Епилепсия-тема7

• 50 381
  • 644
  •   1
Отговори
# 360
Момичета преди малко звънах на регистратурата да си запиша час за 9 юни те ме отрязаха съответно имало е час най-рано за 23  юни,след това се обадих на Литвиненко да му се оплача че няма час за тогава когато искам и той ми вика:"Спокойно нали аз съм тука ще те приема и без час само ще ми звъннеш, но отиди да си направиш еег-то при Попова,защото най вероятно Владимирова няма да я има за 8-9 юни става въпрос защото е болна".Та въпроса ми е Попова има кабинет  наблизо до поликлиниката в нова сграда някой знае ли къде се намира или да ми даде нейния gsm или някакъв друг телефон.

# 361
Will много ти БЛАГОДАРЯ Hug  bouquet да си ми жива и здрава свързах с Попова и си записах час за понеделник 8 юни за 11 часа кооперацията се намира на Иван ГЕШОВ 50 в нова сграда центъра се казва Санус 2000 на 2 етаж. и аз незнам къде се намира ще търся и ще го намеря бая нерви ще събера на това ходене,защото в понеделник сме на еег от 11 часа после от 16.00 сме на ортопед при Драганов,в вторник на невролог и сигорно на логопед следобед и в сряда изследвания на серумно ниво и чернодробни на Свинаров но това е чак след 2 седмици да ми стискате палци да мина навсякаде.

# 362
Здравейте   bouquet

Аз искам да питам ...възможно ли е да се обърка диагнозата  ooooh! на такова дете ,защото на майка ми са казали,че деца с такава диагноза като брат ми има само 2 - 3 ..той е на 14 ,а другите са починали много малки Sad
иначе до сега е трбвало да го няма Sad ... възможна ли е такава лекарска грешка  newsm78

Приятен ден   bouquet

# 363
  • Варна
SaraJK аз не съм съгласна с теб. В България също вече не признават температура 37.2, че даже и 37.4. Наистина е абсолютно нормално при малки деца температурата да е над 37. Имало е случай в късния след обед и вечер Ирена да вдигне 37.7  и след 15 минути да е 36.9. Когато ми вдигне 38.3 тогава се притеснявам, но пак не толкова много. Притеснявам се когато има температура от 37.7 до 38 по цял ден без да смъква мен това ме плаши и знам че детето ми е болно. Но иначе да ми вдига 37.5 и след малко да я няма вече тая температура и да ми кажат че е болна, да си гледат работата, никой не познава детето по-добре от майка му.

taniaandi желая ви успех и наистина най добре се свържете с Литвиненко надявам се той да ви помогне, добър невролог е, ние сме при него. Нашата диагноза по здравна каса при Литвиненко е същата както на вас е написано.

Negra не мога да разбера поста ти какво искаш да кажеш с него?

galini добре дошла при нас Hug Hug Hug. Аз се познавам лично с Галето и мога да коментирам че тя и малките дивачета са страхотни.

# 364
сиянче, радвам се, че са се променили нещата. аз в БГ дете не съм гледала, а преди, когато четех тоя форум и по други теми много често попадах на теми "какво да правя? температура 37 градуса!". Но това беше преди 3 години.

# 365
  • София
emа-диди  много лесно ще намерите този център.Ето ти го на картата . Hug

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ca8d2164376a42468800fd7d3bbc3 … &initsearch=1

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 18:48 от krisiki

# 366
Благодаря ти крисики много съм ви благодарна днес много ми помогнахте и улеснихте,радвам се че ви познавам всички. Hug

# 367
Здравейте,мами!Днес правихме контролно ЕЕГ заради смяната на Ривотрила с Ламиктал -който пием вече 2 месеца в пълна доза.Незнам да се радвам ли какво да правя,док. каза,че имаме подобрение,но в нашия случай било много трудно да се каже дали на Кали и има нещо или тези промени който показва ЕЕГ-то се дължат на възрастовите промени в нервната й система Shocked.Направо ме разби.Другата седмица ще се консултирам и с лекуващия ни невролог и ако той каже същото направо незнам.Ако те немогат да разберат аз ли трябва да реша ooooh!.....Благодаря ви че ви има  bouquet Hug Hug

# 368
  • гр.Гоце Делчев
Ема -диди,добре ,че пишеш ,че има дата за 23 юни ,значи и аз трябва тия дни да се обадя да ме запишат ,поне за началото на юли.Пък ако се сменят от юни и протоколите на ,които не им е изтекъл срока ,ще трябва да се помоля на Литвиненко да ни приеме без записване.Рока не се ядосвай така са лекарите дано невролога си разбира повече  от работата. Hug Hug

# 369
  • Варна
Момичета, аз да ви се оплача, нас май ни е лепнало нещо вирусно Sad. Иренка снощи до 3 часа се скъса да плаче без да спре и на края явно уморено от рева заспа. Днес сутринта не искаше да си яде млякото. Но тя и предните дни беше много не спокойна. И днес сутринта като я видях как със зор яде веднага я заведох при личната, защото тя да откаже на храна още повече на мляко то за нея е нетипично. Ние винаги сме гладни  Laughing. И лична каза че на гърлената дъга имало някаква голяма афта и не знаела дали и на дол няма да има. Аз направо настръхнах да не е херпес в устата, но личната ме успокой, че не е около лигавицата и не прилича на херпес, но дори и да е такова няма страшно. Похвали Ирена че била по отпусната на което разбира се аз много се зарадвах. Изписани едно сиропче и днес сме по спокойни но нощта е пред нас, дано да не е крива като снощи, че покрай нея и аз не издържам на безсънието. Иначе днес се храним по добре отколкото предните дни със зор, все пак сакън да не заслабнем  Joy.

# 370
Браво Ema-диди че си направила записванията. Бая ще го претовариш ангелчето, но няма как. Ако имаш затруднения в София ще звъннеш, нали? А и иначе ще е хубаво да се видим.... Wink Много ми е интересно дето Литвиненко те праща при Павлова, защото знаеш нашата история, но явно напразно се притеснявам. Успех на теб и на всички слънца!
Сиянка специални поздрави на Иренка, дано бързо се възстанови!

# 371
siqna.muk и Крис е така.снощи не спа, рев, ама рев и се държи за дясното ухо "Болии!".От тази сутрин вдигна и Т.заведох я при УНГ-то и се оказа, че е лепнала вирусна херп ангина и има отит на дясното ухо и лявото започва.Изписаха ни Аб, но не го взех!Стига вече!купих й Витамин Ц, имам капки за уши, имам спрей т.В. и ако не се подобри днес и продължава с Т и утре - тогава ще взема АБ. Peace
За нас е ясно - лепнато е от ДГ, а при вас от къде се е хванало? Rolling Eyes

# 372
Никики,херп ангината е страшно нещо!
Обрината е цялата устна кухина ,и отива и към гърлото ,че и на долу ,а при вас е засегнала и ушите! ooooh!
Няма място за опити и изчакване! Naughty

# 373
  • Варна
Иренка по едно време нон стоп беше с херпангина, и от нищо не и минаваше. Ама по него време като я имахме бяхме с Е-коли, после с бронхит абе страшна работа имунитета й беше се сринал от всякъде. Нашата лична беше ни изписа едно хомеопатично за херпангината, ама не знам дали помогна щот го пихме малко и лепна бронхита и веднага минахме на АБ. Скоро не и се е появявала. Снощи спахме спокойно дадох на Иренка последния прием от сиропа преди лягане и й дадох хомеопатия за венците че й те много възпалени и веднага заспа. Явно има ефект сиропа, въпреки че си мислих че щом е вирусно няма да й повлияе, но явно съм сбъркала.
nikiki , Ванчето е права, явно при вас херпангината се е проявила по лошо от колкото като при нас. Защото ние не сме имали проблеми с ушите, най добре АБ, щот ухо боли страшно много.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 13:27 от siqna.muk

# 374
  • гр.Гоце Делчев
Сиянка ,Ники съжалявам ,че дечицата са болни ,но дано по бързо да оздравеят.наистина ангините не са шега работа,особенно херпес-ангина.Времето е доста променливо от студено ,стана много горещо и затова децата така боледуват.Не знам как е времето при вас ,но при нас е много горещо все едно е лято сигурно Т е над 30 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт