По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

• 13 075
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
И, Васе, чакаме монолозите с нетърпение и стискаме палци да не се връща повече т'ва гадене Naughty

# 286
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Momicheta, izvinete me za latinizata, no inahce niama kak...
Chestit rojden den na Ameli! Radvam se, che se pozavartia iz temata.

Az oborudvah Gogo s dosta letni drehi, zastoto tuk ot 1  mesez e 2´-26 gradusa, a i e evtino. Samo obuvkite sa skapi. Taka ste izkarame liatoto s drehi ot Germania.

# 287
  • София
Привет на всички и специално на Амели!  Heart Eyes

Ние имаме едни еспадрили (като на Кика), които ще й стават. Сега ходи с едни гуменки на Сандик, както и с едни кожени обувки на Примиджи с деколте и каишка. Мисля и аз да купя нещо като джапанки/сандали. Миналото лято и Ева, и Кика имаха еднакви сандали - точно Ипанема/Жизел Бюндхен пишеше на тях - и бях много доволна. С дрехите още не знам какво е положението, защото нямам време да проверя. Имаме чисто нова рокля на цялата на волани от истинска коприна от майка от Франция, само дето не знам къде ще я носим. Като се връщаме от разходка, има пясък дори и в памперса. Също да се оплача, че почти всичко прави на тоалетната (100% а.о и 90% пиш), но за нищо на света не иска да й слагам гащички. Реве и си иска памперса. Надявам се, като се постопли, сама да изяви желание. Обяснявам, че ще е като мама, но не иска и това е.  Rolling Eyes

ПС. И моят принос към одата за джапанките.  

# 288
МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

И моя принос към одата  Joy

# 289
МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

И моя принос към одата  Joy
newsm10 newsm10 newsm10
И мама, и мама (стяга багажа за морето) Mr. Green

Да, и Ева имаше такива джапанки, трябва да мина тези дни по Пиротска да видя дали вече са заредили. И аз се чудя как ще ходят лятото, сигурно каквото им занесем, това ще слагат на краката на децата Blush

# 290
Гери, а помниш ли, че ние ви подарихме едни сандало-джапанки? Износихте ли ги?Сега се сетих за тях,ако заредят пак от същите и това лято,такива ще й взема на Ива.
Ние сега в обедната обиколихме с колежката детските магазини покрай нас( Раковска,Шишман,Графа) - грозотия и скъпотия до шия! Сандали все още почти никъде не са изкарали.

# 291
Ето ме и мен Grinning
Първо искам да честитя на патерици празника на Амели и да и пожелая безброй прекрасни мигове  bouquet
Ние в четвъртък сутринта ще пътуваме за София.Успях да намеря телефона на доктора и говорих с него.Каза да сме там по обяд, ще ни прегледа и ще се уточним какво ще правим нататък.Беше много любезен по телефона.
За дрешките.На Мити повечето са му малки или по-точно тениските.Панталонките ще му стават.
В момента в яслата е с тези мрежестите на Беко.
Васе, дано  периода на адаптация да е кратък, че да не се тревожиш и ти.
Моята буболечка пък тази сутрин като се тръшна и не искаше да влиза в яслата.Като изключа първата седмица на адаптация досега не беше правил така и не знам на какво се дължи.Вчера също се гушна в мен и трудно влезе, но днес направо се тръшна в коридора и се разплака.

# 292
В тон с моето настроение....

МАРТЕНЧЕ дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее.

# 293
Аз преди 2 седмици взех на Мартина розови и сини джапанки, на дупки отпред, с цветенце и морска звезда. Миналата седмица бяха останали само зелени от нашия номер. Все пак ми се иска да взема и кожени сандалки. На Гери, Нора и Мини бяха много хубави миналата година, но аз докато се наканя и вече нямаше номера. Близо до нас има Сиси и ще видя дали и тази година има от тези гумени сандалки.
Чудно нещо са джапанките, а Васето сеоплакваше, че си пише сама. Laughing

# 294
В тон с моето настроение....

МАРТЕНЧЕ дивее и щурее, а мама вече за отпуска копнее.

И за мен се отнася с пълна сила  Simple Smile
Дакра, имаш ми телефона, ако от нещо имате нужда или мога да бъда полезна, с удоволствие ще се отзова. Стискам палци  Praynig  Hug

# 295
  • София
Честито и от мен на патерици на Амели ... присъединявам се към оригиналния поздрав на Васето

Лятото в "градината" и за вътре със сандали.

http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-264_215_230-products_id-6908.html взех подобни на Ели само че  и отпред са затворени и пак са на дупки като отстрани. Бледо бежов металик  Mr. Green
Взех и още едни .... 38+37 лв. Mr. Green май съм се оляла като гледам сумите, които коментирате.
От редута има едни "балатумни" кецове, които според мен са много яки, но свеки хич не ги хареса, цяло кощунство от моя страна бе, че бяха обути и на рокля  Mr. Green
Няма как напазарувах пак от Добрич Mr. Green Мити мина по бедност само с 1 чифт но на него ще му купя пак сандали Адидас дано само намеря

От Мити има едни Адидаски джапанки като сандали... препоръчвам ги страшно са меки и удобни.
Миналото лято бяха 39 лв. е магазините а в Аутлета в Младост 30 лв. (на найк има подобни, но са около 60 лв. ), нищо общо с Руканора който купих преди 2 г. за Мити (20 лв.)

и още едно наследство от Мити модела е тип "цървул" ...

Аз аз пак съм си удома, т.е. пак сме болни този път Мити за 3 дни изпи 1,5 шише Панадол.... сега е на АБ

Дакра, стискам палци всико да мине бързо и леко. Аз също съм на линия... живот и здраве Мити трябва да е ок до четвъртък (до тогава съм по болест)

# 296
Деси, съжалявам, че е болно детето. Моята кака днес пропусна плуването, защото е с червено гърло. Тя имаше такива сандалки Найк едно време. Бяха супер удобни и почти нови, но май съм ги подарила някъде.

# 297
  • Пловдив Белащица
Тези бразилски сандалки и аз им се чудих тук в един магазин, ама моята мома нали късно проходи (на 1 г и 1 м, т.е. края на април) и все си мислих, че ще са й неудобни и ще се спъва много с тях. За това лято пак ще им се почудя, ако ги пуснат същите или ако не харесам нещо друго.

Дакра, после да споделиш, какво е казал докторът.

То че доста майки не пишат напоследък, но съм се пресетила за Теди (ала бала). Никаква не се вписва тук.

А за едни Найк сандалки миналата година си умрях от мъка. Като бяхме в Англия в един спортен магазин ги бяха намалили на 5 паунда, ама бяха останали само малки номера и не можахме да се наврем. Въртях се 40 минути в магазина и обикалях щанда като глуха кучка, ама не, не видях по-големи номера. То бяха останали два или три чифта де  Mr. Green, но аз оглед правих.

Хайде някой да пуска новата тема. Направихме ги разгеле 20 страници. Дано с тез джапанки и сандали малко се раздвижи темата  Sunglasses

# 298

Общи условия

Активация на акаунт