АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, имам планирано секцио в Селена след 10 дни и в тази връзка искам да питам:

2) Освен изследванията - кръв, урина, анален и влагалищен секрет - правихте ли накрая други и колко време важат?

2. Кръв и урина (от регистратурата ти дават едно листче с необходимите изследвания, ти решаваш къде да ги пуснеш) се правят максимално близо до датата, седмица до 10 дни е ок. Анален и влагалищен лекарят ти ги взима. на мен ми ги взе в средата на осмия месец, явно си важат още.

Странно - на мен докторът нищо не ми е споменавал да ходя да взема такова листче за необходимите изследвания от Селена  Thinking

Относно това да си сама в стая - ако искат отделно  още 100 лв. на вечер за изолатора, по-добре да си в стая с 2 легла и мъжът ти да спи при теб например, ако може да си го позволите финансово, разбира се.

За непиенето преди секциото - все ще избутаме някак - поне е през нощта и ще дремваме, ако можем - аз разбрах след 10-12 ч. вечерта да не се пие и яде нищо.

# 286
Анестезиологът ми каза в 10 вечерта последно пиене и ядене + 1 таблетка Ранитидин (било хапче за язва), за да се избегнат после гаденето и повръщането. Сутринта в 6 още таблетка със съвем малко вода.  Crazy

# 287
А от какво се очаква гадене и повръщане - от упойката ли?   Confused Георгиев не спомена за такива неща.

# 288
Ами от всичко...от гладуването, от това че те наливат после със системи (с течности, с цел да се вдигне кръвното, но вкарвани в организма, а не в стомаха, за да не повърнеш) - та така Simple Smile

# 289
Мамчета да кажа на всички които се чудят дали да раждат там -НЕ СЕ ЧУДЕТЕ -родих на 29,06 беше толкова професионално всичко че не вярвам още.БЛАГОДАРЯ На доктор Кръшков ,др.Матев,Др.Молова,Др.Георгиев за прекрасното отношение и спокойствие което ми вдъхваха по време на секциото упойката беше спинална+епидурална за секциото и нямаше нищо общо с първото ми секцио това си беше песен.Видях си малкото момиченце и бях най-щастливата мама,това е благословия да чуеш как бебчето изплаква и да го видиш с първото нямах този шанс .Възстановяванетао е много по бързо и лесно.Акушерките и рехабелитаторката бяха много отзивчиви и много ти помагат въобще струва си всеки лев който оставяш там.БЛАГОДАРЯ на целият екип на АГ клиника СЕЛЕНА най вече на др.Кръшков   bouquet

# 290
Арвен, честито бебче, радвам се че си доволна Hug Аз на 29.06 съм родена, хихи Laughing

Аз пак ще разцепя с въпрос...имате ли представа дали в Селена може да се плаща с карта или само в кеш?

# 291
  • Пловдив
Стеф,само кеш

аз питах същото,защото с карта ни е по-удобно,но не може,нямат Пос терминал

# 292
Ех, както винаги си на линия, много ти благодаря  bouquet

# 293
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Здравейте момичета,
И аз се насочвам за раждане в болница Селена. Препоръчаха ми д-р Даскалов, а на сайта не виждам такъв. Да не съм  някаква грешка? Може ли някой да ми обясни на снимката на лекарите в началото кои са д-р Топалова и д-р Даскалов.
Понеже аз си водя консултациите при друг лекар в друг град кога най-рано трябва да отида да се запиша в Селена?
Вие възползва ли ли сте се от услугата взимане на  стволови клетки? Каква и е цената?

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 15:50 от Нарцис

# 294
  • Пазарджик
Нарцис, д-р Даскалов го няма на снимката. И двете си деца съм родила при него със секцио - първото в Торакс, а второто в Селена преди 11 дни - на 29.06.09. Препоръчвам го, проследи ми и двете бременности още от началото - изключителен професионалист е. Peace Прегледите си води в Медикус Алфа - на първа страница има адрес на клиниката и негов телефон. Ако искаш да раждаш при него предполагам, че трябва да отидеш и да се уговорите. Ако имаш въпроси можеш да ми пишеш на лични.

# 295
И аз да се включа с въпрос-по време на секциото колко доктори присъстват,освен този който прави секциото и анестезиолога,има ли друг лекар?

# 296
  • Пловдив
nina73 ,доколкото знам са задължително по двама лекари.Все пак на единия може да му стане лошо и трябва да има кой да те поеме веднага,а не си стоиш отворена.При мен бяха трима лекари

# 297
нина73 задължително има 2 лекари със един педиатър.но този който си избрала той е оператора другият помага за изваждането на бебчето.

# 298
Нарцис, аз съм пациентка на Даскалов от началото на бременността ми. В Селена той води раждания, а прегледите - в Медикус Алфа, както вече са ти казали. Така че свържи се с него и се уговорете. Препоръчвам ти го и аз Simple Smile

# 299
Лично на мен д-р Даскалов ми каза за ФМ най-адекватни срокове са 13 г.с и 6 дни, 22 г.с и 28 г.с.
така, че лично аз препоръчвам, ако искаш той да ти води бременността и раждането да си запишеш веднага час, понеже доста е ангажиран
второто ми раждане беше при него, за първото работеше в Торакс, а аз така и не се реших да се прежаля да родя в тази клиника
ако работеше в Селена тогава пак при него щях да родя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт