Бъдещи майки - АВГУСТ 2009 - тема 32

• 14 208
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • София
НЕВ ние с щерката и двете стискахме палци Laughing Наистина обаче върви да лежиш и слушай докитата,вземи си книжка,списания...

# 76
Нев, радвам се, че всичко е наред. Няма да ми е за първи път да се разпиша, че искам да си ходя на моя отговорност. И аз не понасям болници, хваща ме депресия направо, ама ако става въпрос само за един ден, ще потърпя вероятно ...

Шайн, с първата бременност имах постоянно неболезнени контракции, уж не са опасни, но при мен бяха патология - над 20 на ден. Държаха ме по една минута.  Получих разкритие от тях, което обаче си остана така до края, без да се увеличава. Сега нямам контракции въобще. Може да ти увеличат магнезия. Лежането на мен никак не ми помагаше, даже имам чувството, че ги получавах най-много като лежах, а това горе-долу това правех по цял ден. Сега не се спирам  Grinning

# 77
Привет!Върнах се от пазара и мога да се похваля, че всички плодове,които ми се ядяха си ги намерих.Ама с тая бременност е голям кошмар-всичко ми се прияжда.С първото дете не бях изобщо така...Сега съм само в преразход. Mr. Green
Аз на свекито още мамо не съм й казала.То и не живеем заедно и ми е по-лесно.Ние не сме подписали още.Нали ще си правим сватба с шаферчета... JoyАма скоро свекито ми вика, че трябвало заради бебето да подшишем:"Не че ви се бъркам, както искате, ама може да вземете да подпишете..." #Cussing outТя пари за сватба нямала и така нататък...Ама кой й иска парите!Аз й казах, че ще стане както ние искаме и точка!
 Невче, радвам се, че се рамина!Почивай си! Hug

# 78
Люлякова, поуспокои ме Hug.20 на ден определено не ги докарвам, но известно време хич ги нямаше и сега като започнаха пак взех да се притеснявам.А се движа много малко- с колата до някой магазин да напазаруваме, но то в задръстванията си отиват 1-2 часа.Малко седнала и през останалото време лежа.Вечер най-много една салата да направя и нещо леко за вечеря.
Джули, понеже съм на вълна имена- да си кажа, че Жулиета много ми харесва Simple Smile.Познавам едно момиче, което се казва така и името наистина стои много нежно и женствено.Ние бяхме харесали няколко имена и какво ми трябваше да отварям линковете на първа страница за нумерологията- оказа се, че изобщо не са подходящи за юлско момиче.Сега пак сме на изходна позиция.А уж не се връзвам на такива неща, но сега явно съвсем ми се е изпарил мозъкът Party.
Нев, браво, сега почивай HugВсички сме с теб!
Славена, добър апетит Hug!А на свеки не й се връзвай.Правете каквото сте решили и да не ти пука.

Вчера се наложи да се затичам, докато пресичам и с ужас установих, че това е мисия невъзможна Party.Тътрих се като патица.Такава траектория направих, че мъжът ми падна от смях Laughing.

# 79
Nevnev, радвам се че не си останала в болница и си в къщи. Почивай си и всичко ще е ок. Hug

# 80
Дейзи крейзи, приятен път и от нас! Наистина ли в Канада детските градини са в мазетата? Чувала съм такива неща, затова питам.

Ангел, за кг, съм като Айс Куийн +15

Тина, нова къща, само хубави и щастливи мигови ви желаем там.

Люлякова, ти си герой - с две деца, сега 3-то Hug

Гуили, и при първата бременност нашия тати беше командировка, и сега го пращат, та се радват отдалече и като ни видят с коремчетата, като ги ритнат бебоците, голяям кеф и радост.

Сънчо, Люлякова - тъкмо, по-добра организация си създавате.

Диди - успех!

Ние сме добре, Даниел втори ден е на градина, знае, че ще го вземе батко Лъчо и после мама и тати. Сега любимото ни е да хвърляме в езерото, до нас камъчета и пръчки, сърди се даже като не успеем да отидем. Едната седмица почивка, заедно с него, добре ни се отрази и на двамата. От време навреме слушка, плачка, сърди се, смейка се, деца... на  настроения,  но трябва да сме ние спокойните покрай тях. А на мен изобщо не ми се ходи на работа, ама ще видим нататък, ако се изморявам повече - ще си взема почивка, че съм станала голям мечо, направо се тътря. но важното е да са живи и здрави децата

# 81
nev,радвам се че всичко е наред и че си вкъщи Hug
що се отнася до килограмите съм 7+ и за чистенето аз си чиста,а ако има нещо по тежко за вършене мъжа ми го прави Peace

# 82
Nevnev, супер, много се радвам, че ти се е разминало.
Шайн, искрено се надявам да не са последните три като първите, като си спомня как пишеше, че ти става много лошо  Sad. Ама може нещо моментно да е било.
За килата, аз днес бях на преглед, 6+ съм засега, докторката се радва  Rolling Eyes Вика не е много, спокойно. На 7 май съм на 3Д и чакам с нетърпение. Изписаха ми пак магнезий, явно опаковането на багажа се е отразило, ама от днеска по - леко ще го карам. Най - лошото е, че имам само два дни още да опаковам багажа, защото събота и неделя трябва всичко да местим, а мама не може да ми помогне, защото и тя трябва нейната къща да опакова. Добре, че мъжлето помага, че иначе незнам как ще се справя.
Ама да мине местенето, и в сряда заминавам за Монако и там ще си почина няколко дни.
За чистенето, еми ей сега ще се наложи основно чистене на новата къща, за щастие мама много ще помогне, иначе сама си чистя, бавничко бавничко, не се престававам супер много. Готвенето не ми тежи  Laughing даже с удоволствие готвя.
Джули, сватбата ще си заслужава, повярвай ми, няма такова преживяване. Не се ядосвай много с глупости, има такива дребни недоразумения, но ...
А колкото за обръщението към бебчето - аз вече си му говоря по име - Дани (Даниел ще е)  Laughing Като на Пепеджийнс момченцето както виждам  Sunglasses
Славенче, аз споменах за тези плодове, извинявай ако съм ти предизвикала слюноотделяне  Wink Важното е, че си намерила откъде да си ги купиш и добър апетит.
Айде чао, че цял ферман изписах  Joy

# 83
Привет момичета!Минавам само да се разпиша,за да ви следя! Peace

# 84
  • София
Здр. момичета, направо ВИ завиждам на това че имате апетит и качвате килограми при мене не е така едва 4кг. съм качила и нищо не ми се яде.
Да ВИ се оплача миналата седмица като бях в болница " и аз точно неразбрах за какво" са ми направили изследвания и никой от докторите не е забелязъл че хемоглобина ми е нисък 104 и тука вече втора седмица съм като някоя баба немога да качвам един етаж дори запъхтявам се като, че вседно са 10 етажа. На двапъти бях пред припадане в трамвая тази седмица заради този доктори. Вчера като ходих при тази дето ще раждам жената се хвана за главата като ме накара на нова да ми вземат кръв за хемоглобина беше 95. Дано вече да се оправя като ми исписа желязо и ощи др. неща, че немога да си ходя на работа като хората от това прималяване. Просто нямам думи за тези доктори.

# 85
    pepejeans кои ти е казал това,боже мои,много са си хубави.Моят син ходи с такова удоволствие,тук педагогиката е различна и тои е очарован

# 86
Здрво и от мен Simple Smile Днес минах през магазина на Чиполино, но нещо не бмного впечатлена. Горе-долу харесах моделите Джема (3 в 1) и Пуки, ама... малко разскърцана работа ми се видяха нещата Sad Джемата као цена беше почти като модела на Джордани който харесах 3 в 1 - 760 лв, а според мен по-не си заслужава Sad О много сеобъках  тез коички!  ooooh!

Нев радваме се, че си добре Simple Smile

Аз напоследък много наблягам на ягоди. Момичета яжте сега ягоди , малини и череши като се появят, че като родим не се препоръчват повече от 200 грама на ден!! Ягодите и малините заради алергиите, черешите защото много подуват и образуват газове.

С чистенето аз гледам много много да не се пренатоварвам, а правим и ремонт в нас!!! С мъжа ми сме си разделили работата -аз с парцалите, а той с прахосмуч Simple Smile А сега като свършваме ремонта баща ми и мъжът ми ще трябва да правят поти всичко Sad Майка ми е със счупен прешлен и не може и тя нищо милата да прави, а чака две бебета!!!! (и моето и на сестра ми през юни, при това в чужбина...) Хич няма да й е лесно Sad Свеки по някое време също ще помага (тя пък в провинцията), но по-натам като порасне малко бебка и можем да пътуваме...

Слънчев ден от мен!

# 87
Яна аз като се сетя колко трябва да се внимава после с хапването ако кърмим. Аз първия път раждах октомври когато излизат едни есените плодове - та ми се беше ми се преял страшно един плод, който и баба меца много обича, и нашите ми се похвалиха че ходили на село и набрали и аз като невидяла - ама кой да ми каже че детето ще е "разстрои " от него - та беше голям кеф в родилното - моята тъкмо и сменят памперса/ случваше се само по 3 пъти на ден/ и тя "джър" и така миризливо до вечерта  Simple Smile

# 88
Здравейте и от мен! Аз ви попрочитам когато имам възможност - време е и да пиша! Simple Smile
Първо да кажа, че стискам палци на Нев - почивай си и всичко ще е наред! Hug
Нали имах проблеми в началото и аз - знам колко важна е настройката - всички трябва да си мислим само хубави и приятни неща и накрая те се случват!
Моите килограми са минус 9 - знам, странно е, ама бях много зле - изкарах 4 месеца и половина направо в някакъв кошмар. Даже в момента съм на отглеждане при мама - тя ми готвеше, тя ми чистеше - срам и резил, аз на легло като инвалид - мъжа ми подава чаши с вода, легени да повръщам, салфетки да попивам соковете, които ми течаха непрекъснато от устата. Сега за последните 2 седмици май съм качила 1 кг - или просто защото вече почнах да ям ми е пълен стомаха. Simple Smile
Ние миналата седмица бяхме на ФМ - бебката е много добре - пу, пу - развива се дори с 1 седмица напред. Вече аз също се чувствам по-добре и се замислям да се прибираме в София. Незнам как ще се оправям с работата, защото до сега само мързелувах и доста съм отслабнала чисто физически, показателите на кръвта всички са ми страшно разстроени и нямам никакви сили. Но ми се ще да съм си в моя си дом вече и да се подготвяме за бебчето - малко ме е страх защото по цял ден щесъм сама - мъжа ми работи поне по 10 часа на ден, но да се надяваме, че всичко ще е наред. Вече почвам да домакинствам и тук за да не ми е рязка промяната.
Малката ритка много често - на мен ми е много странно - хем хубаво, хем още понякога ме стряска или пък притеснява дали всичко е наред.
Тази седмица даже мислим да пътуваме на 300 км - общо отиване и връщане - малко се страхувам, защото от както съм бременна - повече от 15 км с кола не съм минавала. Как ви се отразява пътуването в кола!? Тръскането проблем ли е или повече стоенето в една позиция за по-дълго време!?
Искам да питам и нещо друго - как всъщност се усеща контракцията - моята доки каза, че е като стягане в корема!? newsm78 Страхувам се да не би да имам такива, а просто да не знам за това!?
Ох много неща написах наведнъж! Hug

# 89
Силви, ужас - минус 9 кг?????  Shocked Направо страхотно се радвам, че въпреки състоянието ти бебката ти се развива така добре!!!!!!!!   bouquet Дано се възстановиш окончателно съвсем скоро!!!

Аз наскоро пропътувах към 500 км и ми нямаше нищо, не се тревожи за това! Вече вднъж пътувах със самолет, утре пак ми се очертава... Освен това предполагам си все още с едва забележим корем (съдейки по килограмите ти минус) и няма какво да ти тежи дори...

Контракциите някой оприличават като меструални болки, други като бодежи, та и аз вече се обърках и не знам кое е точно!!! Което и да е от двете обаче вероятно не трябва да имаш и е добре да говориш с доки!!! Аз лично след продължили няколко седмици силни бодежи започнах преди около 2 месеца да пиш магнезий. Много от девойките тук също пият... Той се пие за така наречената свръх-активна матка, която причинява контракциите. Да не те плаша излишно, просто питай доки  Peace  Hug

Общи условия

Активация на акаунт