По-сладки няма на света от наш`те МАРТенски деца!

• 13 078
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Също така искам да пожелая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Амели!

Да си здрава и много, много щастлива!

# 271
Май на Амели е по-добре да честитим в темата с плетките.

# 272
Здравейте, приятелки!!!!!!!

Благодаря ви много за поздравите!!!!!!!!!!!!
Вава знае къде се подвизавам основно, май наднича при плетачките за уроци Wink

Изпращам ви сърдечни поздрави от нас двете с Ивка и пожелавам красива и нежна пролетна вечер!!!!!!!!!!!! Simple Smile

# 273
Еееей, къде сте всички?

Амели,  Hug

Да ви кажа, прибирането ни от ясла се оказвса едно мноого дълго мероприятие. От трамвайната спирка до вкъщи има люлки, пързалки, полянки Crazy

Тази вечер съм се наканила да вадя тънките дрешки, да видя има ли неща, които още стават на Киката и какви са новите дрешки, кито имаме. И ние нямаме по-тънки обувки. Имаме едни еспадрили, но са 23-ти номер, а Киара все още носи 22-ри. Но ще ги пробвам, все пак. Миналата година й бях купила много симпатични гуменки на Сандик, но магазинът, от който ги бях купила, вече не е за детски обувки.
В яслата ми похвалиха Киара, че ндес е свършила голямата работа на гърнето, да си кажа, в духа на по-рано подетия разговор.

# 274
Явно ще си водя монилози Laughing Пък вие като не искате да пишете - ще четете Hug

Днес сутринта тръгнахме към яслата по пантофи Joy Добре, че пред входа Киара се усети и почна да протестира.

Снощи с радост установих, че част от дрехите от миналото лято стават на Киара. Така че (може би за съжаление Joy) ще се въздържа от голямо пазаруване за лятото.

Хубав и успешен ден на всички, много слънце и добро настроение Hug

http://www.youtube.com/watch?v=45R-9-4U75U

# 275
Здравейте!
Гери, гуменки на Сандик има под жълтия блок с прозрачните тераси на входа на Южния парк откъм Витошка. Много сладки гуменки има и на "Пътеките" в Младост, но за съжаление нямам път натам.Аз вече купих гуменки, но много й се изпотяват крачетата. Чорапите стават мокри и се притеснявам да не настине.На Мартина нищо не й става от миналата година, освен тези, които ти ми напазарува. Ако ми остане време да преподредя шкафовете, със сигурност ще "излязат"още летни дрешки и затова, когато в неделя ходихме на Илиенци и взех само едно костюмче-тениска и панталонче под коляното, за да не й се белят коленете като пада. Там могат да се вземат хубави памучни комплектчета до 15-20 лева.
Хубав и слънчев ден на всички!

# 276
 Амели не си писала тук отдавна!Честит Рожден ден на патерици!  bouquet

# 277
  • Пловдив Белащица
Андрея на втория ден леко порева навлизане и съвсем малко на излизане. Обаче днес ... днес по целия път (около 500 м пеша) мрънка отивайки към рев с уговорките да се прибираме у нас, да ходим на магазина, мама да седне на червеното столче в градинката, да се кажем на лелите да не се карат ( Close), че като яде и спинка на градинката и после мама ще дойде. Бая си порева, но като обухме пантофите и й казах да погледне в стаята кои дечица са и си влезе сама без рев. Ще видим утре, какви ще сме.

И на нас ни се потят крачетата в гуменки, аз смятам на пазар за сандали да ходя. Ние тук от няколко дни сме си по тениски и 3/4 панталони. Иначе всички дрехи й стават от миналото лято. С изключение на две-три блузки  с късо ръкавче. Но повечето блузки имат вид на ежедневни и днес ще ида да й купя 1-2 по-така. Тук в едно магазинче й бях харесала едни с рязани етикети намалени на по 9 лв и дано още да стоят. Другото юни от Англия (ох, чакам с нетърпение вече да ходим, най-вече заради пазара).

# 278
  • Пловдив Белащица

Амели, честит рожден ден на патерици.
Пожелавам ти много безоблачни дни,
осъществени мечти,
любов и щастие да царят във вашето семейство.

# 279
Васе, и аз търсих сандали, но не намерих там, където ходих. Имаше всъщност, но бяха много "цигански".
Има едни готини и бели в Ларедут, но ако ги чакам 1 месец, лятото ще мине. Искам бели, розови, златни или сребърни сандали, да 'вървят" на всичко, че не смятам да купувам 100 чифта.
Определението "цигански" в началото, май не се връзва с това, че търся златни сандали:oops:

# 280
Васе, явно се опитват да ни поизнудят малко - ако им мине номера, мине, ако не - здраве да е, ще се позабавляват в детската Simple Smile

Аз имам едни страхотни сандалки от Ла Редут купувани миналата година за това лято, но за съжаление май ще са й големи, евентуално чак в края на лятото може да й стават.

Галя, аз в първия момент реших, че търсиш едновременно "бели, розови, златни И сребърни сандали", което доста ме развесели Laughing

# 281
  • Пловдив Белащица
Вава и аз търся такива горе долу, само че в Пловдив. Че няма да минем с един чифт няма, но се надявам да се поберем в два по-така и едни смятам да й купя, ако й намеря де, на Сандик гумени или пък някакви други гумени. Да стават и за баня, и за цопкане и са лесни за поддръжка, абе където се вика за всеки ден и за по двора.

И да питам майките с по-стар опит - лятото в яслата/градината с какво стоят децата, не вярвам да е с пантофи, а и ще е абсурдно. Макар че на Андрея й купих едни пантофи на дупки (по-скоро като мрежестите обувки) на Беко с антисептична стелка, уж по-малко да й спарват. Иначе у нас цяла зима си е по чорапи и пантофите ги ползвахме само като слиза при баба ми на долния етаж, че жената не поддържа такава хигиена като мен и чорапките ни стават с "подметки"  Crazy

Гаденето ми спря (пу-пу, да не вземе да се върне нещо), детето на ясла, аз още няколко дни и ще вкарм къщата в релси, в отпуск съм до 20 август и сега ще видите вие монолози и чудо, където не сте ги и сънували  hahaha

# 282
Благодаря ви отново за поздравите, и тук, и на ЛС!!!!!!!!!!!

Относно сандалките да ви споделя,че в Ловеч в магазин на Булдозер видях чудни детски сандалки Ипанема,които бяха в преливащи няколко цвята:бяло,жълто,оранжево,червено и малко зелено. Имаше и точно на Ивка номера,но бяха скъпички - 19 лв и не можах да й ги купя на момента, надявам се за първи юни бабите да пуснат някой лев в касичката. За мен удобството е точно в цветовото съчетание,а и този модел и марка са издръжливи,аз джасам едни такива три лета,сега четвърто. Само дето не се сещам в София къде има магазини на Булдозер Rolling Eyes

# 283

Амели, честит рожден ден на патерици.
Пожелавам ти много безоблачни дни,
осъществени мечти,
любов и щастие да царят във вашето семейство.

Амели, и аз се присъединявам към чудесния поздрав  Hug  Hug  Hug

# 284
Лилиии, чакаме разкази и сними от Лъкатник!

Амели, освен да дойдем до Ловеч на разходка Simple Smile

Васе, аз купих на Киара едни такива гумени сандали от един магазин "EuroLand" (от типа "За Едно Левче"), не знам дали в Пловдив има такива. Иначе миналата година й бях купила едни жестоки джапанки-сандалки, някакви бразилски бяха, вярно, скъпички - 20-тина лева бяха, ама бяха много нежни и готини. Между другото, Амели, май бяха същата марка - Ипанема. Веригата магазини, откъдето ги купих май се казваше "СИСИ".
Ето, намерих една реклама - http://files.adme.ru//files/paedia/print/part_19/192561/file/ipa … ls_splash9449.jpg. Точно такива бяха, но в розово, само такива имаше в магазина. Стефито на Мини имаше същите, но в златисто.

Голяма ода за джапанките се получи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт