АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Момичета е каква е цената на ехографския преглед в Селена и добър ли е ехографа?

20 кинта.за цветния цената е друга

мисля,че е добър.при мен излезе точен за рожденото тегло на дъщеря ми

# 241
Момичета - исках да ви питам - на някоя от вас правиха ли й тест за алергии към упойките?
Аз май писах какво ми каза анестезиологът по въпроса, но искам да знам как е било и при вас Thinking

# 242
  • Пловдив
тест за алергии ми правиха преди самата операция

# 243
Това е било за алергии към антибиотика/обезболяващите, които после ще ти дават - но май не е било за алергии към самата упойка Thinking
Помня, че ми казаха че преди операцията се прави такова тестване...
Но за упойки не правят, освен ако нпмаш показания, тоест предишни алергии.
Интересно ми е защо не искат да правят такъв тест, при условие, че няма как човек да знае дали е алергичен към дадена упойка или не, освен ако не му я сложат Crazy

# 244
  • Пловдив
след операцията обезболяват с епидурална упойка.антибиотик не дават-поне така разбрах,ако всичко е наред.

когато ме тестваха аз попитах за какво ме тестват и те казаха за упойките.което пхредпологам включва упойката по време на операцията и след това

# 245
когато ме тестваха аз попитах за какво ме тестват и те казаха за упойките.което пхредпологам включва упойката по време на операцията и след това
Това вече е друга работа...да съм спокойна значи, че взех да си вкарвам филми как така ще ме упояват, без да знаят дали ще ми понесе Blush Предполагам леко почвам да се сдухвам и е нормално Crazy
Елфита, благодаря Hug

# 246
  • Пловдив
Стеф,притеснена си,а не трябва.Всичко ще е наред и после ще се чудиш защо си си трупясала толкова мозъчни клетки от притеснение,а то нямало нужда.
Това е кофтито на планираното секцио.При мен всичко се разви светкавично и нямах време да се притеснявам.Ама вторият път и аз ще съм на същия влак  Laughing

Тогава пък ти ще ме успокояваш  Joy

# 247
Сигурно си права - то не че и другото е лесно, да седиш и да тръпнеш в очакване всеки момент, без да знаеш кога ще дойде Crazy
Но - ще мине и замине, надявам се по вода Praynig
Успокоенията ги имаш от мен, обещавам Hug

# 248
момичета не се притеснявайте първият път раждах във  вми нормално мъчех се 19 часа ,през втората бременност само си мислих как ще родя и в крайна сметка родих секцио в селена нищо не усетих така мога да родя много деца.така че спокойно всичко ще е наред.

# 249
А аз родих нормално с епидурална-пак нищо не разбрах-то нямаше нищо общо с раждане  Mr. Green В сравнение с първото-нормално без упойки  Crazy Кошмар беше! Confused Така,че не се притеснявайте-всички там са толкова мили и грижовни,няма да ви оставят и за миг да се мъчите,правят всичко по силите си,за да е безболезнено раждането  Peace
И м/у другото не са ми правили тест за упойките  Rolling Eyes

# 250
жужагад, ти при кой лекар роди и с каква упойка? И аз съм се насочила към Селена за раждане и сигурно ще бъде секцио, защото имам проблем с очите,но още не съм се спряла на определен лекар. 

# 251
Момичета, имам планирано секцио в Селена след 10 дни и в тази връзка искам да питам:
1) Ходихте ли преди раждането за запис на тоновете в Селена?
2) Освен изследванията - кръв, урина, анален и влагалищен секрет - правихте ли накрая други и колко време важат?
3) При самото секцио същият анестезиолог ли е, който е бил на консултацията за упойките?
4) Има ли опция таткото да бъде при жена си след самото секцио?
5) Ако човек желае да се запознае с обстановката в болницата предварително, дали е възможно някой от персонала да му помогне?

# 252
Момичета, имам планирано секцио в Селена след 10 дни и в тази връзка искам да питам:
2) Освен изследванията - кръв, урина, анален и влагалищен секрет - правихте ли накрая други и колко време важат?
3) При самото секцио същият анестезиолог ли е, който е бил на консултацията за упойките?
5) Ако човек желае да се запознае с обстановката в болницата предварително, дали е възможно някой от персонала да му помогне?

1. Ако лекарят ти те прати, да, ако не - и сама можеш да отидеш, никой няма да те върне. Мен ме пратиха 2 пъти, през седмица.
2. Кръв и урина (от регистратурата ти дават едно листче с необходимите изследвания, ти решаваш къде да ги пуснеш) се правят максимално близо до датата, седмица до 10 дни е ок. Анален и влагалищен лекарят ти ги взима. на мен ми ги взе в средата на осмия месец, явно си важат още.
3. Мисля, че да.
4. Това да го кажат мамите, дето вече са родили, но мисля, че максимално бързо и скоро след това може да имаш посетители.
5. Разбира се Simple Smile

# 253

Първо да кажа,че родих нормално ,а не секцио,но това няма голямо значение за твоите въпроси  Simple Smile
1.Не,питах д-ра-той каза,че не е необходимо.
2.Не съм правила др.изследвания.Тези ги направих края на осмия,началото на деветия месец.
3.При мен на консултацията беше д-р Георгиев,а на раждането д-р Кючуков.Викат този,който е на работа в момента-и за консултацията и за раждането  Peace
4.Както казах родих нормално,но веднага след като ме изкараха от родилна зала,таткото дойде при мен  Grinning
5.Разбира се-никой няма да ти откаже  Peace

# 254
Ооо, не знаех че може да ти се падне различен анестезиолог Rolling Eyes
От разговора ми с моя останах с впечатление, че се уговарям с него...
Както и да е Crazy

Общи условия

Активация на акаунт