ЮЛСКОТО дете прохожда, майка му в градинка го разхожда (тема 94)

• 11 872
  • 296
  •   1
Отговори
# 270
Дуци, ела да ти тресна един чук Laughing, като е така работата...Сериозно, ако решиш, обади се.
Чета сега това, дето го е отбелязала Ели , но отворих друга страница, по-ясно е, поне според мен. Като изчета, ще обобщя какво съм разбрала.

# 271
Идвам веднага, трябва ли ти направление Grinning

Мая, баба ми ходи на нагревки в поликлиниката заради шипове на врата отзад, защо не питаш при вас как е. Напълно безплатни са й.

# 272
Христуш  Hug , от почти седмица вече не съм в София

Ето специално за теб Симона с новата шапка (Дуци, излишно е да казвам къде я купих  Laughing )

Ей, страхотна снаха си имам  Heart Eyes
Ние мислим на 01.05 да пътуваме за Варна и да останем за празниците. Ако ми остане време ще ти драсна да се видим /ако сте си там/, а и с всички останали. Много ще ми бъде приятно  Hug

# 273
Абе ибей, дрън-дрън. От Търговище разбира се  Party

Христуш, мноооого ще се радвам да се видим вече. Ще чакам.
А Марти звучи като едно много интелигентно момче. Набляга на по-важните неща. На кой му е нужно да сочи лампата? Важно е да знае да сяда и слиза. Знам аз какъв зет да избера, здраво стъпил на крака  Wink

# 274
Абе ибей, дрън-дрън. От Търговище разбира се  Party
Mr. Green ооо, вярно бе, как не ми хрумна. Ама много хубави неща има там, ще дойда и аз Flutter

# 275
http://www.kcom.edu/faculty/chamberlain/Website/lectures/tritzid/RUBELLA.htm
те го за рубелата, причинител РНК съдържащ тога вирус
http://www.kcom.edu/faculty/chamberlain/Website/lectures/tritzid/MEASLES.htm
това пък за рубеолата, парамиксовирус
за морбили - пак парамиксовирус, род морбиливирус. Не става ясно дали е същия вирус или друг от парамиксовирусите, според мен не е същия, защото дава съвсем различна клиника и е отделно, друго заболяване,

# 276
Оле, лилавата лейди е страхотна красавица Heart Eyes

Мая, доста болежки са ти се струпали на главата. Пожелавам ти да ги отхвърлиш бързо една по една и лятото да си ок Peace.

Дуци, Илия е същия ревльо както описваш Анна Crazy. За всичко протестира гръмогласно. Чак се чудя откъде вади такъв глас ooooh!. В сравнение с него, брат му беше дете-мечта.

Пък аз вчера забравих да ви се похваля Simple Smile. Илия вече официално "говори". По цял ден повтаря ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба........ба Crazy

# 277
Илия вече официално "говори". По цял ден повтаря ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба-ба........ба Crazy

Честито! И Ноеми е същата, а Ясмин върви след нея и постоянно й повтаря - Няма я баба ти тук  Joy

Вчера каза и Бе-бе, а покрай всички гости в Бг се научи да маха за чао - ама маха, та чак ръката ще й се откачи Crazy 

# 278
а покрай всички гости в Бг се научи да маха за чао - ама маха, та чак ръката ще й се откачи Crazy 

Даааа и Симона е така, даже на сън се буди и започва да се катери по кошарата за да маха  Mr. Green

Забравих да я причисля и към пищящите. От една седмица насам пищи и като се радва и като се нервира.  ooooh!

Астарта, мерси  Hug

# 279
Ноеми спи вече 4ч пак като вчера Shocked А нощес спа добре, само 1 път се буди към 4 и заспа веднага...После чак към 7.30. Като му легна в 9 и ей сега е почти 1 и си спи ...Няма угодия - като не спят, що не спят - като спят - много спят Crazy

# 280
  • София
Няма угодия - като не спят, що не спят - като спят - много спят Crazy

Така, така...

Ние с Мариела проспахме следобеда. Като му легнахме, отиде и разходка и всичко.  Mr. Green

# 281
хм май само ние днес не сме излизали на разходка  Whistling нема никой тука

# 282
Давам отчет от днешната консултация - 10180 гр (+130 гр) и 74 см (+1 см). Наддаването е добре като се вземе предвид, че беше с диария. След разтройството ми отказва зеленчуково-месното пюре на обяд, изяжда си само кашите сутрин и вечер и то в намалено количество.

Евридика благодаря за линка  Hug

Hristush чакам те във Варна да се видим. Може и една срещичка по повода да си спретнем  Sunglasses

# 283
Ние пък бяхме с НБМ в Северния парк и добре се разходихме. Аз преди това една дъъълга обиколка бях направила и сега не си чувствам краката.

В понеделник ще гледате ли На кафе, че ще им гостувам по линия на готвача Иван Mr. Green

# 284
В понеделник ще гледате ли На кафе, че ще им гостувам по линия на готвача Иван Mr. Green
Щом си казала,ще го гледаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт