ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-16

• 21 856
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
Във официалния сайт на "Забранена любов" и по-точно във форума има пусната тема, до модераторите, че хората си искат сериала в 22:00 часа. Вижте отговора на Екипа на НОВА ТВ

Цитат
За сега е решено серила да остане в тази позиция на излъчване,до финала на Биг Брадър.Както всички знаем това реалити шоу е в конкуренция с Мюзик Айдъл. То носи и приходи на NOVA, сериала Забранена любов разчита на спонсорите,а и не носи пряка печалба,но има висок рейтинг.

А сега виже моя отговор на това исказване

Цитат
Нас не ни интересуват вашите печалби, ние искаме сериал в 22:00, както сте обещали . . . , но Вие предпочиатате да крадете от парите НИ и предаването продължава не до 22:00, а до 23:30 . . . точно поради тази причина сезирах защта на потребителя и от понеделник започват проверки, искренно се надявам щедро да бъдете наказани . . . не само да крадете от предаването ВИП брадър, а сега ще дадете за паричната глоба която Ви очаква след проверката, защото закона го позволява. Радвам, се че казах каквото имам именно на някои от екипа на НОВА ТВ.

# 406
Във официалния сайт на "Забранена любов" и по-точно във форума има пусната тема, до модераторите, че хората си искат сериала в 22:00 часа. Вижте отговора на Екипа на НОВА ТВ

Цитат
За сега е решено серила да остане в тази позиция на излъчване,до финала на Биг Брадър.Както всички знаем това реалити шоу е в конкуренция с Мюзик Айдъл. То носи и приходи на NOVA, сериала Забранена любов разчита на спонсорите,а и не носи пряка печалба,но има висок рейтинг.

Цитат
Нас не ни интересуват вашите печалби, ние искаме сериал в 22:00, както сте обещали . . . , но Вие предпочиатате да крадете от парите НИ и предаването продължава не до 22:00, а до 23:30 . . . точно поради тази причина сезирах защта на потребителя и от понеделник започват проверки, искренно се надявам щедро да бъдете наказани . . . не само да крадете от предаването ВИП брадър, а сега ще дадете за паричната глоба която Ви очаква след проверката, защото закона го позволява. Радвам, се че казах каквото имам именно на някои от екипа на НОВА ТВ.
Всичко гладно за пари мама му...!  Браво JigSaw Hug

# 407

Цитат

Цитат
Всичко гладно за пари мама му...!  Браво JigSaw Hug

Направо ги насрах . . . без извинение  bowuu

# 408
как да си направя в подписа вместо URL към петицията да пише Петиция за излъчване   newsm45 Мъча се... Cry

# 409
JigSaw безкрайно се радвам на хора като теб, на които не им пречи да си изкажат мнението, или да потърси правата си, в твоя случай. Наистина е похвално, понеже ние в БГ не сме свикнали с такъв начин на живот за съжаление... но все пак си мисля, и надявам се да греша: дори и от Защита на потребителя да санкционират Нова ТВ, мислиш ли  че на тях ще им стане нещо, като говорим за сума от 2-3 хиляди, максимум 10 хиляди лева. Спомняте ли си за шоуто Страх, което не искам и да си помислям поради каква причина го спряха. За това в чужбина сигурно щяха да прекратят излъчване на телевизията, а при нас какво направиха- някой лев обезщетение, някой лев глоба, някой лев рушвет, и хоп, Нова са си живи и здрави.
По никакъв начин не искам да те обнадеждавам, аз също като всички вас искам да си имам собствения половин час на ден, където ще си гледам сериалчето, и не искам да ме лъжат и манипулират по този начин, но уви.
Все пак желая успех на начинанието, надявам се да се задейства преди края на ВИП-а, Нова все пак да получи наказание, и да се поучи от грешките си.

# 410
  • Перник
как да си направя в подписа вместо URL към петицията да пише Петиция за излъчване   newsm45 Мъча се... Cry

Петиция за излъчването на Забранена Любов от Понеделник до Петък от 22.00

Влез с цитат в мнението ми и копирай само това [урл=http://..............................................от 22.00[/урл]  и после пейст в твоя подпис

ДжигСоу  Hug

# 411

Петиция за излъчването на Забранена Любов от Понеделник до Петък от 22.00

Благодаря,вече ми е в подписа  Hug

# 412
Дианчето ми е много антипатична във Вип Брадър.

# 413
Дианчето ми е много антипатична във Вип Брадър.
Ей сега след рекламите ще играe в Стани Богат...ще видим какво ще я свърши...иначе много се радвам,че днес ще има серия Hug

# 414
JigSaw безкрайно се радвам на хора като теб, на които не им пречи да си изкажат мнението, или да потърси правата си, в твоя случай. Наистина е похвално, понеже ние в БГ не сме свикнали с такъв начин на живот за съжаление... но все пак си мисля, и надявам се да греша: дори и от Защита на потребителя да санкционират Нова ТВ, мислиш ли  че на тях ще им стане нещо, като говорим за сума от 2-3 хиляди, максимум 10 хиляди лева. Спомняте ли си за шоуто Страх, което не искам и да си помислям поради каква причина го спряха. За това в чужбина сигурно щяха да прекратят излъчване на телевизията, а при нас какво направиха- някой лев обезщетение, някой лев глоба, някой лев рушвет, и хоп, Нова са си живи и здрави.
По никакъв начин не искам да те обнадеждавам, аз също като всички вас искам да си имам собствения половин час на ден, където ще си гледам сериалчето, и не искам да ме лъжат и манипулират по този начин, но уви.
Все пак желая успех на начинанието, надявам се да се задейства преди края на ВИП-а, Нова все пак да получи наказание, и да се поучи от грешките си.

Дори след глобата която се надявам да отнесат и която няма да е проблем да си платят ( В благодарение на ВИП Брадър и Sms-ите ...) може би, ако имат второ нарушение глобата ще е по-голяма или ще се стигне до нещо друго, но докато "нещо друго" се случи сезонава вече ще е приключил. Коментирах разговора ми с защитана потребителите с мои приятели и според тях е възможно те да знаят за това, а дори и да са подкупени от НОВА ТВ . . . просто нещата в България са толкова сложен процес и толкова голям пъзел, който не може да се нареди, но все пак да видим какво ще стане.

# 415
Като гледам "Стани богат", имам чувството, че играе Анастасия Константинова. А, като се откъсна от филмовия образ,  Д. Любенова някак си ми се вижда много скована и донякъде изкуствена.  Thinking

# 416
Като гледам "Стани богат", имам чувството, че играе Анастасия Константинова. А, като се откъсна от филмовия образ,  Д. Любенова някак си ми се вижда много скована и донякъде изкуствена.  Thinking
Ей сега Пънчев вика "Анастейшааа,Анастейшаааа" Grinning

# 417
Марто,браво ... добре си се постарал  Hug
България има нужда от хора като теб , хора,които не се боят да си търсят правата!
Благодаря !!!!

# 418
Малко да ви поразсея от темата за ВИП-а. Ето какво трябва да се случи днес:
Крис и Валери са се гушнали на канапето в хола на Валери. Пушат от една цигара. Крис държи пепелника в ръцете си. На мсичката две чаши, изпито вече кафе.
Звъни телефон. Крис поглежда в посока на звука и казва мързеливо: трябва да е твоят..
Валери дръпва от цигарата , присяга се през Крис, и взема телефона: Ало?
Обажда се Марто: Ало, Валери, да си се чувал с Крис днес?
Валери, леко стреснато, поглежда към Крис, но гласът му не трепва: Не, защо?
Марто: Трябва ми спешно, а си е изключил телефона!
Валери: Какво се е случило?
Мартин: Елица е катастрофирала!
Валери: Елица е катастрофирала!? Кога се е случило?
Марто: Нямам време да обяснявам сега. Моля те, ако видиш Крис, му предай какво съм ти казал.
Валери: Едва ли ще го видя днес.. Марто, трябва да затварям, пощальонът е тук и чака да разпиша пратката.
Междувременно Крис се облича трескаво. Валери затваря телефона и се обръща към Крис:
Да тръгваме!
Крис(прави пауза и пристъпва леко към Валер) поглежда го в очите и казва: Валери, ако може ти да не идваш..
Валери го поглежда и нещо угасва в погледа му: Може, разбира се..

# 419
здравейте имате ли идея на колко години е Диана Любеноваа. Прекрасна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт