Re: LaRedoute - кодове - 27

• 40 212
  • 557
  •   1
Отговори
# 150
  • Burgas
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=54482d0332b4d249f6
и аз получих нещо подобно на кариела79

# 151
# 152
  • Canada
 и аз така реших, но поръчката ми е над 60 евро а не ми дава безплатна здоставка...

# 153
  • Пловдив
60 Евро, но най-вероятно от новата колекция и ненамалени.  Peace

# 154
  • Canada
и аз така предполагам... защото всичките ми артикули са намалени естествено...

# 155
  • София
karelia79  пише ,че без сектора на Албанците. Peace Нещата трябва да са от зеления сектор.

# 156
При всеки е толкова индивидуално. Пробвайте,комбинирайте и ще успеете. Нека не разводняваме темата.

# 157
# 158
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
  bouquet

# 159
Здравейте момичета,

Абе, пратили са ми кодовете за спайдърмен и дора - два пъти от две различи серии.
Пуснах току що 2 поръчки - едната за дора от единия мейл и една със спайдърмен от другата серия. Сега пробвах да използвам пак кода за спайдърмен (от серията на която съм използвала дора) и без проблем ми дава пак подаръка и ми маха доставката, но ми се струва твърде хубаво за да е истина. А не са само за мен нещата и да не излъжа хората. Дали няма да ми ги нулират - някой пробвал ли е  - да сподели опит.

Благодаря  Hug

# 160
нали няма проблем в един ден да пусна две поръчки от един мейл?

# 161
Здравейте момичета,

Абе, пратили са ми кодовете за спайдърмен и дора - два пъти от две различи серии.
Пуснах току що 2 поръчки - едната за дора от единия мейл и една със спайдърмен от другата серия. Сега пробвах да използвам пак кода за спайдърмен (от серията на която съм използвала дора) и без проблем ми дава пак подаръка и ми маха доставката, но ми се струва твърде хубаво за да е истина. А не са само за мен нещата и да не излъжа хората. Дали няма да ми ги нулират - някой пробвал ли е  - да сподели опит.

Благодаря  Hug
Хубаво е и е истина! И аз така си ги пусках и от двата акаунта, същата работа както с тренчовете - пускаш си различни поръчки с различните кодове за различните номера  Mr. Green

# 162
Може да си пусках през една минута от мейла цял ден, стига да ти е пълна картата  Mr. Green

# 163
Може да си пусках през една минута от мейла цял ден, стига да ти е пълна картата  Mr. Green

мерси   bouquet

# 164
Хубаво е и е истина! И аз така си ги пусках и от двата акаунта, същата работа както с тренчовете - пускаш си различни поръчки с различните кодове за различните номера  Mr. Green

Мерси - аз будалата и за тренчовете не знаех  Wink

bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт