Отговори
# 90
Честит рожден ден мила Искричке!

# 91
Честит рожден ден Искричке   bouquetмного здраве и късмет за теб и семейство.

# 92
На патеричка искам и аз да честитя празника на Искрица!  С искрени пожелания да бъде все така изключителен и благороден човек! И с още по-силно пожелание за лично щастие!  bouquet

Нашата манипулация вчера мина. Беше по-гадно от първия път. Даринце се поизмъчи доста. И плака, и пищя. Само се моля да не ни се налага повече да го преживяваме! Praynig

# 93
Светле,  Hug.
Честит рожден ден, Искричке!
Честит рожден ден, Аги!   bouquet

# 94
 Embarassed Добре, че е рони!  HugАма като още съм в несвяст от вечра, така е...

Аги, зло да те забрави, другарче мило! Да си ми жива и здрава и само хубавини занапред в живота ти! С цялото си сърце ти пожелавам изпитанията за теб да останат зад гърба ти и да те спохождат само щастие и много обич!

# 95
Честито на патерички на всички, които са имали повод. Бъдете живи и здрави   bouquet
Светле, дано това е последната манипулация  Praynig
Исе, и аз стискам палци и се  Praynig

# 96
Светле ,мина мила дано повече не се налага. Wearyмалкия наистина се измъчи милият.
Нямам търпение ИСЕ,дано понеделник споделиш най накрая. Heart Eyes
Честит рожден ден на Аги .   bouquet

# 97
Светле, дано не се налагат повече тези манипулации.. Hug
 -Аги, всичко най-хубаво миличка!

# 98
На патерици Честито на рожденничките!  bouquet  bouquet  bouquet

Светле, дано не се налагат повече тези манипулации.. Hug
Дано Praynig

# 99
  • Варна
Честито на патерички на двете рожденички! Да са живи и здрави!
Светле добре, че всичко е минало и дано повече не ви се налага такава манипулация!

# 100
 Здравейте  bouquet
Макар и на патеричка-Честит рожден ден на Аги   newsm51 smile3525 newsm51
Исе,и аз надничам в очкване на новини! Peace
Да се отчета след феталната днес-всичко ни е наред,растем и палавеем от сега,рискът за аномалии е минимален и ще имаме  newsm44 newsm44 newsm44

Дано Бог пази всички и ни закриля,а на всички пожелавам подобна радост в най-скоро време! Praynig Peace Praynig Peace

# 101
elisalou, мъжка мама ще си и ти... Heart Eyes.  Чудесни новини носиш... Hug.

# 102
Elisaoul,мила радвам се от сърце за страхотната новина,най вече че всичко ви е наред!Пожелавам ти другата година да гушкаш най сладкото бебе на света,сигурна съм че всичко ще бъде наред и занапред! Hug

# 103
 smile3501Много се радвам и аз Ели. Да вие жив и здрав и догодина да си се гушкате и радвате Hug Hug

# 104
  • на дъното
Исе ,чакаме с нетърпение да споделиш  newsm53 понеделник минааа Wink
elisalou радвам се за добрите новини около теб Hug
Светле и при вас дано вече не се налага на детенце толкова стрес и болка.Милото прегърни го  action032 от мен
Ние тръпнем в очакване на дядо Коледа Grinning много ще ми е интересно да видя моето слънчице когато ще му подарява подаръците/тати ще се превъплъщава в дядо Коледа и Снежанка ще си имаме/.Стана нещо като традиция по Коледа се събираме в лелята и там с братовчедката, бабите и дядовците празнуваме.Пожелавам на всички весело да си изкарате и повече чудеса да се случат Hug

Общи условия

Активация на акаунт