Отговори
# 105
Ели, прекрасна синя новина! Heart Eyes

Силвинце, много уютно звучи тази традиция! Ето това е една от причините толкова да обичам празниците - да се съберем с близки и приятели в атмосферата на празничния дух!

А сега ха познайте коя прелестна кукла видях на страниците на един журнал! Мама й да си казва бързо! Аз няма да издам!

# 106
  • Варна
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, поздравявам всички ви bouquet
Тази песен е за вас приятелки мили  Simple Smile
http://vbox7.com/play:9aa70173  Hug Hug Hug

# 107
 Благодаря Ви от цялото си сърце и душа!Бог да ви благослови и да сбъдне най-съкровената мечта на всяка от нас! Praynig Praynig Praynig
Обичам ви,милички!
 Kissing Heart
sisi83,пиши по две думи да не те мислим,багодаря за песента! Hug 

# 108
Момичета,тук съм,но нямах нет:
Ами бременна съм,според моят лекар е така,но аз още не мога да повярвам :
По последна дата от цикъла трябва да съм 6г.с.,но на прегледа бременноста се вижда като 4г.с.
Според него всичко е ОК,но аз,докато не видя тупкащото сърчице...............много ми е притеснено,затова ви моля Praynig стискайте ми силно палци
На 29.12 съм пак на лекар и дано тогава всичко да е наред и да мога да се похваля
 Hug Hug Hug

# 109
Еееееееее браво миличка ,ставам за врачка ,казах ли ви ,че скоро бременните ще се увеличим ,ами така де да си дойдем на думата .
Исе много ме зарадва ,пожелавам ти най леката бременност и най красивото и здраво бебче .

# 110
 Ето този пост чаках!!!! newsm44 newsm44 newsm44Исе,честито миличка!Всичко ще е наред,сигурна съм!Каква страхотна новина,разплака ме... Hug Hug Hug
От сърце ти пожелавам лека и спокойна бременност и най-прекрасното бебче в обятията ти на финала!  bouquet Стискам палци и ти пращам цялата си позитивна енергия! Peace Praynig
Коледните приказки започнаха да се сбъдват-ВЯРВАЙТЕ! Praynig Praynig Praynig

# 111
  • на дъното
Исе ето край на гадните вече моменти от тук натаък само радост да грее в вашата къща.Стискаме палци и вярвам,че всичко ще бъде наред Hug

# 112
Исе, честито мила! Много се радвам за теб и ти пожелавам една безпроблемна и спокойна бременност, незабравими 9 месеца и едно прекрасно, живо и здраво бебе в края на лятото!!!   bouquet Hug Hug

# 113
Оле как ме развълнувахте,чак ме  newsm45.............. Hug Hug Hug
Благодаря Ви......................,обичам ви................. Heart Eyes

# 114
Ееееее какви хубави новини виждат очите ми smile3501 smile3501 Исе ,много се радвам за хубавите новини.Да сте живи и здрави и на лято жив и здрав бебок  bouquet  bouquet

# 115
  • Варна
Исе, честито. Всичко ще е наред - Вярвай.  Praynig

# 116
  • Варна
ееех, че хубави новини наистина! smile3501

elisalou,   bouquet - да са ти честити сините гащи Simple Smile   Hug

isepise , радвам се за теб!   bouquet Hug

sisi83, как си мила?  Hug

# 117
Исе, искрено се радвам за теб! Дано всичко бъде наред и догодина имаш най - прекрасното и пухкаво бебенце!
Стискам силно палци на 29 - ти да чуеш най - прекрасният звук - сърчицето на твоето детенце!  Hug

# 118
Исе, и аз мисля, че с това се слага точка на поредицата от изпитания за семейството ти! Занапред само хубави неща да ви се случват! Прекрасна новина! Heart Eyes Не че не се досещахме де! Wink Чакаме дружно 29-ти! Тъкмо мама ще посрещне спокойна и щастлива новата година!

Много, много се радвам, миличка! От сърце желая най-леката бременност! Praynig

# 119
Оле как ме развълнувахте,чак ме  newsm45.............. Hug Hug Hug
Благодаря Ви......................,обичам ви................. Heart Eyes
Е как няма, то това е такава силна емоция... Честито и от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт