Февруарчето е весело дете - ака, спинка, гука и расте

• 13 987
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Иве, Доре, благодаря ви за бързите отговори  bouquet Ще чакам и ще се моля да ми се размине Praynig Детето на моята приятелка не се е обринало все още, плюс това ние се видяхме навън не съм била в чак толкова близък контакт, но да видим все пак, всичко е божа работа, дано се смили над мен Praynig
Коте, много сте сладки с твоето синче, пупу Heart Eyes Венци много е пораснал и е станал още по-голям хубавец, на майка си се се е метнал Wink
алхимиче, веднага душа ще приложа твоята рецепта с винцето, и без това съм фен на виното и си цокам всяка вечер по една чашка Wink

# 61

Да почерпя за трета ни месечинка !

нямам мн време да пиша , защото освен домакинската работа и задълженията окло малкия той взе да спи по малко и иска да си играем. на 28.04 сме на консултация тогава ще дам отчет за мерките но растем на дължина дрешките взеха да му се скъсяват.
и ще му бият пентакисама за 2 път първия я понесе добре въпреки че плака мн. старая се да чета мн редовно

целувки на всички бебоци

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 12:07 от siolina

# 62
Коте, невероятно красиви сте!  bouquet
Аз да не ви казвам по колко време сучи, че ще ме съжалите - минимум  по 30 минути.

# 63
  • София
Ама, Еми, ако детето още няма никакви симптоми, най-вероятно не е заразно! Simple Smile Сигурно е още в инкубационен период, той е минимум 15 дни. Така че няма страшно! Simple Smile

Алхимиче, аз този въпрос със второто дете го обсъждах с много майки и май най-добрият период е след 3 години. Иначе се побъркваш да тичаш след по-голямото дете и всъщност то ти създава повече грижи от бебето.

# 64
Сиолинка, честита ви трета месечинка, кротко бебето да спинка!!!
Еми, дано ти се размине варицелата - аз я карах голяма и  доста тежко мина.
Коте, наистина сте много сладки, ако имам дъщеричка, ще ви звъннем като порасне, за да се загаджат с твоя Венци  Laughing
Алхимиче, аз съм решена на всичко да имам скоро и второ детенце, но трябва да изчакам 2 години заради операцията, иначе веднага започваме опити. Съгласна съм за октомври 2010  Laughing Дано не стигаме пак до ин-витро, но ако се наложи и това ще направим, пък може и близнаци да се паднат тогава, иначе искам момиченце.
Пис, нашичкия бебок беше с вашите размери, но на два месеца, като стане на три какво ли "гюлленце" ще е...

# 65
  • София
Здравейте, мамчета!

Та да се отчета понесохме много добре Пентаксима.Въобще не плака явно, защото се смееше преди това и не обърна внимание, но ние с таткото веднага го заиграхме и му се смеехме и нямаше време за плач.

Тежим 6000гр. и сме 58см.

Коте
много сте сладки с малкият Венци.

Относно пишката-явно нямаме голям напредък така каза доки.Сега ще съм по-смела, но пишката му става червена там.Нормално ли е? Rolling Eyes
Вие мажете ли я с нещо или само я измивате?При нас кожичката отстрани леко се цепва.Оффф много сложно нещо е това.Затова исках момиче, но дано следващото  Joy

siolina Честита трета месечинка.

# 66
Слагам линк към 2 снимки на моята сладурана http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=368091. Нещо не съм се усъвършенствала още с картинките, затова така.
Яна, имам чувството, няма никакво усещане кога точно е сита. Суче, суче, на 25-30 минута ако не я спра, продължава, после връща...
Вашите бебоци сами ли спират или вие ги спирате?

# 67
Зъбче, сега прочетох, че си болна. Дано скоро се оправиш  Praynig !
Иве, много ще се радвам да си спретнем една срещичка. Пиши на лични ако искаш и да се уговорим, но днес май не е подходящо времето. Утре ще е слънчево обаче.
[b]Зитка[/b], стискам палци скоро да оздравее бебчето и да си го прибереш в къщи.

# 68
Слагам линк към 2 снимки на моята сладурана http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=368091. Нещо не съм се усъвършенствала още с картинките, затова така.
При мен снимките не се отварят,а ми дава началната страница на снимка.бг

Коте,готина снимка  Peace Убавци сте и двамата  Hug

Момичета,ако знаете какъв тен имам вече от разходките  Laughing Като циганка съм в лицето и ръцете  Twisted Evil

# 69
  • София
Яна, имам чувството, няма никакво усещане кога точно е сита. Суче, суче, на 25-30 минута ако не я спра, продължава, после връща...
Вашите бебоци сами ли спират или вие ги спирате?

Данаил най-често суче по около 4-7 минути и спира сам. Рядко се случва да се задържи повече на гърдата. Няма вид на недохранен обаче.

# 70
  • Sofia
Ама момичета, много се засрамихме с Венцо!  Blush Много ви благодарим!  Heart Eyes

Зъбче, ама и вашата мадама е страхотна Wink Загледа се малкия сваляч, ще стане работата Wink

Много много са ни хубави всичките дечица! Аз редовно ходя да им се радвам в албумчетата Simple Smile

А сега да видите на кой прилича малчо Wink Тук шишкавата му майка е само на 1,5 месеца! Егати кюфтето!  hahaha

Дайте малко снимки и вие, деее!  Hug

# 71
Бях сложила парола, голяма съм кифла.
Найема, пробвай сега.
http://www.snimka.bg/upload_photos.php?album_id=368104

# 72
  • пак там
Записче, отивам да чета  Hug

С две думи за второто детенце - мислим да им оставим годинка и половина разлика, нещо такова...

# 73
  • София
Червеношийка, аз ще пиша, даже може и да се обадя, имам и скайпа на зъбче, ама като дойда на трети май, да се поорганизираме малко и тогава, то и времето тогава да се надяваме, че ще е най-после пролетно към лятно такова Simple Smile

За пишката пак, ние не я мажем с нищо, само я измивам, че става по-червена, става, ама не кожичката, а главичката, а не съм и забелязала коичката да се цепи  newsm78

За второто детенце, мисля да изчакаме 3-4 годинки, но не повече, разликата с брат ми е почти 11 години и трябваше доста време да мине докато се настигнем поне малко на акъл, та да си станем и по-близки, ама пък братчето на мъжа ми е с 12,5 години по-малко от него, но се разбират чудесно, може проблема да е в комбинацията от различна възраст и пол, знам ли Simple Smile

Сиолинка, честита месечинка на бебока, да ви е жив и здрав и много да папка, да слушка и да ви радва Simple Smile

# 74
Аз съм отново тук Hugслед дълго отсъствие Wink
Зитка,мила и ние минахме през това с малкият...и знам колко е гадно.Бързо оздравяване Hug
Сонче,много гадно това с тъпата лекарка,но важното е че всичко е наред сега Hug
Инче,ама много сте красиви Hugмама и тя Laughing
Еми,мила дано всичко се размине Praynig
Е да пратя и аз една снимка.....ама без да искам да копирам  Ина   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345207&pid=11758058

Общи условия

Активация на акаунт