Отговори
# 15
  • Бургас
Здравейте банда. Grinning

Ние сме си отново у дома. Grinning

Големи перипетии се оказа гостуването ни в София. Sad Тъй като не съм много,много по обясненията само ще ви споделя,че бяхме в болница в окръжна с пневмония. Sad Влязохме по спешност Калин беше много зле,но се оправихме вече.Пазете бебчетата,Калин се зарази от батко си,който изкара само ангина ,а при него стигна до пневмония. Cry

Сега ще се върна назад да ви прочета малко,че отдавна не съм ви чела. Grinning

# 16
Леле Клое, неприятноа ситуация, добре че сте си вкъщи и сте се оправили.
В окръжна как се държаха как е отделението?
Питам защото информацията за болниците се оказва много ценна, като се наложи човек да знае къде да отиде.
Аз разбрах, че в III градска например, не давали децата да са с придружител а самички, те се "грижели".   Дано не се налага те да се грижат  Praynig

Катеричките са много сладки, преди години съм виждала катеричка която си носи малкото, от далече изглежда като лапнала два ореха, а то мъничето свито на кълбо и захапано.

За срещата аз също съм за сряда, предлагам да изберем място и час. Аз си мислех да е след 19ч. за да може половинчовците да поемат децата. За място Mr. Pizza на ул. Неофит Рилски 44, или нещо в района.

# 17
Момичета имаме ли нова тема за националната среща, че нещо не намирам?
Старата е заключена отдавна, нова пускана ли е ?  Confused

# 18
  • Бургас
Леле Клое, неприятноа ситуация, добре че сте си вкъщи и сте се оправили.
В окръжна как се държаха как е отделението?
Питам защото информацията за болниците се оказва много ценна, като се наложи човек да знае къде да отиде.
Аз разбрах, че в III градска например, не давали децата да са с придружител а самички, те се "грижели".   Дано не се налага те да се грижат  Praynig

Катеричките са много сладки, преди години съм виждала катеричка която си носи малкото, от далече изглежда като лапнала два ореха, а то мъничето свито на кълбо и захапано.

За срещата аз също съм за сряда, предлагам да изберем място и час. Аз си мислех да е след 19ч. за да може половинчовците да поемат децата. За място Mr. Pizza на ул. Неофит Рилски 44, или нещо в района.

Ами ние бяхме с "връзки" ,защото нямаше по клиниките места.Първо щяхме в педиатрията да влезем,но когато точно се влоши нямаше места в клиниката да ни премат макар,че и там ни преглеждаше позната лекарка на свеките др.Георгиева,но после в Окръжна се оказа на свеката на колежка майка и завеждаща детското отделение .Тя жената беше в отпуск,но дойде ,защото аз нямах и документи на всичкото  отгоре  Embarassed Embarassed понеже чаках колет от Ларедута и си оставих ЛК в Бургас за да вземе майка ми колета. Embarassed Ама знаех,ли какво ще ни се случи.Окръжна е след ремонт нямаше нито една хлебарка беше чисто.Доволна съм и от отношението на лекарите не само към нас ,но и към всички дечица и там се напълни след нашето постъпване.

# 19
Голям ужас сте приживяли Клои, но важното е , че мъника е добре Hug
Ане, яйцата ти са трепач Hug
Много хубава снимка с катеричките, много ме зареди Hug

# 20
  • Троян
В новата темичка ,да се похвалим най-после че си имаме нови 2 зъбчета,та най накрая сме с 4 общо.
И Маги се опитва да проявява характери,но като й кресна  в повечето случаи  хваща ред,но понякога става невъзможна.

# 21
  • Карлово
Цоп и аз в новата тема.

Ние за пореден път сме болни, този път трио- Ачко, Марти и мама. Баси и вируса, баси и чудото, мен ме държа 4 дни Т, все още кашлям и съм сополива, а децата беснеят около мен с по 38 градуса. Ама не се даваме де, ще изгрее слънце и на нашата улица. Mr. Green

# 22
Здравейте!

Клои, съжалявам за перипетиите ви ConfusedДано не се повтаря никога повече Praynig

Деги, май фотографията ти е хоби, много добре се справяш  Heart Eyes

Ане, наистина ти обираш овациите и първото място, страхотни яйца Hug

Видях, че са качили в сайта на бтв късната емисия от 17.04, но не мога да дам линк, щото не отваря нея, а заглавната страница Rolling Eyes
Ако на някой му се рови може да ни види Blush

# 23
  • Карлово
Фил, какво да гледам, че съм пропуснала клюката?

# 24
Клои, Микки -  Hug
Ане, яйчицата са страхотни...
Фили, видях ви...  Peace
Даренка - мамина душичка - тя с кърпа на главата...  Heart Eyes
Да я цункаш от мен, много е сладка...

# 25
Христос Възкресе и от мен момичета! Бъдете здрави и благословенни! Hug

Клои, Мики,  Hug

# 26
  • Карлово
Джул, Шушони, хич не сме за прегръщане, заразни сме  Mr. Green

И що не казвате какъв е репортажа?

# 27
  • София
Аз пък не намерих къде да гледам Sad

# 28
  • Бургас
И аз ви видях Фил. Wink
Минават под масата бе мацки.Двечките с Дарена. Grinning

Микки,оздравявайте. Hug

Ане,страхотни яйца.Аз тази година оставих свеки да се справи с тях. Wink

Брей,много нови бременни коремчета. Heart Eyes Лека бременност на всички бремелинки.Радвам се за вас. Grinning

# 29
  • Пловдив
Ох, Джули, какъв е този аватар  Crazy  Laughing
Немога да откъсна очи от него  Crazy Пленителен и завладяващ .. такъв .. някакъв  Crazy

Ане, чудесни яйца! Поздравления  Hug

Клои, Микки, оздравявайте  Hug

п.с. Кажете къде да я търся Фил? В сайта на бтв. Ама после къде да кликна  Embarassed

п.п.с. Ааа, намерих Simple Smile Много сте фешън, Фили  Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 15:57 от Ханна

Общи условия

Активация на акаунт