АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 825
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Епидоралната, изобщо не усетих как ми я сложи, а след това при положение, че по спешност ме приспа с пълна,нито ми се гадеше нито глава ме е боляла...Георгиев е супер Peace

# 181
Ох, аз на кой ли от двамата анестезиолози ще попадна Embarassed

# 182
  • Пловдив
.:.Stef.:. ,и двамата са добри.Но мисля,че може да ангажираш Георгиев -попитай.При мен също беше Георгиев,но на късмет.Доволна съм от него  Peace

# 183
На моето раждане се падна Кючуков-много,ама много готин Човек!През цялото време се въртя покрай мен и постоянно ме питаше какво усещам,дали има болка...и т.н.Много внимателен-нищо не разбрах,докато слагаше катетъра за упойката  Peace И през цялото време разказваше вицове и смешни историйки,изобщо не се чувствах като в болница на раждане  Grinning Много разведряваше атмосферата,има уникално чувство за хумор(и това при положение,че го извикаха в болницата в 1.30 през ноща,след като се беше прибрал в 12ч след тежко раждане)

# 184
Аз минах и през двамата анестизиолози.Първо тръгнах нормално да раждам и д-р Кючуков ми постави епидуралната.След това се наложи спешно секцио и д-р Георгиев ми постави пълната упойка.След нея се събудих все едно съм спала 8 часа,много добре,ното глава ме болеше,нито ми се гадеше,след 5 часово  мъчене да родя нормално и от тези 5 часа,само 2 бях с епидурална,после не ми вливаха,защото виждаха,че няма да мога да родя нормално,обаче аз нали упорита,не та не нормално ще е .И накрая получих пълно разкритие и аз разбрах че няма да е нормално Laughing и бързо в операционната.И двамата са много готини Peace

# 185
Да се запиша да следя и аз!Доволна съм от Матев и ми се яе да следя темата  Mr. Green информативно!

# 186
Само да кажа, че се върнах преди малко от Селена, попаднах на Кючуков - грабна ме този човек, очарована съм Grinning

# 187
Тъй като ми предстои консултация с анестезиолог в Селена, исках да ви питам - правихте ли някакви изследвания при тази консултация? Моят док ми написа да си направя там тези  изследвания -  фибриноген, протромбиново време, урея, креатин, ASAT, ALAT, белтък, билирубин и т.н. Мисля, че са кръвни изследвания  Thinking Колко пари горе-долу ви излезнаха изследванията? Задължително ли още на тази консултация трябва да кажа предпочитаната от мен анестезия (още се колебая м/у обща и спинална) или може и по-късно?

# 188
Мога да ти споделя днес какво стана при мен: платих си таксата от 20лв. за консултация с анестезиолог, после се видях с него - говорихме за всичките ми изследвания до момента, здравословни проблеми и т.н. Интересуваха го точно тези изследвания за които пишеш, но тъй като нямам всички - казах, че ще пусна и ще ги нося като идвам в деня на раждането. Това, между другото, важи за всичките ти изследвания - носиш си всичко в деня на раждането. За упойката говорихме - аз заявих какво искам, исках и мнението на анестезиолога разбира се - а той ме остави да си реша, тоест може да си помислиш до последно Simple Smile

# 189
Стеф,понеже аз съм един месец след теб и всичко това ме вълнува и мен, имам толкова много въпроси,че просто незнам откъде да започна.Ти секцио ли ще раждаш и анестезиолога ли те оставя да решиш за упойката?

# 190
Стеф, мерси за прясната информация! Да разбирам ли, че тези изследвания не е задължително да ги направя в Селена и че ако имам вече някои от тях, не е нужно да ги пускам отново сега?

# 191
Стеф, мерси за прясната информация! Да разбирам ли, че тези изследвания не е задължително да ги направя в Селена и че ако имам вече някои от тях, не е нужно да ги пускам отново сега?
Ахам Simple Smile
Аз мисля да си ги пусна в лабораторията, която си ползвах досега. Последните, които ще пусна, ще питам док кога трябва да са - предполагам максимално близо до датата...в петък ще имам повече инфо, тогава съм на консултация.  Hug

Стеф,понеже аз съм един месец след теб и всичко това ме вълнува и мен, имам толкова много въпроси,че просто незнам откъде да започна.Ти секцио ли ще раждаш и анестезиолога ли те оставя да решиш за упойката?
Да, със секцио, освен ако няма изрична причина да си с определен вид упойка, оставят те да решиш как искаш, като анестезиологът изказва професионалното си мнение, а ти взимаш решението. Мен ме остави да се начудя дали с епидурална+спинална или с пълна.

# 192
и двамата са добри

# 193
Здравейте, настоящи и бъдещи мами, пациентки на д-р Минев и екипа му. Изключително много съм щастлива да споделя с вас , че благодарение на тях родих двете си страхотни деца. Е, нямах късмета да родя в новата клиника, родих на Весела, но тази година се нуждаех от гинекологична интервенция и трябва да ви кажа че останах изключително доволна от отличната работа на д-р Минев и целия му екип в новата клиника, от отличните условия, както и от отношението на целия персонал към пациентките. Освен това сега ходя най-редовно на профилактичен преглед в частния кабинет на д-р Минев, който също много модерно е оборудван. Сега чувствам, че не бих могла да да се доверя на друг акушер-гинеколог. Горещо ви препоръчвам д-р Минев!

# 194
Здравейте, настоящи и бъдещи мами, пациентки на д-р Минев и екипа му. Изключително много съм щастлива да споделя с вас , че благодарение на тях родих двете си страхотни деца. Е, нямах късмета да родя в новата клиника, родих на Весела, но тази година се нуждаех от гинекологична интервенция и трябва да ви кажа че останах изключително доволна от отличната работа на д-р Минев и целия му екип в новата клиника, от отличните условия, както и от отношението на целия персонал към пациентките. Освен това сега ходя най-редовно на профилактичен преглед в частния кабинет на д-р Минев, който също много модерно е оборудван. Сега чувствам, че не бих могла да да се доверя на друг акушер-гинеколог. Горещо ви препоръчвам д-р Минев!
Дай координати на Матев!

Общи условия

Активация на акаунт