2) Освен изследванията - кръв, урина, анален и влагалищен секрет - правихте ли накрая други и колко време важат?
2. Кръв и урина (от регистратурата ти дават едно листче с необходимите изследвания, ти решаваш къде да ги пуснеш) се правят максимално близо до датата, седмица до 10 дни е ок. Анален и влагалищен лекарят ти ги взима. на мен ми ги взе в средата на осмия месец, явно си важат още.
Странно - на мен докторът нищо не ми е споменавал да ходя да взема такова листче за необходимите изследвания от Селена

Относно това да си сама в стая - ако искат отделно още 100 лв. на вечер за изолатора, по-добре да си в стая с 2 легла и мъжът ти да спи при теб например, ако може да си го позволите финансово, разбира се.
За непиенето преди секциото - все ще избутаме някак - поне е през нощта и ще дремваме, ако можем - аз разбрах след 10-12 ч. вечерта да не се пие и яде нищо.

Аз на 29.06 съм родена, хихи
Прегледите си води в Медикус Алфа - на първа страница има адрес на клиниката и негов телефон. Ако искаш да раждаш при него предполагам, че трябва да отидеш и да се уговорите. Ако имаш въпроси можеш да ми пишеш на лични.