Да подкрепим Ивайла Бакалова довечера!

• 2 857
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
НЕ ДАВАМ И ЛЕВ  Peace за когото и да е
С ваште смс-и им купуват уискито и цигарите  Joy

# 16
  • София

Не знам дали А.Пенчева е недоразумение, но И.Бакалова е поредния миндил взел се насериозно. И защо изобщо им се връзвате?

Определено Laughing

И двете преиграват ама Ивайла използва по  манипулативна стратегия - децата.
Айде  нЕма нужда , ще я спасят и без моят смс  
Stop

# 17
и двете са такива кокошки дето ги няма никъде.Едната се мисли за големия секс символ,другата пък за най красивата.Спомням си че едно време Ивайла участва във Вот на доверие и тогава се пак нещо не и отърваше,да не говоря,че показа колко е тъпа и не смятам че с тая груба муцуна и мн красива.А Аня може и наистина някога да е била секс символ ама сигурно е било по времето на баща ми.Кукумявки

# 18
 ooooh! Не вярвам на очите си, че има хора, които ще гласуват  ooooh!

И то точно за Ивайла Бакалова - лична Убавица, върло Ентелегентна... Модерна, реализирана жена... Като каква точно е реализирана, не е много ясно... А, сетих се - като майка на дете на съмнителен "бизнесмен"... Ааа, и се движи в една елитна среда... Компанията на Азис и Бони е супер-хипер-мега-хай-лайф... И е една възпитана, и един такъв аристократизъм лъха от деликатния и изказ Joy Joy Joy

Хорааа, нямате ли си друга работа, та се зомбирате пред телевизора  Joy Joy Joy

# 19
ooooh! Не вярвам на очите си, че има хора, които ще гласуват  ooooh!

И то точно за Ивайла Бакалова - лична Убавица, върло Ентелегентна... Модерна, реализирана жена... Като каква точно е реализирана, не е много ясно... А, сетих се - като майка на дете на съмнителен "бизнесмен"... Ааа, и се движи в една елитна среда... Компанията на Азис и Бони е супер-хипер-мега-хай-лайф... И е една възпитана, и един такъв аристократизъм лъха от деликатния и изказ Joy Joy Joy

Хорааа, нямате ли си друга работа, та се зомбирате пред телевизора  Joy Joy Joy
Да не говорим че баща и е в затвора в щатите за изнасилване

# 20
BirdsFlu, искрено ме развесели.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 21
  • София
имам усещането, че дори и сестра й на Ивайла много не я кльопа... newsm78
непрекъснато се дистанцира от нея и не изглеждат особено близки.
докато тая Пипи има...не знам как се нарича ... Едипов комплекс, когато жена е обсебена от майка си ooooh!

# 22
  • София
...докато тая Пипи има...не знам как се нарича ... Едипов комплекс, когато жена е обсебена от майка си ooooh!
Не е нито Едипов, нито комплекс Електра, щото и в двата случая става въпрос за влечение на детето към родител от противоположния пол. Mr. Green
В първия - на момчето, във втория - на момичето.
Но случая на Аня и Пипи не се вписва в схемата. Crazy

# 23
  • out of space
Сега остава да се появи и тема "Да подкрепим довечера Аня"....айде няма нужда 100 теми по въпроса...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт