АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 809
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Не се притеснявай-който и от двамата да ти се падне,ще си в добри ръце! Peace

# 256
КУИН аз ходех на консултация при д-р топалова и тя ми прави секциото и въпреки че  ми изтекаха водите в неделя а бях в понеделник планувана  тя дойде и не ми взе допълнителни пари.бях с пълна упойка така реши д-р кючуков защото страдам от тензионно главоболие но имах епидурален катетър,на операцията беше д-р георгиев.събудих се много лесно и даже веднага си пуснах телевизора .

# 257
Здравейте момичета,
не съм чела темата от около месец и ето нови цени  Rolling Eyes
Някой чувал ли е за др Иванов от Селена? Ще бъдем в пловдив на 23-08 и тогава той бил на смяна следобед.Учудих се, защото съм изчела почти всичко за клиниката без да срещна това име  Thinking моля ако някой знае нещо, да сподели  Hug. Леко раждане на всички, които са на финала  Hug

# 258
Не съм го чувала и аз Thinking Гинеколог ли е?

Момичета - има ли опция да бъда сама в стая или да не си мечтая чак толкова Whistling

# 259
  • Пловдив
Стеф,по две са в стая,но може да си резервираш изолатора.Там ще си сама.Стая 16 е.Питай си доки.

# 260
и аз бя сама в стая без да съм го искала изрично, но явно така се е случило

# 261
Момичета, искам да попитам, тъй като скоро не съм ходила в Селена, някоя от Вас знае ли колко струва един гинекологичен преглед там и има ли предварително записване? newsm78
Благодаря Ви предварително за отговорите.  bouquet

# 262
  • Пловдив
със записване е да,но мисля,че ако не се запишеш ще те види дежурният лекар т.е няма да те върнат.20 преглед вагинален.20 лв ехограф

# 263
А "запазването" на изолатора Laughing кога точно трябва да стане - предварително или на място Thinking

# 264
  • Пловдив
Стеф,като уговаряш датата за секциото

# 265
Хихи, значи съм изпуснала влака Crazy

# 266
Хуху, обадих се да питам - казах ми че ако е свободна стаята, мога да я взема, но се заплаща по 100лв. на вечер...какво ли рече това - по 100 лв. освен 1100-те дето се плащат, или просто вместо 60лв. нощувка ти таксуват 100... Стана ми неудобно да питам, много съм зле Embarassed

# 267
Да, Стеф, гинеколог, но защо никой не го е чувал  newsm78. Д-р Иванов! Тва къде съм звъняла аз бре  newsm78

# 268
Виж сега, то че никой не го е чувал, не значи че не същестува човекът, ама виж наистина да не си объркала телефона, клиниката или името Crazy

# 269
  • Пловдив
със записване е да,но мисля,че ако не се запишеш ще те види дежурният лекар т.е няма да те върнат.20 преглед вагинален.20 лв ехограф
На мен за преглед само с ехограф миналия ден ми взеха 40 лв  Peace

Общи условия

Активация на акаунт