Споделете 104

• 21 519
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Люсил, къв е тоя завод, всъщност не  е вазжно, парти ми спешно една шестлистна детелина, ако случайно някъде видиш че никнат коминочистачи, набери ми един, подкови, муски и талисманчета също не отказвам.

Ламьо, не си луда бе. Според мен звучи прекрасно. Музика за ушите ми.

# 61
Дай Адрес. Поне с първото ще те уредя. Ако трябва мойта ще ти пратя. Аз съм късметлийка и без нея. И коминочистач мога да ти разработя. Обаче ще ме изгонят от работа и ще ме осъдят. Милост?

# 62
  • България-Швейцария
На мен пък ми се работи, само че със състава колеги отпреди 10-12 години.
Ако може и същия обем работа от оня период - направо ще е чудничко.

Споделям, че от 4 дни се опитвам да не пуша и засега удържам положението.
Даже не ми липсваше, но днес аха-аха да ми вдигнат кръвното и щях да пратя всичко по-дяволите.
Дали да не си сложа лентичка за стимул?

# 63
Имелда честита тенекия! (пресноебци)

Все по-често се оказвам по-умната! Сигурно е признак на нещо.
Не е на остаряване. Не е. Не.

# 64
Облякох си детето с костюм. Той си поиска костюм. Бизнисмен ще става, да свиква. И обуща купихме, точно тези които си хареса в сайта на тази марка. И две вратовръзки за всеки случай. А коланът струва колкото обувките ooooh! Баща му е за бой! Ризата е много хубава. Да живеят МОЛ-овете! Mr. Green  Абе просто пред мен стоеше млад мъж, не младеж. Детето ми ли бързо порасна, аз ли бързо остарях?...
За да не страдам толкова, забърсах една чанта за мен. Crazy

# 65
Бижу, роди си още едно  Mr. Green
Оф, леле, пратиха ме на някакъв трейнинг. Нищо не разбрах  Shocked Не знам водките ли снощи ми изгладиха мозъка, или шефът ме надцени, ама гледам едни слайдове, едни чудесии и се чудя къде попаднах.  Laughing

# 66
Ех Джаки, Джаки...

Та да споделя, че на някаква чалга-стар Полина, приятеля и се занимавал с бизнес.

# 67
  • sofia
Ох, някой да се сеща името на една група - вокалът е с гола глава, гласът му напомня на Еди Ведър?

Stone Temple Pilots?

# 68
Отивам да гледам мач и да пия бира, при това с хора различни от колегите и семейните ми. Да живей разнообразието! Ура!!! Три пъти ура!!!  Laughing

# 69
Ох, някой да се сеща името на една група - вокалът е с гола глава, гласът му напомня на Еди Ведър?
Stone Temple Pilots?

Staind.  Grinning

# 70
И двете групи са от любимите на Перфектния. Simple Smile

# 71
  • Русе
Много ви се моля утре след 14 часа да ми стиснете по един палец  Praynig До към 15 и нещо. Тъкмо ще отървете малко работа  Laughing Много ми е важно.  Hug

# 72
Добре, Деб. Най малко трима от педесет психично болни ме мислят за свещеник.
Чакаха ме зад вратата на сбогуване, целунаха ми ръка и я опряха о челото си.
Дадох им благословията си, дали съм сторил голям грях? Съвсем сериозен съм.
В два различни града една и съща услуга при нотариус е или 37, или 15.60 лв.
Дръпнах с двайсе лева. Не знам Наполеон колко писма е диктувал, но нотариусът в
гр Бяла работи с пет асистентки и няма проблеми.
Чеснов сос продава ли се, или си го приготвяте? Охлювите не са ми проблем, събирам ги, все едно, че аз съм ги пуснал.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 21:34 от Вълкът с дълъг ник

# 73
# 74
София след дъжда е прекрасна. Липите са почти като в детството ми. Улиците са мокри, а в тъмнината изглеждат дори чисти. Можеш да вървиш бавно и да вдишваш спокойствие. Ей, обичам го този град, дори когато го мрaзя.

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 06:37 от Бабилия

Общи условия

Активация на акаунт