АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 770
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Hug

Отбивам се набързо само да ви почерпя, защото току-що СТАНАХ ЛЕЛЯ! Сестра ми роди преди малко! Да са ми живи и здрави! Heart Eyes

Специални благодарности на д-р Матев, който вече за втори път носи огромна радост на семейството ни (при него родих дъщеричката си)!  bouquet

# 481
  • Пловдив
Nin, в този случай май е все едно къде ще го направиш LaughingУспех и късмет Hug

# 482
enigmata, чесито   bouquet. Да е жив и здрав Д-р Матев   bouquet. Насочихме наше приятелско семейство при него миналата седмица и те са предоволни  Peace. Да му дава Господ здраве да изроди още милиони дечица   bouquet

# 483
eniqmata,  bouquetчестито и да са ти живи и здрави само радости в живота ви да има WinkИ аз раждах при Матев и Минев Peaceстрахотен екип

# 484
Момичета, прегледите на бебето и мама, които ни се полагат кога точно отидохте да си ги направите  newsm78. Питам защото имаме път към Пловдив, обаче все още имам лохии и не съм май за преглед Rolling Eyes Знаете ли кога лекарите, в частност Д-р Матев, правят първия профилактичен  newsm78

# 485
  • Пловдив
detelini ,на епикризата е написано кога.По спомени на 15 я ден за теб,а на 30 я ден за бебето.Профилактичните ги прави дежурния лекар,но може да се обадиш и да питаш кога Матев е дежурен.

Аз съм секцио и може би за мен е било различно,защото ме гледаха на ехограф.Ти май беше нормално и с лохии няма как да те прегледат

# 486
Хмм, на моята нищо не пише  newsm78. на регистратурата ми казаха, че трябва в рамките на месец да се използват и двата прегледа Rolling Eyes. Ще отидем пък док ще каже  какво и защо Grinning

# 487
detelini ,на епикризата е написано кога.По спомени на 15 я ден за теб,а на 30 я ден за бебето.Профилактичните ги прави дежурния лекар,но може да се обадиш и да питаш кога Матев е дежурен.

Аз съм секцио и може би за мен е било различно,защото ме гледаха на ехограф.Ти май беше нормално и с лохии няма как да те прегледат

И аз бях секцио, но на мен само обикновен гинекологичен преглед ми направиха и не ме гледаха на ехограф. Като питах дали ще ме гледат на ехограф, ми казаха, че нямало нужда, което ме учуди  Thinking

# 488
Май си зависи от лекаря - аз отидох на 2-ри месец след раждането, пак си го ползвах безплатния преглед, но отидох в кабинета на д-р Даскалов, той ми е лекар. Направи ми и мануален, и ехографски преглед.
Не знам дали всички процедират еднакво...
Бебо го заведохме на 18-ти ден, не помня дали имаше ограничение във времето Thinking

# 489
  • Пловдив
единственото изискване за безплатния преглед на бебето е да се запази час,защото дежурния педиатър е доста натоварен

# 490
 PeaceНа първо място си запазете час,защото наистина са много натоварени...Иначе аз за себе си забравих че има безплатен преглед Embarassedи си отидох в кабинета на Минев дори два пъти непосредствено след раждането ходих и той самия ме попита дали съм се възползвала от безплатния и тогава ме хвана яд си признавам Sad Embarassed,но по-важното беше,че всичко след раждането беше наред Peace

# 491
Аз съм секцио и ме гледаха само на ехограф. Огледаха и операцията как е. Раждах при д-р Матев, но после отсъстваше и ме прегледа д-р Кръшков.
Непременно си запазете час, защото вече са страшно натоварени. Peace

# 492
Забравих да кажа,че за бебето бяхме при Д-р Василева,почакахме което е нормално те са на смяна и се грижат за толкова бебета Hug,но прегледът беше много обстоен,успокояващ и поучаващ Peace

# 493
здравейте момичета  Hug,
ние минахме прегледите при д-р Молева   bouquet и д-р Матев   bouquet. Аз съм нормално раждане и ме гледа на ехограф на 24 ден, така че теченията нямат връзка  Peace. Всичко е наред при нас, Слава Богу  Praynig.

# 494
 HugДобро утро!Знам,че назад  е писано,но моля за да не се връщам PraynigКакви са актуалните цени за раждане newsm78забравих на последния  преглед да питам Минев,а чак следващия месец съм пак...А и да не забравя-дали след нова година  ще има пак евентуално увеличение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт