Отговори
# 195
  • Варна
Ето, че тази черна година си заминава  Cry...надявам се да няма друга като нея. На всички вас мили приятелки ви пожелавам една прекрасна 2011, обсипана с много здраве, щастие и късмет. Желая на тези които в момента страдат от загуба-много кураж, на тези които са в очакване да заченат-да стане по-скоро, на тези които са бременни-много спокойствие и с живи и здрави бебчета на финала. Обичам ви, няма никога да ви забравя, вие сте моята подкрепа. Бъдете благословени вие и целите ви семейства Hug

# 196
Сиси, прекрасно изказано! И аз с голямо желание изпращам тази година и се надявам проблемите да си иостанант в нея, а новата да донесе на всички ни повече късмет, много поводи за усмивки,здраве,  радост и щастие. Praynig Не просто се надявам, вярвам в това!

Весело и незабравимо посрещане на празника, момичета! Heart Eyes

# 197
Мили момичета нека със старата година да си отидат и всички лоши неща който ни се случиха и новата 2011 да ни донесе много здраве щастие и много сбъднати мечти дано всяка една от нас да се радва на едно прекрасно бебе а защо не и на две целувам ви и благодаря на всички ви че бяхте до мен в най трудния период от живота ми нека през новата година пишем в друг раздел на форума  Hugви

# 198
  • на дъното
Весело посрещане не новата година и от нас! Heart Eyes
elisalou дано всички тези цифри на късмет,успех,щастие,здраве,любов и радост се сбъднат на всяка една от нас

# 199
  • Варна
Весело посрещане на новата година! Нека всичко лошо остане в старата, а новата ни донесе много здраве, щастие, късмет и сбъдване на мечтите!

# 200
Пожелавам много здраве и късмет  на Вас и на семействата Ви Hug Искам да благодаря на всички за безрезервната Ви подкрепа в трудните моменти за мен.Вие ще бъдете винаги в сърцето ми  Hug Hug  Hug

# 201
Милички, весело посрещане на Новата година! И наистина нека всичко лошо остане в старата, а новата ни донесе на всяка една от нас много, много щастие и здраве и най-вече спокойствие и сбъдване на най-съкровените мечти! Hug ви всички!

# 202

Общи условия

Активация на акаунт