По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

• 13 076
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив Белащица
От днес Андрея е на ясла. Вече я оставих и сега ми е едно такова никакво. Ох, дано лесно да свикне, че с тез хормони сега днес щях да ревна, макар че детето си влезе с желание. Ние си говорихме, че ще ходи на "градинка" и тя чакаше с нетърпение. Сега ще съм залепена за телефона, че в нашата ясла имат практика от първия ден да се оставят децата за цял ден. Ако успеят да заспят не викат родителите.

# 241
  • София
Здравейте и от мен!

Дано всички да сте успели да си починете добре, че трябва да изкараме още 2-3 месеца до летните отпуски  Sunglasses

Лили, снимките са страхотни. И на мен много ми се пътува, но трябва да си позавършим проектите с ремонта на новия апартамент и да дадем под наем сегашния, за да можем да си поемем мако въздух (финансово). Освен това Тони е малко тежка гемия и много трудно се навива да пътува, макар после да му е приятно.

Ние бяхме във Варна, направихме си и разходка до Балчик единия ден. Ева искаше да къса цветя (за мама Simple Smile ), затова се наложи почти през цялото време Тони да я носи на конче.  Laughing Малко снимки ето тук: http://evaantonova.multiply.com/photos/album/43#1
Оставихме Ева във Варна до неделя, майка ми ще я доведе с влака в събота вечер. Малко ми е странно да не е тук, но се държала добре там и не страдала много Simple Smile Вече ми липсва, де.

За срещата пак да кажа - аз съм ок, стига Ева да е здрава. Ако не - поне аз ще дойда. 31.05 е удачно, според мен.

Чудесен слънчев ден ви пожелавам!  Hug

# 242
Добро утро!
Разгледах "майските снимки" на Ева, мама Нора и тати Тони. Страхотни са! Малката Ева е много сладка госпожица, особено с розовата си капела Laughing
Василена, ще свикне малката бърборана с яслата, дори няма да иска да си ходи след няколко седмици. Само търпение е нужно.
Лили, сега се сещам, че миналата година ходихте и до о-в Тасос, дори гледахме снимки. Още веднъж имате моето възхищение по отношение на смелостта ви за дълги пътувания с децата. Ние мислим да оставим Вики в Асеновград, когато ходим до Гърция, така че поне ще е на по-чист от софийския въздух. 
А какво ще кажете за среща на 10 май (тази неделя). Ако вече сте го обсъждали, ме извинете.
Хубав ден!

# 243
за срещата - аз съм ЗА за тази неделя и сме на линия. Поне не плануваме пътуване тази седмица, а и смятахме в неделя да ходим в Южния парк, например. Иначе, тъй като сме си шавливи  Wink за 31.05. не мога от сега да гарантирам, че ще сме в София.

# 244
Здарвейет мили момичета!
Най напред да поздравя всички празнуващи със светлия празник - Гергьовден - и да им пожелая много здраве и както Мини е казала, само с добро да се споменава името им!

Благодаря ви и за чудесните поздарви към мен като част от именниците Hug

Макар и на патерица, ето малка почерпка

# 245
Лили, благородно ви завидях, толковва обичам да пътувам!

Норче, и твоите снимки са прекрасни, както винаги Simple Smile

4о4ка, много харесвам аз онази околност, минахме през Огняново, Лещен и Ковачевица по време на сватбеното ни пътешествие и имам прекрасни спомени!

Уини, мила, може би са си мислели, че ще отидете без покана newsm78 Не се ядосвай Hug

За срещата - стига да сме здрави, ще дойдем, ама няма да предлагам дата, а само ще се съгласявам с предложените от вас Simple Smile

Хубав ден и приятен уикенд!

# 246
Добър ден от мен!
Благодаря на всички за милите поздрави!
Агнешкото и дроб сърмата станаха супер, но не успяхме да ги изядем. Снощи хвърлих една тендежера кюфтета. Котките пред блока се облажиха. Освен готвенето ходих в Камино и в Синатра. Вчера ставах много рано уж да уреждам документи, но нищо не свърших и след като се ядосах много, целият ми ден мина като в уморен сън. Снощи чак ми се гадеше от умора или може да се разболявам.
Гледах снимките. Децата са много сладки и майките им също! Личи си, че сте изкарали много приятно.
Прегръдки на всички!

# 247
Вече дума няма да обеля за среща, а само ще си трая и ще се опитам да дойда, когато се разберете. Преди малко ми се обадиха с оферта да ходим събота и неделя на Лакатник. И аз се съгласих. Как да откажа като ще е хубаво времето.  Mr. Green

# 248
Лили, много ме развесели Hug Щях да ти се карам лично, ако беше отказала Simple Smile

Днес мисля малко по-късно да ходя да взема Киара (обикновено към 16:30 я взимам), че е хубаво времето и сигурно са ги извели навън.

Васе, чакаме отзиви от Андрея и първия й ден на ясла Simple Smile

# 249
Дакра,стискам много силно палци всичко да мине леко и бързо! Praynig
Лили,много хубави снимки,и сняг дори!? Rolling Eyes Доста познати места видях отново!Много хубаво е на Керкера! Heart Eyes Там правеха най-хубавото кафе от всички Средиземноморски курорти.
Васе,бързо адаптиране на Андреа в яслата! Hug Хубавото е,че детенце е тръгнало с желание,така че може би бързо ще свикне!Сега вече са на възраст,в която им харесва да са сред други деца,така че не се тревожи!И по-спокойно с хормоните!Пази бебчо! Wink
Нора,каква кукла си имаш,дългокоса...Много хубави снимки!Личи си полъха на морето!Направо го усетих! Blush
ВАВА,как не те е срам - цяла тава с кюфтета!  ooooh!  Никога няма да забравя първата ни година в Кипър,как обядвахме в столовата за персонала.И изведнъж влиза готвачката,и ни пита,"Нахранихте ли се,още искате ли?" - ние,"Да,хапнахме,много хубави бяха кюфтенцата".Беше ни неудобно да си сложим още пред нея,и си мислехме да си сложим още,малко по-късно.Но нямяше такъв шанс,защото цялата тава с кюфтета беше изхвърлена в боклука пред очите ни,с думите "My baby wants to eat"! Така и не разбрахме каква беше връзката на ситуацията с отговора!Но никога няма да забравя тези вкусни кюфтета и как бяха изхвърлени!  Laughing
За срещата,знаете ЗА,когато кажете! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 17:22 от SunshineMery

# 250
Дакра, дано ви приемат бързо в понеделник и въобще всичко да минава бързо и безпроблемно! Знаеш, ако имате нужда от нещо, аз съм насреща Hug

# 251
Здравейте и от нас
незнам от кога не съм писала, ама нещо не ми остава много много време, а и да ви се оплача празниците ги изкарахме болни и малката и баткото и двамата с ангина и антибиотици и сега пак Cry.
Иначе ходим на ясла а баткото на училище и скоро завършва и незнам какво ще го правя, а аз само от единия на другия и на работа и так ами минава деня.
За Дакра и аз стискам палци Embarassed извинявай ама по късно ще прочета за какво иде реч.
Много целувки на всички и да сте много здрави и малки и големи
Айде засега чао
и ако има среща и сме здрави значи и ние сме с вас Simple Smile
А Има в дървеница едно детско клубче, което има игри и навън и вътре Simple Smile

# 252
  • Пловдив Белащица
Отчета от яслата - много я похвалиха, много хубаво си била играла с децата, само на обед преди сън ме е потърсила, но си е заспала и е спала 3 часа. Като отидох нямаше и намерение да си тръгва, можеше и още да си постои. Знам, че повечето пъти е така първите дни, но се надявам бързо да се адаптира.

# 253
Васее,браво на малката госпожица! Heart Eyes
Щом е искала и още да стои,значи всичко е ок. Peace Бети първите седмици,а не дни,много ми ревеше и не искаше и да стъпи вътре,а като я взимах ревеше пак и се гушваше да не избягам без нея Tired Но мисля,че на този етап ще е радостна ако пак тръгне на градина! Rolling Eyes

Ние пък днес бяхме на първия официален фризьор.Снимките по-късно! Flutter
Бети беше супер послушна и дори танцуваше на стола,понеже имаше музикална ТВ.Прическата й е добре,подравнена къса косичка.Но майка й я офъкаха като тетка  Mr. Green Защо не си отидох при моята фризьорка ooooh!

# 254
Ех, тази ЕваHeart Eyes Голяма кипра е!  Hug
Галка, ама как така изхвърли кюфтетата?!?! Що не се обади да се борим с кварталните котки...   #2gunfire
Браво на Андрея! Васе, не се притеснявай, Вики също бързо свикна и не иска да си тръгва. Можеш само да се радваш, че й е добре там.  Peace
Мери, очаквам с нетърпение снимки с новите прически.  Wink
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12136870

Общи условия

Активация на акаунт