АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 821
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, настоящи и бъдещи мами, пациентки на д-р Минев и екипа му. Изключително много съм щастлива да споделя с вас , че благодарение на тях родих двете си страхотни деца. Е, нямах късмета да родя в новата клиника, родих на Весела, но тази година се нуждаех от гинекологична интервенция и трябва да ви кажа че останах изключително доволна от отличната работа на д-р Минев и целия му екип в новата клиника, от отличните условия, както и от отношението на целия персонал към пациентките. Освен това сега ходя най-редовно на профилактичен преглед в частния кабинет на д-р Минев, който също много модерно е оборудван. Сега чувствам, че не бих могла да да се доверя на друг акушер-гинеколог. Горещо ви препоръчвам д-р Минев!
Дай координати на Матев!
Миглена говори за Минев,не за Матев.Аз съм пациентка на Матев и мога да ти дам тел. му,но ти всъщност координати на кой от двамата търсиш??

# 196
Здравейте, настоящи и бъдещи мами, пациентки на д-р Минев и екипа му. Изключително много съм щастлива да споделя с вас , че благодарение на тях родих двете си страхотни деца. Е, нямах късмета да родя в новата клиника, родих на Весела, но тази година се нуждаех от гинекологична интервенция и трябва да ви кажа че останах изключително доволна от отличната работа на д-р Минев и целия му екип в новата клиника, от отличните условия, както и от отношението на целия персонал към пациентките. Освен това сега ходя най-редовно на профилактичен преглед в частния кабинет на д-р Минев, който също много модерно е оборудван. Сега чувствам, че не бих могла да да се доверя на друг акушер-гинеколог. Горещо ви препоръчвам д-р Минев!
Дай координати на Матев!

Миглена говори за Минев,не за Матев.Аз съм пациентка на Матев и мога да ти дам тел. му,но ти всъщност координати на кой от двамата търсиш??

Грешката е моя.Не съм прочела правилно. Искам на Матев!

# 197
  Grinning Ето телефона на д-р Матев:
0886339668
Успех! Peace

# 198
penelopi,благодаря!   bouquet

# 199
ПРИВЕТ МАМИ ВИЖДАМ ,ЧЕ ИМАТЕ ОПИТ С ЛЕКАРИТЕ В СЕЛЕНА
АЗ СЪМ В 5 МЕСЕЦ И МИСЛЕ ДА СЕ ПРЕМЕСТЯ В СЕЛЕНА
НАСОЧЕЛА СЪМ СЕ КЪМ ДОКТОР МАТЕВ И КРЪШКОВ НАКОЙ БИЛ ЛИ Е ПРИ ТЯХ ДА СПОДЕЛИ САСВИ СА МУ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА ОТ ТЯХ.
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 200
Ако предпочиташ по-обяснителни и мили лекари-абсолютно Матев!На сестра ми й обясняваше и й показваше на ехографа беба с подробности...При Кръшков беше:всичко е наред и толкова...Просто са различни като хора,но и двамата са добри лекари/казват,че Кръшков е най-добрият ехографист за 4Д ,но нямам лични впечатления/

# 201
Аз да питам нали правят имунизация в Селената на бебето от тези през първите 24 часа и от 48-ят час след раждането. Ваксина - за хепатит В и БЦЖ  newsm78? И дават ли документ, че са направени?

# 202
  • Пловдив
Правят.Пише го в епикризата на бебето.

# 203
А кой прави имунизациите?

# 204
  • Пловдив
Не съм питала.Предполагам педиатърките в клиниката.Една от двете винаги присъства и на раждането.Виждам сега от епикризата, че едната имунизазация е правена на следващия ден, а другата на последващия.Пише още ФКУ взета на...датата.Ваксините са: HBVAX и BCG.

# 205
Относно лекарите-аз съм за Матев  Peace Страхотен е като човек!!!!! Peace И е много добър специалист.
А за Кръшков-не е най-добрият в града на 4Д  Naughty Д-р Даскалов,преглежда в "Медикус Алфа"-той е определено по-добър,ходих два пъти при него,беше ми препоръчан от няколко места и си заслужава!Специализирал е в Германия точно в тази насока,а и апарата му е по-модерен от този в Селена.Той всъщност води ражданията си в Селена,но преглежда в Медикус Алфа-много е добър! Peace

За ваксините-слагат ги,пиши го в епикризата  Peace А кой ги слага.....естествено,че педиатърите...кой друг??

# 206
Благодаря за отговорите Hug

# 207
Най-накрая качих и нашите снимки от празника на АГ Селена.
Ето и една снимка с обичания от нас д-р Минев, който направи раждането на двете ми дъщери едно щастливо и изпълнено с приятни емоции събитие:
http://picasaweb.google.bg/sanya.mileva1/200905PraznikSelena#5352094249870741138

# 208
Тъй като виждам, че говорите за д-р Матев, искам да попитам дали има свой частен кабинет, където следи бременността, или приема само в Селена?

# 209
Има да,но не е в Пловдив.Частният му кабинет е в Карлово  Peace

Общи условия

Активация на акаунт