АГ клиника Селена гр. Пловдив- 7!

• 88 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=293744
грозен журналистически намек, че от Селена се опитват да прикрият случая #Cussing out

# 616
грозен журналистически намек, че от Селена се опитват да прикрият случая #Cussing out
Според вас има ли повод за притеснение,след няколко ддни имам планирано секцио там?

# 617
  • Пловдив
Loramam ,всичките си деца бих родила там секцио.Дали имаш причина да се притесняваш? Wink Нещастни случай има навсякъде.Бог да прости Станка  Praynig

# 618
Никой нищо не коментира за д-р Топалова ...
Не съм чела цялата тема, само последните 8-9 страници, нито думичка за нея .... що така?
Аз съм при нея сега на ЖК и смятам и тя да си ме изражда нормално в Селена. Я кажете нещо и за нея де  Flutter

# 619
Darlin, и на мен тя ми води консултацията, а после и секциото.
Много съм доволна както от прегледите, така и от секциото ... 2 години след това и помен няма от белег. Въпреки лошия ми резултат от БХС, тя ми каза, че според нея всичко е ок и 4Д-то го потвърди.
Благодарна съм й за красивото и здраво детенце.

Така че не се притеснявай, мисли позитивно и всичко ще е ок.

# 620
Здравейте, момичета! И аз си признавам, че не съм чела цялата тема, може и да е коментирано това, което искам да питам, но все пак ще си задам въпроса - Дават ли в Селена помпи за кърма, ако се наложи да ползваш, или трябва да си носиш и въобще има ли нужда от такава вещ за болницата?

# 621
  • Пловдив
Куин ,ако искаш да кърмиш тази вещ е задължителна.В Селена има помпи на Авент,но не за всяка желаеща мама-въртят се.Освен това на някой им липсва частта,която прави вакум.Също ми се струва нехигиенично няколко жени с една помпа.Помпата ще ти е верен спътник не само в болницата.

# 622

Същия ден е имало публикуван материал в 24 часа за това с кои прокурори още си е приказвал Красьо Черния, така че не е ясна точната причина за изкупуването на броя. Също така Ирена винаги преувеличава в материалите си, липсват важни подробности и текстът е еднопосочен.  Peace
На мен Минев ми е правил доста сложна операция и ми е махал голям миомен възел, и то веднага след секцио. Бях само с епидурална упойка, анестезиолог ми беше Кючуков и нямах проблем, но операцията ми я правиха във Весела. По време на всяка операция има рискове, дано експертизата изясни случая.  Peace
Разбрах, че операцията е правена не само от Минев, а и от проф. Пехливанов, който преди това е бил шеф на АГ-то във ВМИ. Но не разбрах с каква упойка е била жената - пълна или епидурална+спинална. Според мен едва ли гинеколозите са оплели нещо, ако проблемът е в докторите, по-скоро с упойката да има нещо не както трябва. Във ВМИ също преди около 4 г. почина жена при операция от миома и причината беше липсата на тест за алергичност към упойката, операцията е била с пълна упойка.
От друга страна, щом след това са транспортирали жената в друга болница, явно реанимацията в Селена не е с много възможности.  Peace

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 11:26 от little rabit

# 623
Куин,надали още първите дни ще ти трябва първите дни след раждане.По принцип кърмата слиза по-късно,но не ти пречи да си вземеш твоя.Успех

# 624
Куин,надали още първите дни ще ти трябва първите дни след раждане.По принцип кърмата слиза по-късно,но не ти пречи да си вземеш твоя.Успех

Моля ви, при всеки различно идва кърмата, не давайте съвети, че идвала по- късно! Аз родих секцио и на вторият ден вече имах коластра, на третия кърма! Момичето в моята стая на третия ден в болницата се беше събудила цялата в мляко, с препълнени гърди и доста трудно започна да се цеди на ръка, защото наистина помпата не правеше вакум! Но при помпите на Авент това е често срещано, бързо се износват мембраните от стерилизацията! В болницата една или да са две помпите, няма как да се ползват от всички едновременно, ако се наложи! Има евтини временни варианти на помпи, тип спринцовка, може и такава да си вземеш за болницата, не са повече от 5 до 10 лева!  Hug

# 625
Също обаче има и един голям процент, които поради липса на хормон им е невъзможно да използват помпа... Така моята е продадена чисто нова, и никога не се изцеждах, а кърмих до 2 години детето си. Сладка хапка със същия проблем, обаче работеща майка, си пръскаше окситоцин в носа, за да може да ползва помпа...
Така че аз не бих си купила помпа повторно предварително. Като има нужда - мъжът ми ще изтича за 5 мин и ще купи примерно.

# 626
Като има нужда - мъжът ми ще изтича за 5 мин и ще купи примерно.

Стига да не им се падне мъж продавач в аптеката или магазина, както на моя, че да видиш каква помпа ще ти донесе в бързината!  Joy Затова има по 5 до 10 лева евтинки, да си ги харесат мамите сами, че да няма после семейни скандали!  Mr. Green
Аз съм на мнение всичко жената сама да си избере нещата, че иначе стават недоразумения, а наистина ако кърмата слезе бързо и майката е неподготвена, понякога става бързо запушване на каналите и други проблеми, защото бебето е малко и няма да може веднага да изсуква необходимото количество, за да намалее млякото в гърдите и майката да се поуспокои! Вярвайте, човек и с много кърма пак не е на добре, аз направо бях като с две павета на гърдите, твърди като камък, от болка даже не можех и помпата да ползвам като хората, така че нека си е подготнена майката, пък после варианти има винаги, ако не и се наложи да си ползва помпата!  Hug

# 627
Никой нищо не коментира за д-р Топалова ...
Не съм чела цялата тема, само последните 8-9 страници, нито думичка за нея .... що така?
Аз съм при нея сега на ЖК и смятам и тя да си ме изражда нормално в Селена. Я кажете нещо и за нея де  Flutter

Преди повече от две години тя ми водеше консултациите и съответно родих при нея секцио, но не по нейно настояване! Тя постоянно ме убеждаваше, че е добре, да си родя нормално, но накрая се наложи след доста чакане да излезе бебето, да предприемем секцио! Лично аз не съжалявам, че родих така, важно е краят да е добър!  Peace
Но напоследък слушам, че имала доста пациентки, съответно няма време и възможност да обърне достатъчно внимание на всички!
Но каквито и съвети да чуеш и прочетеш, все пак ти ще вземеш решение сама за себе си!
Винаги има и доволни и недоволни от даден доктор!  Peace

# 628
Куин, защо реши, че ти трябва помпа за кърма? За да е успешно кърменето е много важен стартът - ранното поставяне на бебето на гърда. Важно е да суче често и колкото дълго иска. Изцеждането е необходимо в някои особени случаи наистина. Но засега не бързай, защото не знаеш какво ще се случи. Дори да ти се наложи да изцедиш е твърде вероятно да ти е по-удобно на ръка.  Peace
Съжелявам много, че жената е починала след операцията, но съм в убедена, че в Селена са направили и невъзможното за да я спасят!

# 629
  • Пловдив
Често в началото помпата е необходима за отпушване на каналите.Някои бебета нямат тази сила да дърпат.Също при плоски зърна.

Общи условия

Активация на акаунт