ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 890
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Пухтулка, на нас лекарката ни каза, че толкова висока темп. не може да е от зъби. Освен това каза, че е нормално темп.  да се подържа между 3 и 5 дни и не е страшна, щом няма изявена клинична картина, примерно кашлица, хрема, зачервено гърло. Не го казвам за да те плаша, просто споделям мнението на нашия педиатър Peace Дано Ади бързо се пребори Praynig

Майра, честито ново возило. Със здраве да си го караш, леко и безаварийно Wink

Рекламата на Каменица и на мен ми е любима в момента Peace

Днес Алекс цял ден пищи супер истерично, колкото глас има. Направо ни подлуди Crazy Защо така си изказва радостта newsm78 Спомням си, че преди време пак така се беше научила да вика и докато и мине няколко дни, в къщи направо не се издържаше Crazy 
Освен това днес стана в 6:30 #Crazy Не се беше случвало откакто беше бебе ooooh!

Джоли не разбрах колко време ще си в Зарата?
Да и аз това не разбрах Thinking

# 226
Здравейте !!! Да ви почерпим за днешната ни месечинка  cheers cook cook newsm38 - стига с тия диети  Party

и да дадем отчет от днешната консултация - 7900 /+300/ и  71 см /+3/.На фона на това ,че за 2 месеца беше пораснала само със сантиметър си е направо постижение.

Честито и на Алекс на мамаиви  bouquet

# 227
Честито и на Алекс на мамаиви  bouquet
Hug честито и на вас

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 13:34 от мамаиви

# 228
Аз пък си получих прословувите маратонки - точно са ми, харесват ми - доволна съм. И сега за майтап, продавачът ми изпратил междувременно втори чифт, понеже мина месец и мислехме, че са загубени в пощата.
Някой да иска червени адидаски 38ми номер за 30 лв.? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=1203175 … #ebayphotohosting

# 229
  • Sofia
Леле, за 30лв искам и аз, обаче съм 36 номер Embarassed Как пазарувате в тоя Ибей, спешно ми трябват маратонки за мъжо? newsm78

# 230
НБМ, прати ми скайп на лични, да ти обясня. Фасулска работа е. Laughing Аз се отказах от Ларедут.  Wink

# 231
Майра, честито.
"РЪнЪта праи бУрбЪта" - ми манджа ще иска, нормално е. Яд ме е, че не щат да ни запишат на кухня по-рано, та се чудя какви манджи да измислям, та да яде. Според нашата педиатърка колкото повече е спазена рецептурата като за бебета при готвенето от кухнята, толкова по-голяма помия е храната и децата отказват да я ядат. Щом манджата е вкусна, значи не е спазена рецептурата Laughing Днес опита риба на скара, давала съм хапки кюфте, пържени картофи и ние маахме оня ден. Всяка храна, която не е като за нея я яде така стръвно, че чак очите й светят, пък нейните си манджи не харесва. Чакам с нетърпение кухнята и това си е. Баткото беше записан някъде от 8 мес. възраст и така прояде, иначе и той не щеше, даже още по-зле беше работата.

# 232
Майра, честита кола, леко и безаварийно возене с нея Peace.

Юцка, честита количка на вас Simple Smile.

Дони, маратонките са страхотни Peace

Хайде сега, кой ще ми разкаже рекламата на Каменица като ми пуснахте мухата да се чудя какво й е специалното Crossing Arms Mr. Green

# 233
  • София
Майра, честито! Само на хубави места да пътуваш с нея и много приятни изживявания да ти донесе!

Дони, мятай насам буйките, ако някой не ме е изпреварил  Peace Даже и мъжът ми ги хареса (за мен, не за себе си).

Астарта, цък. Нещо мнооого бавно ми зареди youtube, поизчакай, ако се наложи.

# 234
майра - честито и безаварийно!

ясен яде всичко и му плющят ушите. Под всичко имам предвид всичката буламач, която му приготвям, а това в никакъв случай не включва пържени картофи, куфтаци и туршия. Обаче друго днес забелязах - той има доста тен, сравнено с нас останалите, а на всичко отгоре и двете му ръце са кафяви с изключение на палеца на дясната ръка, дето си го смуче - две кафяви ръчички с бял палец!  Embarassed

тази вечер съм в особено доволно състояние, понеже бяхме на един супер готин фест - http://www.womadabudhabi.ae/index.html на централния плаж, с две сцени и един workshop в шатра, с две думи worldmusic, не е описуемо, умряла съм от кеф, а още по-хубавото беше Ясен, който през цялото време стоя кротко в кенгуруто, спа на най-дивашката музика, хипнотизира се на тези добри хора http://dulsori.com и танцувахме и пяхме заедно Гергьовден или Едерлези, или Джурджевдан, та може  и да стане човек от това дете.

# 235
Еее, Тити, много яко го описа! Много обичам и аз такива работи.

Дони, пращай и на мен ЛС за пазаруването в e-bay, моля! И аз искам такива кецки. Ама айде, за сватята нали са, халал да й е, че ме изпревари!  Joy

Честито ново возило на Майра, обичам Пежо!

Аз напоследък купувам някакви плодови пюрета на Никола и той яде с апетит, зяпа като свраче и не откъсва поглед от лъжичката (имаме си сребърна лъжичка вече  Flutter). Обаче му купих едно-единствено зеленчуково, и то беше безобидно (тиквички и царевица) и беше отвратително. Детето пак си го изяде, де, прегладнял е явно, че като беше болен, 10 дни само на кърма кара. Но днес вече му сготвих аз обяда.

# 236
  • Варна
Влизам само да почерпя,че днес имаме годишнина от сватбата

Да ви се похваля какво получих за рождения си ден - едно малко лаптопче....

И моя подарък е такъв,само дето при мен май е за годишнината и за рождения ден  Rolling Eyes Но не се оплаквам,де... И без това до тогава все ще си харесам нещо...  Mr. Green

И още нещо от мен,извинете за лошото качество,но с такъв обектив-толкова  Simple Smile
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2977/1248777645316484581.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2604/3016553472081604665.JPG

# 237
Юле, кецките не са пристигнали още. Те ще дойдат във Варна. Обещах на Киса да ги види и ако не й станат, ще ти ги изпратя.
На всички желаещи ще обясня за Ибей, пък те да черпят Бухтичка и Тони-барабони, щото те са моите ибей учителки!  Mr. Green
Майра, честито возило! Тайната снимка не я публикувах, понеже обещах на Олето. Аз съм папарак с добро сърце, все пак.  Laughing

# 238
Ауу, Дони, май ще правиш курс  Whistling

В Зарата съм до събота. На шопска земя ще съм на линия жз от понеделник.

Калинка, аз май не ти изпратих телефон. Сега ще го направя и може да се разберем за утре следобед евентуално. Днес се мотах oт центъра до Аязмото. Ето още: цък, клик и пак цък и последно

После се оказа, че е днес е Световен ден на книгата и до градската градина имаше литературно четене в комбинация с песни. Ния много им се радваше, но на мен ми бръмна главата. Надвечер пък ходихме с майка на лечебна гимнастика (тя понеже има проблем с гърба), та и аз опитах. Ния пък се друсаше на една топка и започна да пее, след което последва унасяне. Бузите й увиснаха чак  Mr. Green

Kali, защо ще ходиш? Ако ти е по-удобно можеш да използваш куриер. Аз днес говорих със счетката. Днес я занесли декларацията. Ще ми даде входящ номер. Често казано от НОИ винаги са били коректни до момента при мен  Peace Проблемите се явяват по фирмите  ooooh!

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 23:13 от Джоли

# 239
  • София
Майра, честито буу Simple Smile със здраве да си го търкаляш  Mr. Green

Ние приключихме вечерта с температура 39  Confused

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 00:25 от *Puhtulka*

Общи условия

Активация на акаунт