Епилепсия-тема7

• 49 962
  • 644
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
nonchetooO лечението им щяло да се проведе в някаква клиника в Истанбул и струвало 52000 долара първия курс. Лечението щяло да се състои във някаква мозъчна стимулация или нещо такова. Но се по замислих, та нали при епилепсията не е препоръчително да се правят електростимулации  newsm78.

# 451
Здравейте мами и от мен много сте изписали тая вечер събудихте се малко.
Честит ти отличник Миро и Поли да те радва много години,да завърши и студентските години с пълно 6.
Пепи и на теб още веднъж да ти е жива и здрава принцесата Hug Heart Eyes  bouquet

# 452
И аз гледах репортажа Cryи изобщо тази вечер всички новини бяха много тъжни.... Sad и все по големи празници се случват трагедии...
Днес си взех Кепрата/протокола ни изтича август/дано никой няма проблеми с взимането и!

# 453
И аз гледах и аз плаках, малко в повече ми дойдоха събитията тези дни...а мизерията която наричаме наша държава е толкова безхаберна, че сякаш е с "мускулна треска" и не може да мръдне! Sick ooooh!
За Николета открих това : http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?topic=13125.0
има и банкова сметка! Peace

# 454

За Николета открих това : http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?topic=13125.0[/b][/i] има и банкова сметка! Peace

Има някаква грешка детето се казва Ивета!
А за това ,което писах разбрах от нашата представителка за Търговище ,те са по запознати със случая!

# 455

За Николета открих това : http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?topic=13125.0[/b][/i] има и банкова сметка! Peace

Има някаква грешка детето се казва Ивета!
А за това ,което писах разбрах от нашата представителка за Търговище ,те са по запознати със случая!
Да Ванка, ама се подведох и аз, дойде ми в повече емоцията тази вечер.То и в темата си пише , че е за Ивета, мъ сдухахНу съм отвсякъде.Първо случая с автобуса, баба ми (мир на праха й) е от Ямбол и ходи от време на време на сбирки, после това, клиповете от темата ме разбиха съвсем, а накрая рев като я видях малката сладурана как се върти из количката...еййй, защо съм се родила емоционална, прекалено при това..... Cry

# 456
на мен не ми отваря нищо
иска ми потребителско име и ргистрация

# 457
Моля Ви,ако някой имаинформация за мониченцето от Търговище- Ивета, да ми пише - как да се свържа със семейството, банкови сметки и др. Благодаря предварително.
ПП Знаете ли нещо за майката, акушерка ли е - Весела Неделчева

# 458
  • Варна
Абе момичета, това детенце не е ли от Велико Търново  newsm78, аз мисля че казаха Търново. Снощи в късните новини съобщиха, че който иска да помогне на това детенце, може да се обади в Нова телевизия от там щели да дадат информация и банкови сметки.

# 459
Детето е от Търговище, казва се Ивета и е на 4 год. Майката е Весела Неделчева, мисля че я познавам, ако някой има инфо каква е по професия / аз мисля-акушерка/, моля да ми пише. Иначе аз пратих мейл на Нова тв и оттам ми пратиха банкова сметка на Весела. Това е,което аз знам, другото сте го гледали по Нова.

# 460
Здравейте мили мами!

Аз съм майка на едно прекрасно малко момченце на година и половина! Нямаме вашите здравословни проблеми, но причината да се включа във вашата тема е репортажа по Нова, който разбирам и вие сте гледали! Историята на това момиченце и нейните роднини ме разплака и разтърси до дъното на душата ми! Тъй като не видях никакви контакти изписани или банкови сметки, днес реших да потърся в нета! И така от тема на тема, попаднах на вашата! Зачетох се и сега все едно сте ми приятелки! Разгледах повечето снимки от баловете и рожденните дни на вашите слънца.... Прекрасни малки и по-пораснали деца! Искам да ви поздравя всички вас, които сте част от тази тема и да ви кажа, че не сте сами!

Междувременно, пуснах един мейл до нова телевизия и очаквам да ми върнат някаква информация и за Иветка!

Целувки на всички!

# 461
аз също очаквам  някаква информация  за това детенце ако някой научи банковите сметки  моля да  ги пусне

# 462
Иначе аз пратих мейл на Нова тв и оттам ми пратиха банкова сметка на Весела.
Presianna, моля дай банковата сметка на майката на детенцето.

# 463
Минавам само да ви почерпя за мое здраве
днес съм се родила преди няколко години  cook  party041 Wine Glass smile3510 cheers cook cook

# 464
  • Варна
Поли честит рожден ден.  newsm59 Пожелавам ти да си жива и здрава и много късмет. Нека всичко твой желания да бъдат мой пожелания  nbirthday  bigdance2  Gift

Общи условия

Активация на акаунт