Любители на котки, тема 22

• 24 777
  • 359
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ако коте или куче не е добре,най бързо се разбира като го пипнеш по носа,ако е студен добре,ако е топъл има причина Peace
Мери след операцията не беше добре,ветеринарят премери температурата,беше много ниска и веднага я включи на системи ooooh!

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 18:22 от margita

# 151
# 152
  • Den Haag
Теди снимките са страхотни, напълниха ми сърцето  Heart Eyes
И нашата Карина все при Вики спеше, все в крачетата му се навираше и не мърда докато не се събуди Вики  Simple Smile

# 153
  • София
Бени е голям сладур като спи.

# 154
Бени е наистина много готин.Заел е много смешна поза докато спи.
А Мич отскоро си посядва в ъгълчето на шкафчето в коридора-в началото го търсех,а той си трае.
http://media.snimka.bg/2817/011888953.jpg

# 155
Мич е като някакъв сувенир Mr. Green Hug.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243589&pid=11894530 - нови снимки на малък Марго Hug

# 156
Блазе му на Марго,че си има градинка.Мич само чака да излезе на балкона и започва да се търкаля като магаренце.

# 157
Марго има голям двор, но го е страх да ходи отзад Mr. Green подвизава се само пред къщата.

# 158
Здравейте!!!
Ted_cat благодаря за снимктата...много са сладки  Hug Съжалявам за случката с Мони и Нико..... Sad Преди няколко дни и аз имах такава случка с Джес..беше ядосана на Зоро и аз като се доближих и като замахна с тая лапа и тез остри нокти  newsm09  УЖАС ..побягнах веднага към огледалото,но се разминах с лека драскотинка малко под веждата   ooooh!

# 159
Ех, Кетя живот си живее.... но на терасата май не припарва - в новите кооперации дизайна не е много съобразен с котешия начин на живот  Laughing Ама пък прозорците как блестят, да имаше кой и моите така да лъсне  Mr. Green
Мич страхотно скривалище си е намерил  Laughing
А Марго е опоскал лалетата, или така ми се струва? Зад къщата на баба ми преди имаше много лалета и все гонеше котките да не се въргалят там, че ги чупеха  Grinning
И сега да ви се похваля, да се посмеете за моя сметка малко... Снощи подписахме договор с мъжа за котките - няма да ми ги закача, но аз се задължавам всеки месец да свалям по 5 килца. понеже си имам доста такива излишни,  и нищо не ме мотивира достатъчно.... сега зарад косматите топки ще топя сланина. на пръв поглед - две полезни неща за мен, съчетани по добър начин, но  толкова лишения, особенно от сладко. Е, ще се наложи да го преживея. Но поне съм спокойна, че като  ме е нямало цял ден, ще си ги намеря вкъщи.

# 160
  • Варна
Тедииии, ще ме умориш hahaha hahaha hahaha
Големи сте скици Hug Значи да не го мислим Нико вече. Как е Мони?

# 161
  • София
Ted_cat - започвам да те следя  Whistling. Веднага слагай една лента,колко имаш да сваляш и до къде я докарваш. Избра ли диета вече?

# 162
Аааа, лента няма да сложа, че е срам голям. Диетата салати и месце. макар че точно днес не искам дори да говоря за храна. Вчера се натрових от едни китайски водорасли и цяла нощ повръщах и сега съм като парцал. Но щастлив парцал.
Не ви бях казвала, че след Великден мъжо ми даде 10 дневен срок да разкарам котаците. Мислех, че само си говори, но всеки ден казваше - остават 9 дни, остават 8 дни...и така, утре щеше да им е последния ден. Опитах какво ли не през тези 10 дни, той се пееше неговото. Та затова снощи се реших на тази крайна мярка. В договорчето го има черно на бяло , написано от мен, че ако не сваля 5кг до 31 май, котките ще са изхвърлени и аз няма да правя сцени.
Та така...  пропуснах само да впиша, че като сваля достатъчно, получавам и бонус - обектив по избор  Laughing Но другия месец няма да пропусна, защото всеки месец ще пишем нов договор. Човек ще рече, че сме адвокати  hahaha

# 163
  • София
 hahaha hahaha
Опасни сте,значи само ще докладваш ,докъде си го докарала.

# 164
  • Варна
Олеле, тя работата била сериозна. Теди, ще ползвам твоето ноу-хау, ако и за нас с Кетя настъпят трудни времена Whistling

Общи условия

Активация на акаунт