ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ-16

• 21 912
  • 471
  •   1
Отговори
# 15
Снощи прочетох някъде в темата, че днес Ивайла искала да гледа записи, което значи, че няма да има сериал Sick Аман вече от тая простотия, кога ще вземе да свърши #Cussing out

# 16
Снощи прочетох някъде в темата, че днес Ивайла искала да гледа записи, което значи, че няма да има сериал Sick Аман вече от тая простотия, кога ще вземе да свърши #Cussing out
Какво значи това,че искала да гледа записи newsm78 newsm78
Ние с нея ли трябва да  ги гледаме...
Сега ,това не е ли Вип с благотворителна цел...Или каузата стана- Дай да се примерем коя е по-голяма скандалджийка... ooooh!

# 17
Какво значи това,че искала да гледа записи newsm78 newsm78
Ние с нея ли трябва да  ги гледаме...
Сега ,това не е ли Вип с благотворителна цел...Или каузата стана- Дай да се примерем коя е по-голяма скандалджийка... ooooh!
Ами нали снощи Аня гледаше, сега и Ивайла искала.....ма да си ги гледат сами бе... #Cussing out

# 18
  • София
Цоп и аз тук. Mr. Green

Къде изчезна "Мартин Константинов" Момченцето ни  в темата.....???
Ей,Ако четеш, да кажа,че липсваш.... Да не се обиди на онез коментари....Айде включвай се,моля те Hug

Е споко, сигурно са на училище по това време, де, ще се появи довечера. Wink  Дано имаме сериал. Praynig  А забелязахте ли как бързо расте подписката срещу Нова. Mr. Green

# 19
Хоп-троп с 2та крака и аз съм тук  Grinning

# 20
Ама записи на какво-Коя какво е плюла зад гърба на другата ли?
Ама тези са много прости бе....честно...Аз пък никога не съм имала желание да разбирам кой какво ме обсъждал...А обикновенно често говорятр зад гърба ми  и то не ласкаво- ...Баси народа....Изтреще!!!

Е споко, сигурно са на училище по това време, де, ще се появи довечера. Wink  

А,дано, щото аз реших ,че се е засегнал от коментарите от нас–застаряващите фенки -около 30-така Whistling
А подписката,верно ли расте...Сега ще метна едно око...
Ама какво ли ще помогне тази подписка...
Забелязахте ли снощи поста на Авиком,беше копирала що народ следи темата на випа...поне 150 човека бяха. само скритите и гостите са 100 -тина... ooooh!

Ето да видите  за какво става въпрос:
Цитат
avicom, tzvety26, blackpearl, Mrs Fiore, dido1302, chnoire, Бояна Ламбер, Natalka, Вени***, Шайн, stella_01, BAN, TeTinka, sis, Jilda, Уки, vania111, demetrija, anideni, diva75, masissa, *Jeny*, Джу38, esperanca, brindda, Лола, rochi, unchita, vikit78, malvinaina, mari6a, vili bets, elito-3, tanini, papi6, maimunka, tornado_vn, stmh___, неличка, dika79, blizna4e, tyjna, Velesa, nevy, pinko, galina76, sunnysS, sovalka22, elij, gerichka, venich7, snowwhite, Cathriona, pisandur4e, yaya, Росица, Нали, Сиси ♥♥, * Боби *, chernokoska, galinna, Diana_gr, Stela2910, dudence, ~Тониси~, emeto®, rehab, Magrat, Milena, albena35, Mama Desislava, Ручейче, elirnorr, xstatic, zlobi, русичката, desska, lady_ivy, AlinaBel, fagy, Amira_BG, корделка, мюмла, delicate, karmacoma, Lamma, Рени80, *Rozichka*, DESSIDAM, Даринa, anitto, kapolina, Прекрасната свинарка, nani m, jeriis, duna, ЕМСИ, aneli_s, daridaridari, lidi81 (+ 51 Скрит/и) и 49 Гости преглежда(т) тази тема.  

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 11:57 от Ardea alba

# 21
ее  дано има серия довечера писна ми от тея брадъри  #2gunfire то тва сериал лие 1 серия и после след  дни пак бясна съм

# 22
И сега за всички фенове и фенки на Крис!!!
http://e.denyl.com/2006/page2.php?cID=2&mID=787
Не е ли сладур Laughing

Крис е готин в ен фас, ама в профил ... Confused Confused Sick

# 23
  • София
Е, доста остро му е нослето, но това му е чара. Wink

# 24
# 25
Tоку що се връщам от училище...та сега да Ви споделя какво научих от съучениците
На 1-ви май в театъра (в града ми) щяло да има някво представление с участието на Асен Блатечки и някви други там ииииии....познайте кой! Ники Илиев (Мартин Константинов от нашия любим сериал - забранена любов  Grinning )..напрао ще откача...нямам търпение   Heart Eyes

# 26
Никой не се трогна Party Grinning

# 27
Tоку що се връщам от училище...та сега да Ви споделя какво научих от съучениците
На 1-ви май в театъра (в града ми) щяло да има някво представление с участието на Асен Блатечки и някви други там ииииии....познайте кой! Ники Илиев (Мартин Константинов от нашия любим сериал - забранена любов  Grinning )..напрао ще откача...нямам търпение   Heart Eyes
Сори за спама,ама подчертаното много сладко ми прузвуча... Hug

Аз се трогнах де....Асенчо е готин тип....Мъжкар си пада...
Ама Ники Илиев,не се сърди -точно на твоето поколение се харесва....Пича е готин...ама много сладникав бе...
Павлинче,защо не се явиш на кастинг?
Фенка си,умна си,готина....И си във възрастова граница...Защо не се пробваш Peace

# 28
Сори за спама,ама подчертаното много сладко ми прузвуча... Hug

Аз се трогнах де....Асенчо е готин тип....Мъжкар си пада...
Ама Ники Илиев,не се сърди -точно на твоето поколение се харесва....Пича е готин...ама много сладникав бе...
Павлинче,защо не се явиш на кастинг?
Фенка си,умна си,готина....И си във възрастова граница...Защо не се пробваш Peace
Кастинг? Оо не мерси  Grinning

# 29

Общи условия

Активация на акаунт