Ние вчера бяхме на консултация - 6800г. и 62 см.. Надали сме "само" 800 г за месец, ха така де няма да ставаме Крали Марко я
. То май не е зле и мама му на Ачко да вземе пример от него и да понамали маането на козунаци, яйца и агнешки мръвки, че май тя ще замяза на Кралимарковица. А както и няма съвсем време за депилация, ако се занемаря още малко такъв рунатав вид ще придобия, че прабаба ми комитата пасти да яде
. Ама влизам в релси де поне фризьора си успях да посетя преди празниците , че почти бях забравила пътя до там 
Ваксина пак не ни биха.....педито нали ни е пенсия и забравила да ни каже да си купим
"Ми не не знаех" и зарязах детето при нея в кабинета и беж по околните аптеки да търся. Е да ама не - нямали ( 4 аптеки минах) нали сега се взело някакво решение педиатрите да си продават ваксините и аптеките се чудели дали да зареждат , педиатрите пък явно се помайват по въпроса и изобщо ....баси късмета. И през цялото време ми беше свито под душичката, че малчо е сам при баба доФторица, не че нещо ще му стори ама ...де да знам 
Та в крайна сметка се стигна до решението да отложим ваксинацията за другия месец. Така ще имам време да почета още и да избера пентаксим или друг някакв си "сим" ще бием.
та за сега сме само на хепатитната Зитка търпение мила скоро ще се гушкате със здравата принцеса

алхимика браво на Мая

son4e хубаво че лошото е минало сега само радости

Има ли опасност като съм била в контакт с детето, което е потенциален вирусоносител да се разболея и аз, много ме е страх, аз не съм я карала тази шарка, но повече ме е страх да не заразя децата, помагайте, какво да правя
А и там е хотел, реално си има всички удобства, само се чудя дали да мъкнем кошара или бебчо да си спи при мен на спалнята
, дундуркам и забавлявам малкия
, да посвърша малко домакинска работа, ама май от няколко стола, че на земята
Коте, Венци ти е одрал кожата, много сте хубави 

Бузанчо е сладък сладък, ама майка му и по-добри времена е виждала