АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 819
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Да питам относно почерпката в Селена след раждане - разбрах, че при изписването се дават бонбони или торта и цветя на акушерката, която дава бебето. А на гинеколога, водил раждането дава ли се почерпка и каква или пак в кеш (не че 1110 лв. за секцио не са предостатъчни, макар и да не ги взема всичките той) ?

# 211
Почерпката е абсолютно по  твое желание .Когато изписваха сестра ми страшно бързахме и нямаше никакви почерпки,нито сме купували нещо на лекаря и изобщо не съм останала с впечатление,че някой очаква нещо такова от нас...платихме си и си заминахме...След това на контролните прегледи и лекаря й беше много внимателен и персонала...Никой не ни е намеквал или да си е искал нещо....

# 212
  • Пловдив
В Селена никой не очаква почерпки и цветя на изписването.

# 213
Не че са им малко парите,но всеки решава сам за себе си.Ние занесохме цветя и бонбони да се почерпят.

# 214
За цветята знам ,че изобщо не ги толерират в болницата. Като родих, дъщеря ми донесе букета, обаче казаха, по-добре тя да го занесе в къщи, да ме чакат цветята там. На изписването пак каката подари бонбони на педиатърка, която обличаше Мишенька.Тя ги прие, ама изглеждаше много притеснена. На лекари нищо не сме давали, и нямаше усещане,че някой нещо иска от нас.

# 215
Момичета, имам 2 въпроса:

1. Дават ли санитарни принадлежности от там - в смисъл, след раждането - превръзки, лигнин и т.н.? Да знам дали да си купувам...
2. Когато раждането е със секцио - клизма прави ли се там, или ти казват предварително вкъщи да "действаш" със свещички?

# 216
ако Даскалов ти прави секциото клизма не правят
всички санитарии са от тях  Peace
успех и прекрасна среща

# 217
Ох, много ми е странно това, че пациентките на Даскалов не правят клизма, даже ме е срам да питам защо Crazy Laughing Mr. Green

Благодаря ти Hug

# 218
  • Пловдив
Не съм раждала със секцио и не мога да съм много полезна, но клизма май се прави, за да нямаш проблеми с ходенето по голяма нужда след раждането.В смисъл ако ти се приходи, ще трябва да ползваш подлога, ако не можеш да ставаш.Да ме поправят, ако греша.

# 219
Ами...на мен анестезиологът ми каза да не ям по-късно от 22 часа предната вечер, да пия един ранитидин, сутринта преди секциото пак - против гадене и повръщане. Но за клизма, прочистване и т.н. нищо не спомена...все пак щом ще вечерям, на сутринта ще има нещо за изхвърляне, но ако не стане по естествен начин -  Crazy Не си се представям да свърша работата на подлога, малеее.... Sick Embarassed

# 220
  • Пловдив
Това с неяденето и не пиенето е заради пълната упойка.И мен докторът ме беше предупредил в случай, че се наложи секцио.Аз преди лапароскопията за цял ден бях изяла само една активия и след клизмата нищо не изходих.Най-добре го обсъди с лекаря: защо се прави клизма и ако не направиш какво да очакваш.

# 221
  • Пловдив
Стеф,преди секциото ще ти направят клизма не се притеснявай  Wink

# 222
Хихи, изгарям от желание, добре че ще ми правят, успокои ме Mr. Green Hug
Благодаря за инфото, златни сте Hug

# 223
Хихи, изгарям от желание, добре че ще ми правят, успокои ме Mr. Green Hug
Благодаря за инфото, златни сте Hug
Спокойно, не е страшна клизмата!  Wink Става бързо и нищо не усетих поне аз!  Mr. Green Тоалетната е до помещението, където те подготвят за това, има и душ вътре!  Peace Дават ти превръзки, подложки еднократни за леглото също дават докато са ти нужни!  Peace

# 224
  • Пловдив
да ти направят клизма не е толкова ужасно,по-скоро е неприятно докато ти вкарват гела.усеща се едно напрежение,което се освобождава много бързо в тоалетната  Laughing

процедурата е такава-качваш се на магаре,оглеждат мястото,където ще е операцията дали има косми,ако има махат ги.после както си на магарето ти вкарват гела .чакаш да получиш стабилен напън за голяма нужда и това  е

Общи условия

Активация на акаунт