АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 793
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Ами моето секцио беше в 10 сутринта, на другия ден малко след обяд станах и към 4-5 ми го донесоха бебчо.

# 361
clara, мен прооперирха в 9 сутринта, на следващия ден раздвижиха ме също сутринта. Но аз ги помолих, че страшно ми болеше з... от лежането.  Blush Иначе, по принцип следобяд.

# 362
Благодаря ви момичета за бързите отговори значи си е стандартно навсякъде и горе доло по едно и също време се изчаква.
Иначе аз днес съм на преглед при лекарката на която съм се спряла да видим как върви бебчето.
За това дали ще е секцио раждането или може да пробваме нормално доктор Топалова каза че ще говорим преди раждането. Много ми се иска да пробваме нормално стискайте палци.
Бягам сега че детенце мрънкоти, ще продължавам да ви следя и пак благодаря за бързото включване.

# 363
Аз родих в 9 сутринта и на другия ден към 9-10 ме раздвижиха и ми донесоха бебка. Peace

# 364
Мен ме оперираха в 18.00 и на другата сутрун към 10.00 исках да се раздвижа та станах и отидох до тоалетната.
 Сърбежи не съм имала, болките в сравнение с контракциите ми се виждаха смешна работа, освен леко треперене за кратко /май около час, два/ друго не съм имала като страничен ефект. Корички на белега също не помня   да съм имала  Rolling Eyes и моя беше като косъм тънък ама след това се промени. Бебето ми го дадоха към 22.00 за минутки да го гушна и после на другия ден след като се раздвижих, значе по обяд някъде ще да е било и си стоя с мен  целия ден до през ноща.

Според мен анестезиолозите там са много на ниво, никой да не се шашка, аз кво бях чувала и чела и такова шубе бях, че нама да се съудя от пълната упойка, а то  супер се получи, така че смело на всички и услех  Peace

# 365
Здравейте!
Можете ли да ми кажете заплаща ли се допълнително,ако се избере лекар?И кога би трябвало да се избере?Кога се заплаща сумата за раждането?
Утре ще ходя за първи път при д-р Минев,но в частния му кабинет и се чудя ще се навие да раждам при него при положение,че досега не ме е следил той.

# 366
Месец предварително е хубаво да си избереш лекар.
Ако раждаш при Минев, доплаща се 100лв. отгоре, не знам защо...
Всичко се плаща когато те изпишат.

# 367
Благодаря ти,Стеф! Hug

# 368
  • Пловдив
A към мамите със секцио- кога ви дадоха да кърмите?

# 369
Когато си в състояние да вземеш бебето и когато ти текне коластрата Grinning

# 370
Лубрикант, сложих за пръв път бебето да суче още в реанимация.

# 371
Здравейте!
Можете ли да ми кажете заплаща ли се допълнително,ако се избере лекар?И кога би трябвало да се избере?Кога се заплаща сумата за раждането?
Утре ще ходя за първи път при д-р Минев,но в частния му кабинет и се чудя ще се навие да раждам при него при положение,че досега не ме е следил той.

Не вярвам да ти откаже. С първата ми бременност отидох при него в края на 8-я месец и не ми отказа.  Peace

# 372
Момичета, споделете какви са били усещанията ви за времето след операцията до раздвижването? В смисъл такъв само лежите и нищо не усещате от кръста надолу или се усещат някакви болки и не е ли много подтискащо да знаеш, че не може да помръднеш? Аз сигурно ще бъда секцио и искам да разбера какво се слува през този период.

# 373
След секциото можеш да мърдаш от кръста надолу,има болка при движението ,но не е "болка за умиране" търпи се.

# 374
Куин, аз през първите два дни много спах от упойките. Не усещах болката изобщо, само леки придръпвания. До мен обаче в реанимацията имаше едно момиче, което много мрънкаше, че й боли корема.  Тя беше оперирана с пълна упойка, а аз с епидурална и ми постоянно вливаха в катетера обезболяващо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт