето на италианска кухня .. bowuu  chef
Айде де чакам комплименти . Wink Whistling Grinning
Черпя ви и вас и наздраве кой с квото му харесва . Hug

# 496
  • България-Швейцария
Ти хубаво черпиш, но някои не можем да ядем.
Целият ми език е на някакви петна като плесен и ужасно ме боли, чак започнах да фъфля, какво остава да хапна нещо.
Онова зелено зъболекарско мазило (Гранофурин май се казваше) било спряно от производство, колко ли време ще се влача в това състояние сега Confused.

# 497
CTramell, да не си се оскарлатинила?

# 498
Е няма ли заместител? Сода не може ли да слагаш? Пепи като имаше на гърлото афти сме го мазали с Ваготил, разреден. Иди на лекар най-добре.
Аз обядвах преди малко, но нищо не усетих, направо е ужасно. Мъжът ми вика, че било вкусно, ама смее ли друго да каже. Такава умопомрачителна хрема не бях имала скоро.
Макарони, спагети и други такива не харесвам на фурна.

# 499
  • Бу-у-урга-а-ас
CTramell , лоша работа. Преди години устата на Кристиян се беше изприщила и даже температура от афтите вдигна. Заведох го на зъболекар и там го намазаха с някакво скъпо лекарство. Помогна. Другият вариант е Тантум верде спрей. Дано се оправиш бързо.

# 500
# 501
CTramell, лапни няколко лъжици мед ...Дано ти помогне , аз така съм си оправяла афтите преди време.

# 502
Петък мина, но друг ще дойде.
Споделям бой и латекс на приглушена светлина от осветителни тела.

# 503
  • До хладилника, който обичам
Какво мислите, че прави една Жозефина, която е сама в съботно/неделните следобеди?
Ляга и спи като младенец. За срамотите. ooooh!
Остаряла съм явно.
Глюпости. Аз си спя редовно следобед, стига да има възможност (най-често почивните дни). И днес си легнах, но не успях да заспя, вместо това си дочетох книгата (за пореден път 'На изток от рая').
Споделям задоволство Grinning

# 504
Момичета, къде е Сели ??? Rolling Eyes newsm78

# 505
Онова зелено зъболекарско мазило (Гранофурин май се казваше) било спряно от производство, колко ли време ще се влача в това състояние сега Confused.
Продава се във ветеринарните аптеки.

# 506
  • До хладилника, който обичам
Не ти работят ЛС?

# 507
Не ти работят ЛС?
Не , работят си ... Whistling

# 508
  • Кацнала на едно дърво.
Спя всеки следобед.  bowuu Десет минути ако дадат, пак съм доволна.  Laughing
Споделям тортоправене (стара семейна рецепта, няма да ви я кажа, защото след това ще трябва да ви убия).  Mr. Green Пекла съм блатове, бъркала съм крем на ръка (че иначе не става както трябва Blush) и тъкмо съм направила цяла-целеничка торта, реших да я ръся с портокалови стърготини, че да се върже с купената от "100 грама сладки" украска.  Party
Хубаво де, ама портокалът подскокна кат млада булка и да вземе, да се забие в тортата! Shocked Иу-у-у-у!  ShockedПляс! Shocked Хвърчи торта, хвърчи крем, Василиндра скърца с чене и сипе стари пиратски ругатни и проклятия.  ooooh!
Слава богу, успях да овладея щетите (макар че донът предлагаше да го оставя като ефект - кратер.  #2gunfire).
П.П. Утре Малкото тролче става на цели две години, затуй е целият зор.  Laughing

# 509
  • Boston, MA
От парно на климатик - пак ни пропусна пролетта.

И аз спя (почти) всеки следобед.

Общи условия

Активация на акаунт