АВГУСТинчето вкъщи се не трае, само навън то иска да играе!

• 12 177
  • 264
  •   1
Отговори
# 30
За бенките-Пламен още няма.Но има едно много ужасно мастно образувание на дясното око.Аз имах такова и толкова порастна че се наложи да ми го оперират.Ходихме на лекар и доки каза да изчакаме да видим дали ще се уголеми или ще си седи такова.Няма как да го премахнем по друг начин.Като го видя и ми се реве.
Фетица,това  което каза ме поуспокои малко.Надявам се и Плами да остави шишето в слата,че няма как да му дават да заспива с кис.мляко както прави унас.

# 31
Ивон няма бенки,ама мен да ме видите ooooh!Какво стана незнам,ама за последните 3 години цялата станах в бенки.От слънцето ли е,от какво е незнам.Имам всякакви-черни,червени,кафяви ooooh!Някой да знае от какво се появяват newsm78

Алма ,и аз имах такова мастно,обаче на зърното на гърдата.Гориха ми го с  лазер,защото ми закачаше по сутиена.Ужасно болеше.Сега имам белег.Лошото е,че пак може да се появи. Tired

# 32
На мен ми го цепиха от вътрешната страна на клепача за да не ми остане белег.Като се сетя какво ми беше тогава и ми идва да се гръмна.Лошото е че и него ще трябва да го режат един ден.иска ми се да се махне от него и да се появи на моето око.Вече не ме е страх от болката.все пак съм раждала без упойка, Wink

# 33
И аз,и аз-даже вече не помня болката при раждането.Ама то моето 3 часово раждане с пътя от Люлин до Шейново,кое по напред да помня LaughingДобре че,раждах през ноща,че ако беше през деня,чисто си бях росила в колата в някое задръстване Laughing

# 34
 Laughing ти по-бързо щеше да стигнеш пеш ако си раждала през деня.И аз не помня болката но знам че много болеше и псувах акушерката EmbarassedКазах на лекаря че по-гнусни ръце от неговите не съм виждала...Ама така е след 6 часови болки.

# 35
Здравейте! 

Ние сутринта посвършихме малко работа. Хапнахме на Макдоналдс, поспахме и сега хапва чипс. Чакаме баща му да си дойде, че го викнаха на авария и отиваме на гости.
Крис също има няколко бенки. А , аз имам ужасно много. Почти сигурна съм, че се получават от слънцето повечето от тях. Аз съм с ужасна кожа. За 5 мин. да се покажа на слънце и изгарям жестоко.
За раждането - не се оплаквайте - аз раждах 32 часа без упойка  Laughing Точно 1 час обаче след като видях Крис бях готова да родя още едно.
Сега обаче като гледам какво е диване хич не ми се иска второ. Но пък не искам и с едно дете да си остана само. Та може би септември ще се захващаме "на работа" пък ще видим какво ще излезе. Сега обаче ме е много по-страх от раждането, отколкото като раждах Крис. Дано втория път мине по-леко,де. Praynig

# 36
Теди,и моята кожа е същата.А от слънцето едни кафяви петна ми се появяват,абе ужас ooooh!И ние от Септември се залавяме за работа за 2-ро.Ивон да направи 2 год,та да се поучовечи и започваме Party

За раждането,малко ме е шубе,но то е нормално,като си минал вече по тоя път.Първият път те е страх от неизвестното,вторият от известното Laughing

# 37
Аз каквато съм нерва, не знам как ще се оправя с още едно такова като Янислав  #Crazy Ей го нашия - хванал една тръба и обикаля по стените и смъква де що има закачено по тях  ooooh!
Преди малко го водих на лекар, че не може да си поспи нормално детето от тея сополи и храчки. Познайте - алергия  Tired Писна ми вече от тая диагноза. Дано да премине вече, чееее   Tired
Бенки и аз имам много  ooooh! А по шията и гърдите е ужас някакув - малки големи, черни , кафеви, червени  ooooh! направо ме е срам да облека нещо по- отворено  Embarassed Яни няма никакви бенки, но на дупето има 2-3 петънца  Blush

# 38
Или моето дете е много кротко или съм напълно луда, защото живот и здраве имам намерение за повече от две деца. Laughing

# 39
Валерия Hug Party Party Party

# 40
Или моето дете е много кротко или съм напълно луда, защото живот и здраве имам намерение за повече от две деца. Laughing
Браво! Евала на жени като теб newsm20

# 41
Или,абе да те питам,вие водихте ли Яни на зъболекар?Нали се притесняваше,че долната му челюст била по-напред.Питам,защото сега като го гледам на снимката,не ми изглежда да му има нещо такова newsm78

# 42
# 43
Ха, добър вечер и от нас!

Ние сме добре, както всеки ден, по цял ден навън.
Мен от два дни ме боли гърло, та сега и ушите ме заболяха, дано не е нещо вирусно само, че ми писва вече.

За бенките-все още Перси няма.
За друго дете-съгласна съм, но не на този етап.
Илияна-дано вярно са поставили диагнозата, че на тези лекари вяра да нямаш изобщо.

# 44
Ирка,само толкоз ли Thinking

Общи условия

Активация на акаунт