Отговори
# 45
Честит празник на всички!

Ники, Алина   bouquet  bouquet Hug

А аз да почерпя, че нали си имам едно Ники
Grinning

# 46
Честит имен ден на всички празнуващи днес!Да са живи и здрави имениците!  bouquet
За ангелчетата ни ,които носят името на Свети Николай Чудотворец! Flowers Rose Flowers Rose

# 47
  • Варна
Честит празник на всички именници днес! Да са живи и здрави!
Честит празник и на рибарите, банкерите и търговците!

# 48
Честит троен празник, Ники и Ники!  Heart Eyes
Честит имен ден на малкия Ники на Сладурана!   bouquet
 kroelahai, дано да достигнат до твоето детенце Никол тези балончета -  baloni

# 49
Честит празник на всички-именници, банкери, бургазлии!  bouquet

КикиНики чудесна торта! Честит рожден ден и от нас! Всичко най-най-хубаво и прекрасно ти желаем!   bouquet

На Цвете днес й е първи ден в новата ясла. Засега не са ми звъняли, очевидно не е имало рев, проблеми някакви. След час като отида да я взема ще видим Thinking Аз днес имам курбан и все още се подготвям, да не кажа че съм доникъде с приготовленията Embarassed

# 50
  • Стара Загора
Ники честит ви общ имен ден Hug Да сте много здрави и да се обичате вечно.
И тая торта...хмммм...една да направиш и за мен да няма бан по зимните празници Crossing Arms Mr. Green
Честит имен ден и на останалите Никита  bouquet
Вчера и аз имах именник...баткото Слави. Да ми е жив и здрав.

# 51
Честит рожден ден, Ники! Малко на патеричка  Embarassed, ама от сърце. Нека животът ти бъде пълен с много положителни и ценни мигове.
Честит ви и троен празник с Ники. Нека дребосъците ви правят безкрайно щастливи.

Херко, да ти е жив и здрав бъдещия батко.

Честито и на всички останали, които празнуват днес.

# 52
И от мен едно голямо ЧЕСТИТО на всички празнуващи!   bouquet

# 53
Херко, да ти е жив и здрав Слави и все така буен и енергичен да расте, че бебчо да взима пример от него! Туй за да не скучаете със Сержа! Mr. Green

А аз даже не знаех, че на 5-ти някой е имал имен ден! Embarassed

# 54
  • Талант на 2012,2013 г.
Включвам се макар ималко на патеричка да поздравя всички онези, които са имали повод да празнуват вчера... Здраве им желая! Всичко останало по някакъв начин се постига... Hug

На Хера на детенцето пожелавам същото, защото за мен по-важно от това няма... Hug  bouquet Hug

# 55
И аз се включвам малко на патерички, за което се извинявам.

Ники, миличка за рождения ти ден се сетих да ти пусна смс, ама за общия ви имен ден-не се сетих.
Да сте ми живи и здрави Hug!

Честито да е на всички, които имат повод да празнуват  bouquet!

# 56
Честит рожден ден !Кроелка,желая ти от цялото си сърце много,много здраве ,късмет и един здрав, и красив юнак,който заедно с каките много да те радват  bouquet  bouquet  bouquet

# 57
Честит първи истински сняг момичета!

Честит празник Кроелка,пожелавам ти здраве,леко бременеене и на финала едно здраво момченце!

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 07:45 от isepise

# 58
-Честит рожден ден Кроелка! Пожелавам ти всичко най-най... А на пролет най-голямото щастие, дотогава много спокойствие!

# 59
Честит Рожден Ден, Кроела! Освен задължителното  да си жива и здрава ти пожелавам безпроблемно и неусетно да стигнеш до щастливия финал на бременността си! Хубав празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт