Отговори
# 120
Исе честито мила.  Heart Eyes Пожелавам ти най-хубавите и спокойни 9 месеца, а на финала им здраво бебе.

# 121
Исееееее, честито мила! Знае си, знаех си! Хайде сега спокойна и лека бременост, пък края на лятото едно прекрасно бебче! Аз имам подозрения и за една наша дружка, дето нещо се спотайва в последно време, но ще видим Wink

ОХ, а сега да се оплача, съжалявам че развалям темата....Цвете утре влизаме в болница. С бронхопневмония е и познайте заради лекарско невнимание и небрежнност  #Cussing out Бях писала че е болничка, уж ангина една седмица после премина в бронхит и така почти 20 дни детенце се пооправя за два-три дни и после пак същото висока Т, влошаваща се кашлица, без апетит. А всъщност какво се оказва още на първия преглед когато аз съм била на работа и баба й я завела на лекар нашата педиатърка имала рожден ден и разбира се притупала прегледа набързо. Чакали я да се черпят. Цвете още тогава е била с бронхит, а не с ангина само. Просто не е хванат навреме бронхита и е развила пневмония. Заведохме я вчера на друг лекар изписаха й гентамицин към който се оказа че има алергия и сега уж приемаме заместител но най-вероятно няма да й мине само така. Утре трябва да се чуем и да я прегледа пак и постъпваме в болница трябва да е под медицински контрол приема на лекарства, а освен това ще й ги вливат венозно Cry Само като си помисля какво ни предстои и се побърквам не мога да спра да плача.......как ще издържи миличката ми...............Сутринта мъжът ми направил огромен скандал, буквално цялото ДКЦ събрал.

# 122
Тале, това е ужасно. Дано пък стане чудо и утре ви се размине влизането в болницата! Дано, дано, дано! Praynig Не смея и да си представя как се чувстваш. Не знам и какво да ти напиша, защото каквото и да е, няма да ти стане по-добре. Само се моля утре да се окаже, че нямате нужда от болница! Гуш за мама! Hug

# 123
Таленце,миличка Sad Hug дано се разминете с болницата,Дано Praynig Praynig Praynig
Аз незнам тези педиатри какво гледат и как слушат ooooh!
Хриси от две седмици се влачи с една жестока кашлица-ходим на прегледи и нищо му нямало,най-накрая реших да го заведа при неговата пулмолжка.Еми огнено червено гърло и обострено дишане,при положение,че предната вечер е преглеждан #Cussing out
Е дявол да го вземе едно червено гърло ли немогат да видят............... Sad
И сега сме от три дни на АБ Tired

Светле Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 124
Исе,  Praynig за всичко да е наред.
Тале, Исе, да оздравяват малчетата. Не честно да са болнички. Confused
Светле, така е то - когато таткото пита това Ла Лече Лига да не е някакъв фен-клуб на Божинов или италиански отбор ...  Grinning

# 125
Весело посрещане на празника Hug Hug Hug.

# 126
Весело посрещане на празниците и много щастливи моменти със семействата ни!
ето ги и моите слънца  Heart Eyes
http://bg-mamma.com/albums/view/1089/3056

# 127
За днес ни се размина болницата. Утре сме отново на преглед в 10ч. сутринта и тогава ще прецени педиатъра дали продължаваме с домашно лечение или болнично. Засега се повлиява добре от лекарствата, но твърде малко време е минало откакто ги приема и чакаме.

Исе, малчо да оздравява бързичко!

Благодаря за подкрепата ви, момичета много! Hug ви.

Красе, сега ще разгледам слънчицата Heart Eyes

# 128

Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота.
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно
отворено прозорче в сърцето си
за хората, които Ви обичат!

# 129
TALETO ,радвам се много за вас!Дано бързо да оздравеете! Hug

# 130
Тале ще се разминете с болницата ,ще видеш ,че малката ще се оправи бързо ,
Исе и твойто момче ще се оправи мила  Hug,дано болестите бягат далече от нас Praynig.

# 131
-Весело посрещане на един от най-светлите  празници! Бъдете живи здрави и нека в тази нощ има усмивки!

# 132
Макар и със свити от мъка сърца искам от сърце мили мами да ви пожелая много надежда,вяра,сили и смелост,здраве на вас и семействата ви и нека в тази свята нощ си пожелаем да се сбъднат най-съкровенните ни желания!Обичам ви,защото сте до мен в най тежкия момент от живота ми!А на всички вече бременни мами една лека и завършваща прекрасно бременност догодина! Hug Hug Hug Hug Hug

# 133
Аз искам да ви пожелая една спокойна и топла вечер!
Надали за повечето от нас празника ще е весел, но нека за всяко изстрадало майчино сърце има по един лъч светлина в тази свята нощ!
Прегръщам ви!  Hug

# 134
Весело посрещане на най-светлия християнски празник! И не забравяйте преди да заспите да си пожелаете нещо-най-съкровеното ви желание, най-отколешната ви мечта на Коледа стават чудеса и всеки има своята коледна приказка!

Общи условия

Активация на акаунт