АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 193
  • 264
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Добро утро !

Ади  Heart EyesИвоне направо супер.И добре ,че търпи шапка Ицко изобщо не мога да му сложа хвърля я моментално.
Мойте и двамата караха варицела слава богу поне за това да не се притеснвам.
Лек ден.

# 17
Привет  Hug
Ние още кашляме и се сополивим  Tired
Ади Ивон е прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes С този гащеризон и тази сладка шапка е направо уникален бонбон  Heart Eyes

# 18
Добро утро!!!

Или,браво на вас.Айде да ви минава вече.Поне времето е хубаво и ще ви напече цивките да се изпарят Heart Eyes

Мерси мами ,за комплиментите към бонбоната Heart Eyes
Шапки взе да търпи напоследък,ама за всеки случай,почти на всяка си пришивам допълнително връзки,пък тя да си дърпа колкото си иска Laughing

Ние ще се оправяме да излизаме,че после става нетърпимо топло ooooh!Слънчев ден,мами Heart Eyes

# 19
# 20
Аааааа,видях-в Пловдив магазина е на адрес:Пловдив ул.Брезовско шосе 180 Търговски базар Илиянци магазин Мат - Стар

bouquet
Божидар спи с такава възглавница.
Ди благодаря за инфото, ще погледна и на Иван Вазов дано има на едно от двете места.
Да чукам на дърво, но не е боледувал от както изкара скарлатината на година и след това още два вируса, та повече от 6-7м. не се е разболявал.  Praynig

# 21
Здравейте момичета  Hug

Не съм писала скоро, добре сме, Неди се позадържа на яслата, да не чуе  Twisted Evil дори и днес е там - отработва Wink ....и аз имам маалко повече свободно временце, което ползвам предимно за домакинска работа  Tired

Разглеждах снимки - много сладки деца си имаме  Heart Eyes
Валерия, евала за второто бебенце  Hug Аз не мога да се реша  Rolling Eyes и мисля, че няма да го направя в скоро време..много е луд малкия....Последно време е направо лудница, в момента е с обелен нос, ожулени ръце и крака  Crazy ooooh! Tired Няма страх от високо, дълбоко, горещо абе от нищо  Shocked Ако зависи от него ще скочи през прозореца или във фонтаните в парка... ooooh! ooooh! ooooh! Тръшка се, налага се, не знам зъби ли са, инат ли е само се моля да е период  Praynig и да отмине скоро.... Praynig
За гърне, биба, шише...до никъде не сме, всички бебешки атрибути се ползват с пълна пара  Mr. Green
Казва доста думи, но не прави изречения  Rolling Eyes мисля, че това също много пречи за нормална комуникация между нас и допринася за тръшкането и белите..........

Общо взето това е от нас, организирахме си моренце края на юни, но се опасявам, че ще ни скъса тотално нервите там  Rolling Eyes Crazy

Много здрави и усмихнати дечица и прекрасен ден   bouquet

ето го хулиганчето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377937

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 13:06 от фетица

# 22
Фетица,страхотен е Неди.И аз се надявам беснотията да е само период,защото и нас ни тресе с яка сил,та даже и инат се опитва да ми пробутва Crossing ArmsТърчи,бута се,дърпа се,крещи Crazy

Валерия,и ние я имаме тази възглавничка,ама нещо и е твърда на Ивон и не я иска ThinkingЩе видим каква ще търсим.

Ние бяхме 2 ч на вън,ама се опекохме.Ивон много се уморява от тея жеги и спи супер,пу-пу,да не чуе рогатия,ама си изкарва по цяла нощ в нейното си легло без да става и да се върти.Това направо си е чудо за наша милост Wink

Май е това,ще ходя и аз да се поопъна,че то тук и без това голяма пустош е настъпила Heart Eyes

# 23
фетица много ти е пораснало момчето  Heart Eyes
На мен току-що ми доставиха сандалките, които поръчахме. Супер яки са, но се оказа, че са му големи  Tired И сега май ще му поръчам още едни  Whistling
Тъпото е, че не знам догодина дали пък няма да му е много по-голям крака и дали изобщо ще може да ги обуе  Rolling Eyes Ако някой ги иска - да свирка  Whistling Като тези на Саши на Лулумба са  Laughing

# 24
Ади,малката е много красива. И Неди не остава по-назад  Heart Eyes
И ние сме до никъде с гърнето.Не иска и това си е.Купихме и седалка за тоалетната.Уж е интересна с едни патета и свири...Ама и там не иска.Седи там 5-10 мин и като го махна и се изпикава.Направо незнам.

Фетица,нали каза че сте на ясла вече?А как се справяте там?Има ли проблем с шишето.Моя заспива с шише в устата>ако няма шише съответно няма сън.Та си мислех че като го пусна от септември ще ни се карат за шишето.

# 25
  • Пловдив
Здравейте.
И ние бяхме по разходки.Моя приятелка с малко бебче ни дойде на гости и обиколихме парковете.Тя сега си е добре,спи си малката в количката,а аз тичам като луда след Стилиян.Хич не ме слуша.
Иначе си ходи на тоалетната,но с памперса сме до никъде.Мисля да го свалям,но той като не казва,май ще върви постоянно опикан.Или аз ще вървя с една раница с гащи и панталони за смяна.Още си спи с биба,а и шишето на Авент си ползваме нощно време.Само през деня  пие от шише със сламка,но обикновенна.Онези чаши със силиконовия накрайник и шишетата със съликоновите сламки изобщо не ги признава.
Вчера му взех много хубави сандалки.Китайски са май или турски,но на мен не ми пречи.Важното е кожата да е хубава и да са му удобни.Затворени са от пред,аз хич не исках такъв модел,но тези му харесах и това е.Обаче той като се разрева в магазина и започна да си тръска краката,да ги сваляме.После се успокои и на всички показваше,че има нови сандали и мама ги е купила.
После ще му взимам да пие Проспан, сега спи,но го чувам,че много кашля.И носа си му тече.
Ади много ти е хубава Ивонката,кукличка.
Фетица Неди изглежда много миличък.Не такъв хулиган,какъвто го описваш.Но те всички са такива,а какви бели могат направят...
Радостче благодаря ти,но искам на Себа Мед да взема лосион и да изкараме цялото лято,като го мажа целия.Ръце,крака,всичко.А ако е крем няма ми стигне.
Иначе на Дайлонг са много хубави.Аз миналата година го мажех с Микросън Бейби,пак на Дайлонг.Сега казвам на моята приятелка с бебето да и вземе такъв.
Момичета вашите мъници имат ли бенги (или бенки,не знам как е правилно)?Защото Стилиян има две.Не са големи,но се чудя,дали е нормално на тази възраст вече да има.
Хайде приятен ден на всички.

# 26
И Божидар вече има няколко бенки.  newsm78

# 27

Фетица,нали каза че сте на ясла вече?А как се справяте там?Има ли проблем с шишето.Моя заспива с шише в устата>ако няма шише съответно няма сън.Та си мислех че като го пусна от септември ще ни се карат за шишето.

Какво да ти кажа, всичките им бебешки навици са поредната лиготия явно  Mr. Green В яслата моя бандюга пие от чаша, спи без биба, седи на гърне и въобще казват, че е дете за пример  newsm78 Thinking Whistling В момента в който го взема от там започва с : "Биби, къде е???"  Rolling Eyes Може би не го държа достатъчно изкъсо...не знам...Но определено съм доволна от яслата ( като изключим вечното сополявене и това, че се е понаучил на някоя друга ясленска магарийка  Crazy  Tired ).

Бенки има 2-3 мънички, скоро му се появиха, мисля, че е нормално  Peace

Di83   милички са всички на снимка, ама като са ти пред очитее са беснотии страшни  Crazy

Аз ходих малко на пазар уж за сандалки на малчо, а си купих на мен  Blush за него не харесах...

# 28
Теди има бенки,2 на лицето и 3 на едното краче,мисля,че е нормално,първата му излезе на 7 месеца Crazy

# 29
  • Пловдив
Значи да не се притеснявам за бенките.

Общи условия

Активация на акаунт