По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

• 13 079
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Да сервирам кафенце преди да тръгнете по разходки (или към Лъкатник Wink)

Галка, Вики е голяма сладурана! Явно много добре сте изкарали на Велинград Simple Smile

Васе, браво на Андрея! Щом не е искала да си тръгва въпреки, че цял ден е била без теб, може и да не плаче. И Киара първата сутрин влезе сама, ама вечерта като ме видя и ревна, да си се оплаче детето Simple Smile Сега е обратното, сутрин реве, следобед е доволна. Иначе и тя си яде и спи там.

# 256
Hug Васе, браво на послушната Андрея, дано наесен и ние се справим така
весели почивни дни, много слънчево време и приятни разходки на всички  Heart Eyes

# 257
Мини, може би като са по-големи децата и по-лесно се адаптират. Разкажи как я карате, покажи някоя нова снимка. А как сте планирали идването на концерта на Гуано Ейпс? Всички ли ще идвате, или ти сама? На мен ми се ходеше на Патрисия Каас, но ще пропусна.

# 258
добре сме, напредваме с ходенето в гърне, снимки друг път, не съм качвала скоро
за концерта ще сме без татко и бебета, за това ще се прибирам още вечерта, иначе ако нощувахме с удоволствие щях да се присъединя към срещата, за това само благородно ще ви завиждам   bouquet

# 259
Днес времето е страхотнооо!Направихме си разходка и сега още спи умореното геройче! Heart Eyes

Гале,Вики е голяма кукла с шапката и панталонките! Hug Дори и в басейн сте се топнали! Sunglasses Супер!
Мини,минавай по-често,въпреки че ти е натоварена програмата!И покажи снимки на принцеските наистина! Heart Eyes

Ето и от мен снимки с рокличката и пантофките на малкия Мук,които тати донесе на Бети от Турция!Голям зор видяхме в обличането! Crazy Но пантофките си ги обува с удоволствие!Че те дори са 2 чифта,понеже тати не знаел какъв размер да вземе и взел едни малко малки и едни доста големи! Grinning
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12152897
А тук са снимките от фризьора и след това!
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12152921

# 260
тази сутрин бях приятно изненадана от неочаквано обаждане
изкарахме прекрасно в нашата зоологическа градина в компанията на Рали, Мая и Иво
Рали е прекрасна нежна мацка, точно като името си, скромна и много послушна
Тети малко я посъбори от нежност няколко пъти, разчитам на Мая за снимки, щото съм кърмачка и си забравих фотото
Мая, благодаря ви  Hug  bouquet

Вчера оперираха бабата на Ник- отстраниха й далака, който вече беше 4,5 кг  ooooh! по-голям от голямо бебе
 Praynig Praynig надяваме се бързо да се възстанови и да си доживее времето

бети, както винаги оригинална  Heart Eyes

# 261
Минии,стискам палци бабата на Ники да се оправи! Praynig Това,което казваш е ужасно!Дано всичко да е наред от тук нататък! Heart Eyes
И чакаме сниките от разходката ви с нетърпение! Hug
Ние още не сме ходили до нашия зоопарк,но го плануваме съвсем наскоро! Heart Eyes

# 262
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Вмъквам се набързо да се зарадвам, че Андрея добре приема яслата, да си повторя, че и моето чедо скоро ще тръгне и да се усмихна с вас!

Аз се прибрах от Люксембург- командировка. Интересен град е, но европейският квартал е толкова изкуствен...
Още не съм качвала снимки, но се надявам тези дни да насмогна. Аз летя с Гого на 30 май за София!
Целувки!

# 263
  • Пловдив
Добра утро, момичета!
Ние вчера съвсем импровизирано решихме да мръднем извън Пловдив и се сетихме за зоопарка в Стара Загора, за който от няколко места ни беше похвален и има защо Simple Smile И така звъннахме на Мария, а тя беше чудесен гид - посрещна ни на влизане в града и ни разходи Simple Smile Изкарахме си наистина страхотно, децата много се забавляваха, парка е страхотен, с много животни, в горичката на чист въздух, много добре поддържан, дори и с катерушки и пързалки за децата. А "Тинтиня" е страхотна сладурана, много оправна и бойна мацка  Laughing (май на мама се е метнала), а Рали вече си има нова приятелка Simple Smile Останахме с прекрасни чувства от разходката и компанията на Мария, Стефи и малката Преслава  Hug
Качих тук снимките, има и клипчета, но тях по-късно Simple Smile
Целувки на всички!

# 264
Ей, мацки, супер сте! Завидях ви за съвместната разходка! И двете малки девойки са страхотни, а как само се гушкат Heart Eyes Ние напоследък изключително рядко пътуваме, дори и на близо.

Мери, браво на Бети за доброто държане във фризьорския салон, много й отива новата прическа, а аватара ти е страхотен! Изкефих се на етно снимката с робата и чехличките!

Ние вчера се разходихме тук в квартала, че нашият тати и двата почивни дни е на работа, а днес сме си вкъщи, следобед нашите с племенницата ще минат да ни видят.

Хубав ден на всички и дано по-бързо мине идващата дълга работна седмица.

# 265
Ауу,и аз завидях благородно на страхотната разходка в зоопарка! Blush Страхотни са двете госпожици и мамите им!И снимките с прегръдките... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гери, Hug Рокличката-носия е много готина наистина.И аз много й се израдвах!А понеже нямам по-интересни снимки за аватара,сложих тази,че ми омръзна старата.

Днес се разходихме до парка Заимов,и Бети доста потича,подивя...
Всички деца,баби,мами,мислят,че е около 4г. дете и се опитват да я заговарят,а тя само ги гледа изпитателно,бута,удря,или нещо друго,и не може една дума да каже ooooh!
- Ама лельо,тя защо не може да говори? Mr. Green
- Ами малка е още,на 2г.
- Да,ама е по-висока от мен,а пък аз съм на 4г.   Laughing

Ето снимка с каките! Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12183702

# 266
  • София
Здравейте!
Не съм писала отдавна и искам да се извиня Embarassed
На бързо попрегледах снимки и горе долу какво сте писали.Мн са пораснали всички дечица!
И сега да кажа защо не писах толкова време.Преди около 2 седмици почина свекърва ми...нямах никакво желание да пиша и затова ме нямаше.
Иначе,сме добре.Малката беше болна и на антибиотик,преди 2 седмици.Сега е добре.Дивее,не спира да говори.От няколко дни имаме огромен напредък с гърнето(пу пу) Grinning като сме вкъщи въобще не иска памперс и е с гащички,когато й се приходи сваля си гащите и сяда на гърнето и после ни го носи  да покаже какво е направила и иска да й казваме браво и мн се радва! Laughing
Друго за сега не се сещам.
Мн целувки за всички дечица от нас! Hug Приятна вечер и обещавам да се включвам по-редовно вече. Hug

# 267
Мери, а колко сте високи вие newsm78
Наталче, съболезнования за свекървата..винаги ми звучи много тъпо тази дума, но незнам по какъв друг начин да го кажа  Sad
Браво за гърнето!

# 268
Здравейте от мен!
Наталче, моите съболезнования!

Ние изкарахме много приятен уикенд. В събота ходихме в зоологическата градина, но в София. Слънцето беше много силно и ръцете и вратът ми са изгорели. Имам ТКЗС-арски тен. В неделя малко шопинг и разходки.
Купихме на Влади много красива рокля за последния учебен ден. Още нямаме сандалки за Мартина. Още има само затворени обувки в магазините, в които ние бяхме. Забелязах, че от многото ходене крачетата й са се наранили леко от затворените обувки. Явно и 23 номер вече ни става малък.
И ние бележим напредък с ходенето, но само по голяма нужда засега. Тя не харесва гърнето и ползваме детска поставка за тоалетната чиния. Ака и пишка там ако я сложим, но предупреждава само за акането. Смятам още малко като се затопли да свалим памперсите. Вече съм се запасила със "100 чифта" гащички. Опитът ми показва, че докато не й се намокри дупето, няма да разбере, че трябва да предупреждава й за пишкането. Кака й на тази възраст отдавна беше забравила за памперсите.

# 269
Наталче, съжалявам за свекърва ти Hug Сигурни млада е била жената Sad Сега ще бди над Мишелчето от небето Hug

Аз днес сутринта заведох Киара на ясла, отидох да свърша няколко задачки и после като се прибрах и като му легнах - поспах 3-4 часа до два и нещо Embarassed

Киара в яслата я слагат на гърне и каката казва, че си пишкала там, ама вкъщи не иска да сяда и това е. Много рядко.

VJG, днес към 10 часа май видях мъжа ти на Лъвов мост. Кажи му да вниамва, че агентите ти са навсякъде Wink

Мери, Бети си е стройна мацка от малка Heart Eyes

Васе, чакаме да разкажеш дали днес имаше промяна в поведението на Андрея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт