Любители на котки, тема 22

• 24 741
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
  • град-държава
Здравейте момичета,  Hug
доста се посмях с историите и снимките в последните страници... Grinning
Ted,много се радвам,че детето ти вече е по-добре,че като прочетох доста се стреснах от случката,мислила ли си да им режеш ноктите,ние на Арчи му клъцваме връхчетата веднъж месечно,че има навика като си лягаме да бърка под завивката и да закача краченца  Joy и ако не са му отрязани си е болезнено,та в този ред на мисли дори и да се повтори случката поне няма да има бели при вас... иначе  при нас нищо интересно,Арчи прогресивно си възвръща килограмите,след кастрацията направо се роди милият ми,върна се обратно в детството,само търчи навсякъде,пипа гледа,все се повърта да измисли някоя беля  Joy ,само на мен ми се свива сърцето като се разтича по парапетите,направо изтръпвам и веднага тичам да го хващам ако падне случайно...не мога да го отуча и това е-котешка му работа,добре,че се местим в ново жилище та там няма парапети и високи нива,само че вече съм луднала напълно и от работа  и сега с това местене,а мъжът ми само ме порицава, била съм се скатавала от бачкане и съм била мързелива  Blush ,ама какво да направя,работим денонощно и аз  не издържам вече,само където не съм започнала да си приказвам сама...та това е момичета от мен,връщам се на бойното поле, гледа тоя ми ти мъж на криво пак...по-късно,ще пусна някоя и друга снимка на диваненцето ми...
Лек и хубав ден всички ви пожелавам и много  Hug

# 166
  • In a surreal moment!
Добър дееен...аз свърших с работата ...сега активно отмарянее....е , ще има малко чанч в градината , ама не е като да ставаш и бягаш сутрин за работа , да те ядосват дечурлига и началства...така не се кефих и на априлската ваканция дори ...сега има нещо във въздуха , чувства се пролетта ...
Моите две черни момчета приключиха с разгонката и пак сме гушнати 3в1...либов да има и пълна паница , какво му трябва на един котарак....
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121355&pid=11907678
малко снимки на Писанчо , изловен в моменти на нежност- трудна работа , щото обекта не се дава лесно

Теди
, мила моя , много сериозна ти  е задачата , няма място за никакъв клинч...срока е твърде кратък за тези кг-ми...дано бързо спадаш , че .... Аз , честно казана на такива условия такава майна бих дръпнала...ама ха....как може такова нещо....бе ти с 2-ма да беше му изневерила , толкоз тормоз сигурно нямаше да те тормози...пуууу...пък иначе хубаво изглежда твоето момче - интелигентен вид и лъха доброта от лицето му ....никога не бих допуснала , че е такъв терорист....на котки....Струва ми се , че само те дразни и ти му се връзваш...не ми се вярва да посмее ей , тъй да ти ги изпъди, особено като вижда как сте привързани и ти и децата. Притесняваме друго , това че заверата ти , след инцидента с окото е много слаба - съмишлениците рано или късно , милите може и да се изтърват и тогава ....горко ви , колкото и нахалост да е плашил , няма да има милост...свито ми е сърцето за вас.

ahasver    Ех , тоз Арчи...голяма сладост и пухеност...не мога де му се нагледам

Диди
- как бях зажадняла да видя муцунките на твоите багабонти - дай малко снимчици , ако си ги фоткала , че така ме разнежват

Кетя, Маргаритко и Мич винаги ги гледам с наслада ...такива сладунковци....

Отивам да си полегна с моите мъже...ех , един ми на глава , друг ми на крака ...коя е като мен...Като бяха трима пък имах охрана и от към гърба или лягаха като трите прасенца пред лицето ми с дупета към устата...пусти и  дупета само ги предлагат.....лигльовци.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 13:42 от Миг незабравим

# 167
 Здравейте! Ето ни и нас! Надявам се, че ще ви е приятно да ви станем другарчета за постоянно!
Вчера бяхме болни, повръщахме малко Sob Но днес сме добре, беснеем, играем и пак сме лакоми. Увърта се покрай мен и ме гледа в устата с ей такива очи  :shocked!
Вижте ни малко нови снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=318543&pid=11908005
Яд ме е, че не мога да му заснема добре муцуната, понеже или свива очи от светкавицата, или като му избърша очите и след половин час вече сълзят, а аз докато се наканя да го снимам....
Много сладки котаци, но британката ми напълни душата Hug Много исках такава, но проблемът беше финансов, затова се "задоволих" с персийка.
Четох в предните постове, че селектираните котки са много изнежени и мога абсолютно да потвърдя, защото от гъбична инфекция до ушна, от кихане до повръщане се лута нашият живот...

# 168
ahasver, добре ви  се е отразила кастрацията значи  Grinning Браво, браво! А защо ще се местите? Не сте ли сега в мезонет? Винаги съм искала да живея в къща или апартамент на 2 етажа, с уютни вътрешни стълбички...
Миг незабравим, и вие сте се гушкали днес като нас  Mr. Green Ако не е тайна къде живеете?
Имам си мечта аз, да се преместим в някое близко до Сф селце, дори имаме част от местенце на Пожарево и исках там да строим къщичка. Но това става с много пари и нерви и не знам дали ще го доживея. С една висооока ограда и котките да си търчат навън, да са свободни и да няма опасност някой да ги крадне.
zila1, много сте порастнали! Наистина са кекави тези наши пухльовци. макар моя Бени да не е изцяло персийка, пак си е кекав и трябва да го пазя много. Ама е кокон. Онзи ден снимам Нико и Бени гледа отстрани, дойде, бута се, аз го махам, щото исках само Нико да снимам. Онова не се оставя, пак идва, докато не  го наснимах и него не се отказа  hahaha
Пък днес, както ми беше зле, за пръв път Нико спа залепен до главата ми. Така хубаво ме стопли гадинката, че и главоболието ми мина и сега съм доста по- добре.
между другото, сегурно имам някой персийка в рода, че и аз съм една кекавааааа  Joy

# 169
Здравейте!Утре заминаваме-решили сме да си направим екскурзийка.Ще оставим горкия Мич сам-хич не ги обича тези моменти.Момчетата са тук,но те колко ще се завръщат-не се знае.Майка ми поема грижите-ще идва да го храни и каквото друго трябва.Много ми е мъчно.Вижте го как е седнал до багажа-сигурно усеща,че ще го оставяме сам.
http://media.snimka.bg/2828/011912280.jpg

# 170
Мич е пич Mr. Green. Какъв е замислен ииии рижав Flutter.
Теди, Марго не може да е стъпкал цветята, не и Марго Naughty, та той е цвете hahaha.

# 171
 Ех, момичета, страхотни снимки на страхотни котета! Как да не ги обича човек - душички! Моята мацка не обича да я снимат. Само като види фотоапарата и бяга. От толкова снимане, почти няма кадър на фокус. Май ще почна да я снимам само заспала Laughing. А очите са и страхотни, големи, зелени и много красиви...

# 172
  • град-държава
Тед,определено кастрацията му се отрази чудесно,а по въпроса за местенето просто ще се прехвърлим в Несебър,където аз си живеех преди през ваканциите,решихме да сменим обстановката просто,а и там аз се чувствам прекрасно, отдавна общо взето го обмисляме този вариант и си мислехме да се преместим след сезона,но миналата седмица окончателно решихме,че имаме нужда от смяна на обстановката и така...ето и обещаните снимки (малко се поизложих днес със снимането/както и с работата,ама нещо не ми е ден определено Blush)

# 173
Леле какъв сладур е! Heart Eyes
А да питам - като го кастрираха всичко ли клъцнаха, или имало някакви други методи, дето не го правели. Rolling Eyes Че на моя имам чувството, че всичко са му махнали, даже не виждам откъде пишка. Confused И се чудех скоро дали е нормално, той е с много дълга козина и не се вижда, но като съм гледала, не забелязвам нищо на хоризонта. Laughing

# 174
  • град-държава
Juiciness   Hug ...ами извадиха му тестисите   Mr. Green,но така или иначе бяха мноооогоооо внушителни преди кастрацията и сега като върви пак си е оформено там,не е като да търсиш с лупа...

# 175
 Mr. Green Сладурче.

# 176

ahasver, перфектни са снимките, само на втората фокуса не е трябвало да е на одеалцето.

# 177
  • Варна
mari45,
как ти завиждам за екскурзийката, ако знаеш Tired И ние мислихме да идем някъде за празниците, но се провали идеята и сега 6 дни ще си тъпеем вкъщи. Поне на някоя еднодневна екскурзия ако можем да идем ще е добре, но засега се очертава чак за 5,6-ти, а тогава сигурно ще е гадно времето Twisted Evil

# 178
Ох, и на мен ми се ходеше някъде, но за ден, за да не приготвям багажи.
Днес исках да заведа децата на зоологическата, а то вали, студ...  Confused
Може да идем в краен случай на цирк, но поне да поспре дъжда, че да идем за билети.

За малко да забравя - моите диванета снощи направили беля -съборили една ваза с люляк, която беше в детската на скрина. В резултат - един куп детски книжки намокрени и дрехите от горното чекмедже  ooooh! както и паркета...
Ама майка ми е виновна, тя сложи люляка там, хем й казах, че ще го съборят котките, там си е тяхна територия.
А аз вчере цял ден лежах с болки в корема и не ги преместих.

# 179
  • Варна
При вас вали ли? Тук времето е приказно, но мъж ми спи и ще спи сигурно до обяд. Никъде няма да идем днес, а утре като запраска и при нас още повече ще ме е яд, че сме изтървали такъв страхотен ден.
Днес изкарах на терасата един кактус, дето Кетя го яде. Сложих го на прозореца, а тя застанала от вътрешната страна зад мрежата и се опитва да го докопа hahaha Голяма картинка беше.
http://media.snimka.bg/2831/011917860.jpg

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 10:05 от Месечинка виторога

Общи условия

Активация на акаунт