АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 175
  • 264
  •   1
Отговори
Заглавието е дело на ...

Ние сме 171 мами августинки
Имаме си 71 момиченца и 102 момченца

Кои сме ние????..........ЦЪК
                                    ...и....
                                                                 ЦЪК
За добавяне в списъците или нанасяне на корекции изпратете ЛС на Август07

НАШИТЕСНИМКИ
потреб.име:avgustki
парола:********

Когато слагате линк към снимка, първо излезте от профила си в снимка.бг, и тогава чрез опцията "търсене" дайте линк. В противен случай при другите потрбители се отваря началната страница на сайта.
Как да добавим картинка към профила, в подписа или в мнение

+ МОЛБА ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА МАЙЧИНСТВОТО СЛЕД 315-ЯТ ДЕН
+ телефони на НОИ за проверка на болничните /ако има кой да ви вдигне/
926 19 90
926 19 86
926 19 71
926 19 61
926 10 10

Справка за изплатени Парични Обезщетения и Помощи от ДОО чрез НОИ - актуално състояние

Полезни линкове:
Захранване
Естествено въвеждане на твърди храни (Педагогическо захранване)
Захранване
Захранване - 2
Алергии при бебето
Грижи и развитие
Полезно за уменията на бебето
Развитието на детето
Първите игри
Масажи и гимнастика - описание
Масажи и гимнастика - с картинки и примерна програма
Комуникативен бебшки масаж
ЕБХ (естествена бебешка хигиена)
ЕБХ - помощни средства
ЕБХ - Развенчаване на традиционните митове за приучването към гърне
ЕБХ (на немски)
Имунизации, лекарства и изследвания
НАРЕДБА № 15 за имунизациите
Сайт за проверка на лекарства (съвместимо ли е с кърменето)
Референтни граници на кръвта и урината
КХП и ЛП на разрешени за употреба лекарства
Лекарствени средства
Други
Полезни връзки
Полезни връзки 2
Именник
детски песнички, стихове, филмчета, игри....
Детски центрове-София
ЧАСТНИ ДЕТСКИ КУХНИ(Сф)
Ози
Хер бебе
Джуниър меню
Кухнята на мама Люси
Ян Бибиян

ЧАСТНИ ДЕТСКИ КУХНИ(Вн)
VIP бебе
Лакомник

Детски магазини(с линкове по градове)

Детски on-line магазини:
www.shop.danet.bg   www.pakostnik.com   www.family-bg.com   www.simonovi-bgshop.com   www.smenzamen.com   www.igra4kite.com   www.stefi.biz   www.marseltoys.com   www.bgbazar.com   www.marti-online.com   www.zadeteto.com   velanas.com   www.vip-baby.com   shop.dechica.com   nanibg.com  Comsed    www.crazykidsbg.com   bulstore.com   baby-market   www.mobilis.bg   bazarbg.com   megashop.bg   www.zabebeto.com   www.papagal.net   www.vegatoys.com   mal4o.com   www.best.bg   monitrade.911.bg   Дечко

Предложения за заглавия:
АВГУСТинче, палавниче малко, всяко от тях ще стане християнче! - PIVANOVA
Смях се чува отдалеко, АВГУСТинче идва с букет в ръцете! -
С парти шапки и балони, АВГУСТинче прави весели купони! - фетица
Бели ще правим и през АВГУСТ, то се знае. Шкафове отваряме и дърпаме опашките на котките ни даже! - Оранжево небето
Успокой се мамо вече, станах аз човече /АВГУСТ/ - vezni4kadobri4ka
С китка шарена в ръка АВГУСТинчето очаква пролетта - yanakr
Щъркел трака трак трак- АВГУСТинче навън ще играеш пак - yanakr
АВГУСТинчовата мама подаръче стяга, че 1-ви юни наближава - yanakr
Слънце весело припича и АВГУСТинчето босичко тича - yanakr
АВГУСТинчето добро учи се да кара колело - yanakr
АВГУСТинчето вече  може и само да прескача от легло в легло - Alma
Навън слънчице се смее, а на АВГУСТинчето му се дивее - Alma

Ако имате нови предложения за заглавия, ще се радваме да ги споделите на ЛС на Август07!

Предишните ни теми:
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 17:33 от Август07

# 1
Обръщам се към всички поетеси в темичката ни с молба за заглавия за новите теми  Heart Eyes

# 2
# 3
  • В светлината на слънцето
Ехаа, нова темичка... Да я напълним само с хубави новини и да няма повече никакви болнички дечица.  Hug

# 4
  • Пловдив
Здравейте.
Аз писах,ли писах и отговора ми остана в старата тема.Но нищо.

# 5
Здравейте и от мен, мамчета. Нямам време да пиша, но когато мога ви чета. Grinning
Гледам обсъждате слънцезащитните кремчета ...

Di83, от миналата година сме на Daylong преди беше 50 фактор , а тази ще сме на  Daylong 30. Страшно съм доволна, моя хубавец е много беличък и нямах никакви проблеми.
Виждам, че си от Пловдив така че ако те интересува ще ти кажа откъде го купих ... цената е добра - 23.80лв ... по другите аптеки е по-скъпо ... проверявала съм.

# 6
  • UK
 Hug

Сори ама съм като пребита, бях на работа и нямам сили за нищо. Само искам да кажа, че Валката си е бил натровен от някаква кайма която майка ми купи преди 6-7 дена. Дадох му 1 банка глюкоза да изпие и капките които преписа личната + гелче за пашкулите и днес вече е по- добре. Поне да поотслабни малко от тази диета ама не мърда магарето му  Mr. Green Heart Eyes

# 7
Здравейте в новата темичка!!!

Ние сега се прибрахме от вън,а излязохме в 10 ч CrazyИвон спа в количката 1,5 часа,а аз сев наслаждавах на зеленината в парка PartyИначе е много яка жега и задуха един вятър ooooh!

Бобче,поуспокои ме,че не сме само ние.И Ивон се отпуска след 15 мин,но като цяло не ми изглжеда да е от контактните.Ще я видим каква ще стане..За гърнето не я мъчи,само ще се отврати.Салгай я през 2-3 дни,после почивка,после пак и така.Ние акаме на дъската за тоалетна,обаче с пишкането сме зле.Държа я по гащи денем,обаче тя се напишква,отива вади си гащички от чекмеджето,сменя мокрите със сухите и после пак така Crossing Arms
Хайде,лек път и да пишеш от БГ земя Hug

Лелеее,Мегитка ooooh!Добре че,вече сте добре.Тея са за съд #2gunfire

Теди,страхотни сте Hug

Яна,ние ще сме толкова самостоятелни след 3-тата год. в най-добрият случай Tired

Сигурно и друго щях да пиша,ама Ивон ме дърпа да папаме клемче  chef

# 8
  • София
Здравейте  Hug.
Влизам само да ви пожелая приятен уикенд.
Днес толкова неща свърших, че чак се учудих от себе си. Сега мислех да седна и да си отпочина, докато Ани спи, но Ники се обади и каза, че не може да вземе Дани и аз трябва да свърша и тази работа  Whistling.
Чао и весел ден   bouquet.

# 9
Здравейте  Hug

Нова тема - нов късмет  Wink - болните да оздравяват бързо!  Praynig
Морска, как е Теди? Пооправи ли се? Дано посвикне с антибиотика и да не отказва да го пие  Praynig
Мегита, радвам се, че се оправя Валко  Heart Eyes
Ади, Мая има подобни на вашите гумени сандалки. За по вкъщи и за плаж ги ползваме. Много са удобни, препорчвам  Peace И тук са по 5 евро, но има само от този тип
За гърнето от нашия опит мога да кажа, че е по-лесно да се научат децата, ако са по гащички или по голо дупе и гърнето е близо до тях. Ако си им остане памперса, се объркват. С Мая много тържествено отивахме да изпратим аките в тоалетната чиния и им махахме за чао. Така май го приемаше като игра и свикна бързо. Още слагам памперс, като сме навън, че тук кучета да пикаят по улиците и градинките няма проблем, но ако дете се изпишка, вдигат скандали. И през нощта слагам, но почти винаги е сух и мисля скоро да го махна.
Слънцезащитен крем ползвах миналата година на Nivea baby 50+ и останах доволна, Мая не изгоря изобщо, а доста я излагахме на слънце. Тази година взех на Aveeno да пробвам.
Бобче, лек път към вкъщи!  Hug Вярвам, че Йована ще се впечатли от самолета и няма да имаш проблем. Хубаво да си починеш при мама и тати  Grinning

# 10
Здравейте  Hug
Ние продължаваме да сме болни, но от днес вече и със сополи, че и аз съм болна вече  Tired Аман, значи  ooooh!
Бобче ще се справи Йована и няма да те изложи в самолета  Peace Чакаме те на родна земя  Hug
Теди много сте пораснали  bowuu
Лулумба къде ги видя списъците  newsm78

Ставам, че не ми е добре, а трябва и да сготвя
  bouquet

# 11
здравейте,Тедката днес с ставането си почна,мамооо,татее,викам край оправи се детето щом почна да ни търси Joy от сутринта ми лази по нервите,ама то така е,като всичко му е наред Heart Eyes тази сутрин изпи аб,с много говорене и закачки,ще видим довечера как ще е Crazyизлязохме преди обяд в морската да се по разходим на въздух и сега спи като буба,от 2 и 30 е хоризонтиран Grinning

Теди,много е пораснал Крис Grinning
Ади,Теди е същия,от непознати рев до скъсване,ако са в къщи ,после се очовечва ooooh! на вън няма проблеми Grinning
Бобченка,ай де мацка чакам те на родна земя,да се видим след сватбата Grinning
Или,бързо оздравяване Praynig
Лулу и на теб Wink освен ако не бъркам,извинете ме Blush

Янакр,браво на твоето момче,ние сме многоооо далеч от гърнето ooooh!

Тони и Тото ,пускай клипчето де Hug

п.с.леле откога не съм пускала такива постове Joy

fiuuuuuu

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 17:53 от Морска

# 12
Здравейте! Ние сега се прибрахме. Крис нещо е станал голям инат и направо ме побърква навън. Като му кажа да не прави нещо на пук го прави и седи и мегледа в очите как ще реагирам. Направо полудявам - дано скоро мине този период (надявам се, че е период).  Confused
Слънчогледка, ние имаме такива сандали и са му много удобни, но си ги носим вкъщи. Нещо не са по моя вкус и за това само у нас му ги обувам. Иначе са супер - крака му диша и са му много удобни.  Peace
За гърнето - още не го карам. Бях опитвала преди време, но много реве, а дори и да седне, седи, седи, става и се изпишква на земята. Знам, че е време, но нещо май не ми се занимава още. Ще го пробвам пак, дано да стане. Решила съм да му пусна от youtube клипчета на деца на гърне и така може би ще се заседи на него. Преди бях пробвала и стана даже се изпишка, но повече не поиска. ooooh!

# 13
Ееееееее,Морска-СУПЕР.А дано ви е за последно тази година. Peace
Слушахте ли новините-7 деца годишно заболяват от Инфаркт след прекарана Варицела ShockedРодителите трябвало да следят няколко месеца след прекарване на шарката за залитане,схващане на крайник или вялост.Учените били доказали връзката между двете заболявания още през 90-те години.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 19:19 от ***Ади***

# 14
Мегита,много се радвам че сте по-добре вече Hug

Ади,направо ме шашна с това за инфаркта.Пламен не е карал варицела и направо..ми се изправи косата.

Относно заглавията.дойде ми нещо на ум:
Августинче вече  може и само да прескача от легло в легло.
Навън слънчице се смее а на августинчето му се дивее.

Общи условия

Активация на акаунт