Отговори
# 150
  • Талант на 2012,2013 г.
Честита Коледа на всички момичета!!! Нека има повече усмивки на лицата ви... Hug

# 151
  • Варна
Честито Рождество Христово ! Честито на всички именници  Simple Smile, Рони, Честит Рожден Ден   party023
Желая много здраве на всички.

# 152
Честита Коледа !Пожелавам на вас и на семействата ви много здраве и късмет  Hug Hug

На всички именници и рожденици, и от мен честито smile3525

# 153
Честита Коледа момичета! Пожелавам на всички много здраве и сбъднати мечти  Hug
Честит рожден ден, Рони   bouquet Бъди много щастлива и обичана жена и майка!
Исе, честито и от мен, желая ти най-леките 9 месеца  Hug

# 154
Честито Рождество, момичета! Нека всичко онова, което днешната дата символизира - новото начало, раждането, вярата, доброто и светлината - огрее домовете ви и сгрее сърцата ви!

Рони, честит рожден ден и тук, другарче! Банално е, но от сърце ти желая да си жива и здрава, а също и любимите ти човечета! Нека вървиш ръка за ръка с щастието и обичта!

# 155
Честити празници - дано донесът на всички много щастие и любов и така желаните от всички две чертички
Рони - ЧРД много щастие късмет и любов.    bouquet   bouquet   bouquet
Исе - Честито пожелавам ти най хубавите девет месеца и много много щастие заслужаваш го
Здравейте момичета. Как сте ?
Не съм писала много отдавна  Embarassed Embarassed  но ние се престихме в Испания и чак тази седмица ни пуснаха нет-а.
Ние сме добре малката расте и хубавее, моя корем става все по-голям и голям (може да се играе белот на него) тате рабте.

# 156
Ние сме добре малката расте и хубавее, моя корем става все по-голям и голям (може да се играе белот на него) тате рабте.
Здравей Силвия Hug,доколкото разбирам си бременна,мила!Ако е така -честито и много успешна бременност  bouquet!Ако не (защото не виждам лентичка),ти пожелавам в най-скоро време да се похвалиш Praynig!Хайде ,търсим си снахи за отбора на сините гащи ,които се е заформил тук! Peace

# 157
  • София
Честито Рождество , милички!Да сте здрави и да се сбъднат мечтите ви!
 Честито и на вчерашните ни рожденници и именници! Hug  bouquet

Исе,много се радвам за вас,стискам палци и ти желая лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче! Hug

# 158
Сивли ,отдава не си писала ,много се радвам ,че чакаш близначки   Hug Hug Hug,като гледам то не останало ,да пише като се родят куклите  Heart Eyes.
целувки на Нати Laughing.

# 159
  • Варна
Весела Коледа и от мен, момичета! Нека донесе на всички много сбъднати мечти и жеания!
Рони честит рожден ден на патерички! Желая ти много здраве, щастие и късмет!
Исе лека и безпроблемна бременност ти желая и догодина да си гушкаш живо и здраво бебче!
Тале дано по-бързо де оправя Цветето и да не стигате до болница.

# 160
  • Стара Загора
Весела Коледа момичета! Hug

# 161
Весела Коледа и от мен! С малко закъснение искам да ви пожелая много здраве и любов и по едно малко коледно чудо за всяка!!!   Hug
Честито на всички, които са имали повод за празнуване!   bouquet
Честито на именниците!    bouquet

Silvia_ много се зарадвах като видях лентичката ти! Стискам палци всичко да е наред до финала! И минавай по-честичко да ни радваш!  Hug

Тале, вярвам че сте минали най-лошото и Цвети вече се оправя  Praynig  Hug

# 162

Честит празник на именниците!Здраве и щастлив живот!

# 163
Честито и от мен!
И да взема и вас да почерпя, че мъжо днес е именник!

# 164
QueenBee,да ти е жив и здрав и мноооого парички да носи  Hug-те
И бялата в средата е за мен Mr. Green,но някоя мама с тумбаче,ако я иска давам я веднага Laughing

На всички празнуващи, честито  bouquet

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 15:33 от diana_val4eva

Общи условия

Активация на акаунт