Отговори
# 135
Исе, чак сега прочетох хубавата новина Hug /просълзи ме от радост/ Желая ти здраве, спокойна бременност и много, много щастливи Коледи!
На Хриси и Цвете бързо оздравяване Praynig

На всички момичета тук пожелавам да сте здрави, да съхраните вярата си и да дочакате своето Коледно чудо!

# 136
 По ред на номерата:)

Рони, да си жива и здрава! Много обичана и щастлива мама, съпруга, дъщеря! МНого успехи навсякъде! Честит рожден ден! НАздраве!!!

Исе, много ме зарадва новината при теб! Желая ти лека и безпроблемна бременност! И по-малко нерви, повече спокойствие! И здраве!

Всички болнички, бързо да се оправят мъниците!

Тале,
сори за разпита във фейса, ама не приемам непознати, а тук сме всички с партизански имена и гадах, гадах и реших,че си ти, ама все пак питах, за да съм сигурна... МНого сте сладки с Цветето Hug

Честита Коледа на всички ви! Обичам ви! Желая на всички ви сбъднати коледни чудеса!

# 137
Честито Рождество!

Рони, Честит рожден ден! Много, много да си щастлива ти желая!  bouquet

Тале,
сори за разпита във фейса, ама не приемам непознати, а тук сме всички с партизански имена и гадах, гадах и реших,че си ти, ама все пак питах, за да съм сигурна... МНого сте сладки с Цветето Hug
Grinning Ники  и аз съм на същия принцип, грешката е моя че не ти се представих и с ника ми от тук.

# 138
Честита Коледа момичета! Здраве и късмет Ви пожелавам от цялото си сърце!

# 139
Честита Коледа и от мен! Желая на всички вас едни спокойни празници и дано Бог чуе молитвите ни!

# 140
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!
ЗДРАВЕ,УСМИВКИ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!

Рони, Честит рожден ден!Весел празник!!!  bouquet  bouquet  bouquet
На всички болнички момичета и рожби-бързо озрдавяване! Praynig
Обичам ви и ви прегръщам! Hug

# 141
Честито Рождество Христово!
На всички желая една невероятна Коледа изпълнена с много любов и разбирателство!

-и една почерпка за здравето на Хриси

Рони,честит празник мила!

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Рони   bouquet  cook
Желая ти много здраве и късмет ,и само хубави моменти за напред Hug.
ЧЕСТИТО РОЖЕСТВО ХРИСТОВО . Hug
весело посрещане на празника Heart Eyes.

# 143
Исенце, Hugда ти е жив и здрав именика,да расте послушно,здраво и добро дете и да топли майчиното сърце!  bouquet

# 144
Благодаря ви, ранобудни другарчета!  Hug
и специално за Хера.  Wink
Честито Рождество и само хубавото да ни среща напред!  Hug
Исе, честит ти именяк!   bouquet
 baloni за теб, миличък Криско!

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 11:49 от рони

# 145
-Рони, много здраве и усмивки на твоят ден!

-Исе, честит ти  именник!  Да расте здравичък и щастлив бъдещият батко!

# 146
Честит имен ден на всички именници днес! Да са живи и здрави и само да ви радват!

Исе, честит двоен празник у вас!Това е твоята Коледа!
А между впрочем как е именника, попремина ли му гърлото?

И да ви кажа варианта с болницата съвсем отпадна. Педиатъра остана доволен от днешния преглед на Цвете. Продължаваме си лекарствата и така. На 30.12 сме пак на преглед, ако разбира се дотогава е добре, дано не се наложи преди това да я водим пак. Още веднъж б;агодаря за подкрепата ви!

# 147
Радвам се за Цвете ,че е по добре  Hug
Исе честит двоен празник и от мен   bouquet
Да е здраво и щастливо момчето ти ,и догудина най- грижовният батко Heart Eyes.

# 148
Честито Рождество и от мен ,милички!Пожелавам ви най вече много здраве и само положителни емоции,както и много сбъднати мечти!
Честит рожден ден на Рони,както и на всички,които имат днес имен ден,да сте живи и здрави,и от всичко хубаво в живота по много!  bouquet

# 149
Честита Коледа на всички! Нека тя ни донесе много здраве и много сбъднати мечти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт