АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, беше ми интересно да знам как точно става процедурата Hug

Днес ми казаха, че трябва да си пусна някакви изследвания преди раждането - имате ли идея какво точно се пуска, освен стандартните ПКК и урина? И също да ви питам - имате ли идея дали Селена си имат собствена лаборатория, или пращат изследванията в друга лаб.?

Последна редакция: чт, 02 юли 2009, 23:50 от .:.Stef.:.

# 226
Естествено,  че си имат собствена лаборатория - все пак са ИН ВИТРО  център  Peace
Освен ПКК и урина, ако си с отрицателен резус фактор и антитела  Peace

Успех, леко раждане и не го мисли много, много  Hug

# 227
e, кое пък му е естественото с инвитрото и лабораториите  newsm78
до колкото зная серологичните изследвания ги правят Писанец, за това минават рано сутрин да вземат кръв

на мен Даскалов ми поиска МБ и анален секрет  Peace /освен стандартните/

# 228
Ооо, сериозно ли в Писанец - ами аз тогава няма да ги пускам там Rolling Eyes Винаги ми бъркат резултатите, а има тяхна лаборатория точно до вкъщи, но досега никога не съм стъпвала там поради тази причина, опарих се няколко пъти ooooh!

# 229
Наистина в Писанец ги носят изследванията.
На мен д-р Матев ми поиска вагинален и анален секрет (освен стандартните изследвания). Peace

# 230
Наистина в Писанец ги носят изследванията.
На мен д-р Матев ми поиска вагинален и анален секрет (освен стандартните изследвания). Peace
Така е ,да!  Peace

# 231
След разговор с док, отидох в Селена все пак...
Не знам, уж се плюе тази лаборатория и никой не си пуска там изследвания - а се оказва, че клиника като Селена ползва услугите й Rolling Eyes
Както и да е, повече ме ядоса фактът, че ще са ми готови чак в понеделник, на хартия - иначе утре щели да са готови. Понеделник ми е късно, така че утре ще се обадя че ми трябват по-рано, ако трябва да ми ги пускат на мейл...

Иначе тези секрети ми ги пуснаха на миналия преглед, към 35 седмица е било значи...

# 232
  • Пловдив
Ти в Селена ли пусна изследванията или в Писанец.Защото, ако е в Писанец можеш да си видиш резултатите в интернет и да си ги разпечатиш.Аз също нямам доверие на тази лаборатория, но май в последно време започват да влизат в час.Ако си ги пуснала в болницата, те също могат да видят резултатите в интернет, но за вагиналния и аналния секрет трябва време, защото се прави посявка.П.П.И аз съм доста скептична относно достоверността на резултатите в Писанец, но ми се наложи да повторя едно изследване и нарочно го направих там.Резултатите се припокриха.

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 14:07 от razel_dazel

# 233
Не, не, отидох в Селена да ги пусна.
И аз предполагам, че щом могат да ми ги видят онлайн, могат и да ми ги пратят, даже да ми ги принтират - наистина не мога да чакам до понеделник, късно ми е прекалено...
А секретите отдавна са ми готови, там всичко беше ок, слава Богу.
 Hug

# 234
  • Пловдив
Ами говори с тях, обясни им за какво става въпрос и сигурно могат да ти ги пратят.Предполагам, че още днес ще са готови, ако става въпрос само за ПКК и урина.

# 235
Даите ми инфо с актуални цени за раждането в Селена?

# 236
Аз лично не питах, но тук прясната информация е: секцио - 1100лв, естествено раждане - 900лв.
 Hug

# 237
е кога стана нормалното 900 лева
последно си беше 830, секциото със точност 1110
ако е при Минев, 100 лева отгоре

# 238
Ами не знам как е било преди, ама няколко страници назад (а може и в предишната тема) тези цени се споменаха като актуални Crazy

# 239
  • Пловдив
Момичета е каква е цената на ехографския преглед в Селена и добър ли е ехографа?

Общи условия

Активация на акаунт