Отговори
Нека този месец ни донесе много здраве късмет и положителни емоции= Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 07:12 от kroelahai

# 1
kroelahai, радвам се че всичко върви ок. Успех и на следващият преглед!
А този месец  е най-празничният. Нека само поводи за веселие да има!

# 2
  • Талант на 2012,2013 г.
Присъединявам  се към пожеланията за само хубави дни през този последен месец от годината. Нека я изпратим с по-малко лоши моменти... Hug Hug Hug

# 3
Хубав, празничен и изпълнен с много положителни преживявания месец ви желая, момичета!   bouquet

# 4
  • Варна
Kroelahai радвам се, че всичко на прегреда е било добре. Стискам палци и за следващия!
Хубав, изпълнен с усмивки месец пожелавам на всички!

# 5
Хубав месец и от мен момичета! Желая ви много любов, много топлина и много споделени мигове през студените дни и нощи!  Hug Hug Hug

# 6
  • Варна
И от мен пожелание за един прекрасен месец  Hug
Моля се за себе си да съм бременна в момента, за всички които желаят да забременеят, за всички бременни мамчета, да си износят дечицата и да ги родят живи и здрави.  Praynig

Hug

# 7
 Пожелавм на всички ни един прекрасен месец Декември,изпълнен с много радост,усмивки и сбъднати Коледни мечти! Nature Snowman santa2 lovekiss
Kroelahai,радвам се за добрите новини след прегледа! Peace
sisi83 ,пожелавам ти го от цялото си сърце,както и на всички момичета,копнеещи за това! Praynig Praynig Praynig

# 8
SISI  83 чакам да ни зарадваш с добри новини  Hug
Нека този последен месец на годината ни донесе много сбъднати мечти .
Много ви благодаря за стиснатите палци вчера . Hug txtloves

# 9
Сиси, хайде дано това е твоят месец.  Praynig

# 10
Хубав, празничен и изпълнен с много положителни преживявания месец ви желая, момичета!   bouquet

Peace

# 11
и от мен най хубави пожелания за всички! този месец много хубави новини и много щастливи майчета Heart Eyes
направих си някакви албуми тук,дано да може да се разглеждат Grinning
http://www.bg-mamma.com/albums/view/1088/
http://www.bg-mamma.com/albums/view/1089/

# 12
Включвам се и аз с пожелания за много, много сбъднати мечти и по - малко тъга в очите ни!  Hug

# 13
Леле, колко е пораснала Рая..  love001 .Истинска малка дама. Краси, ти изглеждаш перфектно .

# 14
Рая изглежда страшно лъчезарно дете! Харесах си една много усмихната снимка! Heart Eyes

И аз днес започнах украсяването на дома, ама с двама помощници се оказа нелека задача. А дядо Коледата ни от пеене цял ден на коледната песен вечерта вече  така я провлачваше, че звучеше като о т филм на ужасите. Но пък Дари и така си му се радваше. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт