АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 804
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
по 2 лекари,2 акушерки,анестезиолога и педиатъра.поне при мен беше така.

# 301
Мммда, като гледам така хич никой не го е чувал този Иванов, че май ще съм му първата пациентка  newsm78. Наистина ми е странно, казаха АГ Селена Rolling Eyes. Ще видим на 23-07

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:43 от detelini

# 302
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
 А коя е д-р Топалова на снимката?
В Селена прави ли се фетална морфология?

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 14:03 от Нарцис

# 303
  • Пловдив
http://www.agselena.com/doctors.html
Д-р Топалова няма снимка.На общата снимка също не присъства.

# 304
Колко дни е престоят при секцио в Селена, ако всичко после е нормално при мама и бебе?

# 305
Мене лично в четвъртък ми беше секциото и в неделя ни изписаха.Успех и безпроблемно раждане Hug

# 306
  • Пловдив
Би трябвало престоя да е 5 дни,но бързат да те изпишат на четвъртия ден,та даже и на третия.Мен ме изписаха на четвъртия ден.Не че е лошо-от вкъщи по-хубаво няма.В Америка ги държат един ден в болница.Но ние сме свикнали на друго.В другите болници държат по 7 дни

# 307
И аз в четвъртък родих и в неделя ме изписаха, но още в събота като попитах ми казаха, че мога да си ходя вкъщи ако искам. Peace

# 308
Благодаря ви за отговорите   bouquet  Явно гледат бързо да освободят легла за другите желаещи  Laughing

# 309
Аз раждах нормално. По принцип престоя след нормалното раждане е 3 дни.
Аз отидох да раждам в Събота и в Понеделник сутринта ни изписаха, т.е. престоя ми беше 2 дни.

# 310
 Hugмоля,който е ходил на 4D в селена да сподели при кой доктор  newsm78какво що и аз незнам точно просто мнения  bouquet

# 311
 На 4D гледа само доктор Кръшков , записваш си час предварително и това е

# 312
Аз пак си ходя при доктор Минев и той каза д-р Кръшков,но исках малко повече инфо Hugне разбрах,че доктора е само един не съм и разпитвала newsm78рано е още,аз пак ще се консултирам,но тук ако някой има желание нека сподели Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 08:55 от Nin

# 313
  • Пловдив
Аз съм ходила.Прегледа продължава около 40 минути.Основно се гледа на 2D и накрая пускат четириизмерното изображение по скоро ти да видиш бебо, а не че лекарят гледа нещо по подробно.За мен и мъжа ми беше интересно,защото ходих в 28 седмица и беба си беше оформено бебче.Иначе аз имах пълно доверие на д-р Минев и това, което вижда в кабинета на неговия ехограф.Не съм очаквала да ми кажат нещо по различно.Накрая ти дават запис на CD,но ние нямаме много снимки, защото беба непрекъснато се криеше с ръчички. LaughingАко имате повече късмет може да ви направят филмче.

# 314
 HugДа благодаря ти,аз немога с думи да изкажа какво доверие имам на Минев.Първото си дете родих при него и сега живи и здрави до края ми предстои за пореден път да му се доверя.Всичко по време на бременноста ми е казвал преглеждаше ме обстойно...каквото и както трябва още повече сега има нов ехограф в кабинета си и не се съмнявам и за миг в това което вижда Wink

Общи условия

Активация на акаунт