ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 925
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Дуци, вчера беше комбинация м/у слънце и вятър  Rolling Eyes нищо чудно да е изгорял  Confused

Дещо, ама мнооооооого артистична Яна, Бобо я гледа с интерес и отворена уста  Grinning

Къде по-точно е бебешкия мол, че след малко излизаме и искам да го чекна  Praynig

# 76
В Люлин, магазин Арон. Да докладваш после как е Mr. Green

# 77

Добро утро на всички!

Ние си купихме това столче и на мен лично много ми харесва, има си позиция за легнало положение като в кошниците.
256 лв. от Хиполенд.
http://www.philandteds.com/bebe_recline_index.htm

# 78
Завиждам за бебешкия мол Crossing Arms

А някой пробва ли пюретата "Малечко"? Имат добавена захар.

Искам да попитам също има ли някоя от вас, която да дава различно мляко от АМ или кърма, как да приготвя например грис?

Дуци, може да сложиш от дългите възглавници за шезлонг.

# 79
  • София
кетито, аз пък нарочно съм се направила по-рижа. сигурна ли си, че си толкова зле в главата?

Еми ще се снимам да се посмеете  Mr. Green

Дуцка Това не е лечебно кремче, леко е! Не ми се вярва да е направил алергия. А и той е голям вече, кожата не му е толкова чувствителна Hug Най-вероятно е изпръхнал от вятъра.

# 80
Купа, Честит Рожден Ден (макар и късно)! Пожелавам ти здраве, любов, много щастие и късмет!

Цвети, Честит Рожден Ден на Ети! Да расте здрава, щастлива и прекрасна!

Лиана, честити ходещи крачета

Дещо, снимките от еко пътеката, както и клипчетата с Яна са страхотни Peace. Калинка, много е сладка и твоята бузанка Heart Eyes.

честно казано, не вярвам, че има деца, които постоянно трябва да бъдат занимавани.

Ела да видиш Илия и ще повярваш Simple Smile. Едва ли има по-обсебващо дете, което да изпитва желание 24/7 да е с някого без минута почивка Crazy. Не пълзи, не говори, никога не си е играл сам в кошарата. В София се забавляваше в проходилката и го бях научила да заспива сам. Тук проходилка нямам, баща му ни развали ритуала с приспиването, щото му седи до дупето нон стоп и сега си имам едно крещящо и протестиращо бебе, което не ми дава да отида и до тоалетната. Трябва цял ден някой да го води за ръце, да си играе с него, а докато спи да е наблизо, понеже се буди често и ако не го залюлея на секундата, започва да се дере. Е, сега го гледаме заедно с баща му, та не ми е супер трудно, но той все някога ще тръгне на работа и не ми се мисли за този момент. Та мисълта ми беше, Аелия, Евридика, разбирам ви, надявам се при всички да е период и да ни чакат по-спокойни мигове в бъдеще Hug.

Оле, много съжалявам за работата ти Hug. Дано намериш добър изход от ситуацията Praynig.

Кети, много хубаво прозвуча пясъчник, тревичка, обяд на открито... мммм, браво на вас Peace

За пиенето на бира, преди да дойдем тук си пийвах доста често по една обикновена (понякога по 2 Embarassed). И като съм започнала да се изповядвам, от известно време и цигари припалвам, но гледам да не са повече от 2 на ден.

# 81
От 2 дни иска да ходи, трябва да я държа с две ръце и пак почна да ми страда кръста. Иначе е много неспокойна и ревлива, не ще да се занимава сама с играчки. Права стои, подпряна на неподвижна опора, но не е стабилна до степен да я оставям без надзор. Заспива много трудно, трябва да лежа до нея. Преди минаваше номера само да ме вижда, сега не е достатъчно. Като е кисела и ревлива и трябва непрекъснато присъствие и не мога да свърша нищо, се подразвам, ама нали не съм перфекционист, не ме избива на яд.
Иначе - преди 2 мес правих една консултация, е, след резонанса, подозренията ми се потвърдиха, макар и да не е добре за самия пациент и семейството. Казвам го с идеята, че 1 год. седене вкъщи не е мухлясало напълно мозъка ми. Положението не е трагично и ще може да се навакса напълно и бързо.
Бира не пия, по празниците близах по четвърт малка ракиена чашка или половин чаша вино. Не ми се пие просто. А цигарите, там е друго... Mr. Green

# 82
Кети, кремчето е Kids, сестра ми каза, че било за над 6 години.

Иначе - преди 2 мес правих една консултация, е, след резонанса, подозренията ми се потвърдиха, макар и да не е добре за самия пациент и семейството. Казвам го с идеята, че 1 год. седене вкъщи не е мухлясало напълно мозъка ми. Положението не е трагично и ще може да се навакса напълно и бързо.
Това изобщо не го разбрах, може ли пак, щото моя явно е мухлясъл.

# 83
Бухти, забравих да ти пиша за бенката. Тя Ра ти е казала всъщност всичко, но да споделя личен опит. Илия се роди с голямо родилно петно на ръката (голямо колкото бобово зърно и черно). Много ме притесняваше, още повече, че е релефно. Водих го на кожен лекар, който ме успокои, че не било опасно и ми каза същото: просто да следя дали се видоизменя и расте и да го заведа, ако забележа промяна.

# 84
Момичета Благодаря ви за пожеланията към Ети  Hug

Да кажа и аз за Денис, вечи стои прав, като се държи с двете ръце, опитва се да си пуска едната ръка и с нея даа си взима разни неща, но още не се е толкова стабилен и се отказва. Не може да лази. Седи известно време сам в кошарата или в креватчето и си играе, но през останалото време иска някой друг да го забавлява. Много обича да го държиме за ръчички и да ходи, голям кеф е, само да има накой здрав кръст  Mr. Green
 На последната консултация беше 8,400 кг. /+400/ и 70см /+1/. Нямаме още нито един зъб. Бърбори много, и си съчинява едни смешни срички  Joy . Каза няколко пъти "кака", мисля, че бе съзнателно, защото беше в присъствието на Ети, а тя беше много горда от това.

ДеЩо много хубави снимки, а Яна е невероятна.
Кетито пусни накоя снимка да те видиме   newsm53

# 85
  • София
Ра, за мен също остана неясен този пасаж. Ти си ходила на магнитен резонанс? Нещо конкретно търсиха, така ли? Обясни, моля те, че сега и аз ще почна да мисля дали мухлясвам или плесенясвам от майчинството  Mr. Green

Евридика, Аелия - при мен моментите, в които ми ходи по нервите, са точно тези, които Тити е описала: хем тя иска нещо от мен, хем аз съм изморена от нея. Най-много ми помага да стисна зъби до вечерта, когато мъжът ми се прибира. Връчвам му протежето, обявявам стачка от нея и да се оправя той  Crossing Arms Добре, че е таткото в такива моменти, да глътна въздух. Последните седмици просто излизам за 2 часа самичка в неделя, освежава ме. Трябваше да ме видите онзи ден, вали проливен дъжд, хора по улиците няма, дори колите се бяха изпокрили, а аз си крача невъзмутимо под чадъра, мокра до коленете  Crazy Че и хубаво ми беше на душата даже  #Crazy

(...) Олето, фирмата ли закриха? Боя се, че ако е така, не можеш да направиш нищо - до годинката на детето си защитена, но за после трябва да си потърсиш друга фирма. (...)
Така е. Оле, щом е закрита, до края на 410те дни ще имаш майчинство (провери дали ще трябва някакви допълнителни декларации да внасяш). След това обаче губиш майчинството до втората година на детето, ако си правела сметка да го ползваш. Изходът за тази година е да се запишеш фиктивно във фирмата на някой познат, ако успееш да намериш. Просто някоя фирма да ти прави вноската, която е съвсем малка сума, за да си получаваш ти 240 лв. майчинство (може и да бъркам сумата, ама май това е). Питай и в Майчинството - счетоводно.

ДеЩо, Ели хареса ли просото с мерудия  Mr. Green Много весели клипчета Simple Smile
Калинке, бабите явно са за това - да се скандализират!

# 86
Преглеждах  роднина на една моя приятелка, след операция за мозъчен тумор. Искаха мнение клинично дали оплакванията могат да се обяснят  с полиневропатия от химиотерапията или да се мисли за нещо друго. Според мен нещата не вървяха за полиневрит, изказах съмнение за рецидив, на базата на което са правили скенер - видял се е дифузен мозъчен оток и са препоръчали резонанс. Вече на резонанса се е видял малък рецидив на тумора, който обаче е на такова място, че не подлежи на никакво лечение. това е лошото.
Мнението ми е било съвсем адекватно ми беше мисълта, моажах да отдиференцирам нещата правилно, доказано и с резонанса. В такъв смисъл още не ми е мухлясал моят мозък от непрактикуване и седене вкъщи.

# 87
  • София
Ааа-хаааа, ясно. Лошо за човека Sad

Но поне наистина не си закърняла  Mr. Green

Нещо смешничко, писах го в друга тема, ама защо пък и тука да не споделя  Mr. Green

Свекърите дойдоха на гости за празника. Закусваме и свекървата патетично заявява, че има Хашимото.
 Shocked
- Кой ти го каза? - пита мъжът ми.
- Даваха едно предаване по телевизията, единият признак бил дебела гуша.
- Че то и аз, като бях дебел, ми беше дебела гушата, отряза я той  hahaha

# 88
А Кавазаки? Joy

# 89
  bouquet Здравейте и от мен  Hug
 Ние вчера се завърнахме. Изкарахме си много хубаво (особено докато бях на село  ми беше великолепно ).
Видях страхотни снимки на още по-страхотни деца  Heart Eyes
 Четох диагонално .......................май имаме ходещо бебе  .....................,  Hug БРАВО   Heart Eyes
 Пускам снимки - на който му се гледа да заповяда  Hug
 Мики си хапна вече кифла, сос от лапад с ярешко, сос от зелен лук с агнешко в гювеч,  лале,  бисквита (великденска - ама как да не му дадеш, след като той помага в правенето  Whistling )
 Поне се  находи милото с проходилката - и вкъщи и из двора, че тука в тази гарсониера има място само 2 крачки да направи   Tired .

Имам още да пиша, ама няма да е сега , че мн дълго ще стане.

Следобяд сме на консултация - ще дам отчет.

ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367816&pid=11741887    

п.с. кой питаше за грис  newsm78 , аз го правя така- завира  водата(около 200мл), слагам 2и 1/2 суп. лъж грис и мъничко повира- да се сгъсти. После в купичката му слагам сирене, захар и масло и готово  Hug

Общи условия

Активация на акаунт