АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ами говори с него.Макар че ако искаш да отидеш на 4д едва ли ще те спре, но аз очаквах повече.От всичко което съм изчела си представях нещо съвсем друго, а то си беше обикновен ехографски преглед.Може други лекари до процедират по друг начин, но 4д ехографа е много тромав, защото е в реално време и докато образа се избистри, бебето вече е в друга поза.Според мен е неудобен за лекарите и те затова предпочитат 2д, но ако има някакви съмнения, предполагом, че дава по ясна представа.Не съм много запозната, истината е че аз отидох от любопитство.

# 316
Аз също ходих на 4Д-два пъти  Grinning Първо ходих в 22г.с. за фетална морфология-оглеждат се всички органи и ситеми-мерят,сравняват показатели,правят доплерова диагностика и т.н.После отидох в 30г.с. от любопитство,да видя бебето колко е пораснало  Mr. Green И да ви кажа честно,образа,който видях тогава на 4Д,го видях и в деня на раждането  Heart Eyes Същата муцунка... Grinning Но аз ходих при Даскалов в Медикус Алфа(препоръчаха ми го от няколко места) и съм страшно доволна-апарата му е много добър и той много хубаво обяснява! Peace Имам си и клипчета и снимки и от двата прегледа-на едно от клипчетата бебо се прозява,на друго си чеше нослето....Абе много е интересно и страшно вълнуващо!

# 317
Минавам набързо само, да кажа че вече сме вкъщи.
Секциото мина нормално, не беше особено приятно, но пък мина бързо.
Всичко беше наред като цяло, малко трудно се раздвижих, още имам болки и ми е трудно ходенето, ама...
Доволна съм като цяло от клиниката, с малки забележки, но сега нямам време да пиша повече Embarassed
 Hug Hug Hug

# 318
  • Пловдив
Честито Стеф !!!!  bouquet

Всеки ден ще се чувстваш все по-добре.Почивай повече,ако можеш.

# 319
Честито Стеф- да ти е живо и здраво бебчето и ти да си жива и здрава да му се радваш  bouquet
Почивай и се движи колкото можиш повече така ще мине по бързо

# 320
Честито Стеф !!!!
Да ти жив и здрав малкия принц и много да Ви радва!!!

# 321
Благодаря ви, момичета, благодаря и за информацията, която бяхте така търпеливи да ми споделяте преди да дойде и моят ред Embarassed Hug
Майка ми е тук и ми помага, не се чувствам уморена, даже май трябва да се кротна малко Rolling Eyes
След малко отивам да ми махат конците, дано всичко е наред с раната, че имах леко възпаление Simple Smile

# 322
Stef, честито   bouquet. Разкажи повече когато можеш, какви са ти забележките. Мен вече е започнало леко да ме повтриса  Mr. Green
Искам да питам тези от вас, които не са си водили цялата бременност при лекар от Селена, как точно си избирате доктор и избирате ли си въобще за раждането  newsm78. От всичко, което съм прочела разбирам, че лекарите там са много добри и който й да е, не е грешка. В същото време чета, че цената 900 лв вкл упойка, присъствие на таткото и избор на лекар. Кога и как се избира той? Ние сме в четвъртък на преглед  и се чудя ако доктора не ми вдъхне доверие какво да правя  newsm78

# 323
detelini ,щом никой от д-рите в Селена не ти води ЖК,просто няма смисъл да избираш  Peace На който и да попаднеш-няма да съжаляваш  Peace
Отиди все пак преди раждането,разгледай клиниката,поговори с някой от докторите-да ти обясни всичко,което те интересува около самото раждане,за да се чувстваш ти по-спокойна.После като дойде момента,тръгвай направо-ще те поеме който е на смяна,а спор няма,че всички там са супер готини хора и добри специалисти  Peace
Успех и леко раждане  Hug

# 324
 HugБлагодаря за отговорите момичета.А на теб Стеф честита рожба,желая ви да сте здрави,много щастливи и само радости  bouquet

# 325
detelini при който и лекар да попаднеш няма да съжеляваш но задължително направи консултация с анестезиолог защото те те завеждат в селена и после са наясно.аз например заради главоболие не ползвах спинална упойка а бях с пълна при секцио анестезиолога всичко те разпитва и той преценява.

# 326
Момичета, благодаря ви за вниманието  Hug. Аз съм за нормално раждане с епидурал. Чудя се какво правят ако в хода на раждането нещата се объркат и се наложи секцио  newsm78. Някой имал ли е такъв случай  newsm78.

# 327
  • Пловдив
detelini ,да има такива случай-прави се секцио.какво друго те интересува за тези случай?

# 328
Elfita, благодаря ти, просто исках да го чуя от преживели. Пишат се толкова небивалици из нет пространството, че сега когато вече е почнало леко да ме тресе, се пострясквам, но за малко Слава Богу. При всички положения ли се налага консултация с анестезиолог, в смисъл аз искам нормално, но ако нещо се обърка, трябва да има някой подготвен с моя случай, така ли е  newsm78

# 329
  • Пловдив
detelini ,консултацията е препоръчителна дори да искаш нормално.ако не си направила консултация ще ти зададат въпросите за 2-3 минути,като междувременно ще ти направят и тест за упойки и те вкарват в операционната.Незнам какви небивалици си чувала-доктори си има през всяко време на деня и ноща.Епидурала ще ти я направи анестизиолог,който няма да си тръгне докато не родиш /ако се притесняваш,че ще изчезне/.Ако в хода на раждането се наложи секцио,същия анестизиолог ще те обезболи за операцията

Общи условия

Активация на акаунт