Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са проблемите с котето и как може да се помогне?
Какви са основните характеристики на обектива 1.8/50 mm?
Какви са разликите между фотоапаратите Canon EOS 400D и Canon EOS 450D?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са проблемите с котето и как може да се помогне?
Форумът обсъжда сериозни проблеми с коте, което е страдало от счупено краче. Собствениците не са проявили разбиране, а собственичката на котето търси начини да помогне. Форумът предлага съвети за ветеринарни клиники в София, където може да се направи рентген и операция, както и съвети за ветеринари в Перник. Потребителите споделят опит и информация за цените на процедурите, като също така изразяват съчувствие и подкрепа към собственичката на котето.
-
Какви са основните характеристики на обектива 1.8/50 mm?
-
Какви са разликите между фотоапаратите Canon EOS 400D и Canon EOS 450D?
-
Как може да се определи полът на малко котенце?
-
Как реагират котките по време на земетресение?

Снощи разглеждах малко смешни котки.
- кой казваше, че котката му яде кактуси?
- искам го този дебелан
- котешки живот
- усмивки

хаху

Майка ми изпадна в див потрес и погнуса, както беше против котето сега май съвсем го намрази.Аз пуснах врялата вода, сложих прах, измих навсякъде и все едно не е било.Но беше голям цирк.А през цялото това време Калина вика за фон – Мамоооо, това коте одриска навсякъде ! А после случам, че майка разпитва Калина - А това коте къде ака ? , а Калина отговаря - О, бабо, ака навсякъде из целия апартамент /а това не е вярно/ .До края на вечерта майка ми загуби ума и дума а ние с баща ми се хихикахме в хола.Днес сутринта се прави, че котето не съществува, детето и говори за котето, тя сменя темата.Как можа да ми се падне майка-коткомразка..... 
Та се чудя защо Зари прави такива номера на тези, които не я харесват ? На мен не ми е правила....
) и може пак да се появи, макар, че може и да не се появява с години. Отключва се от стрес, ваксини и т.н. всичко свързано с имунната с-ма, може би както при херпеса. Има лекарства, с които минава, но те пък имат мн странични ефекти (кортикостероиди). Важното е, че минава. Ще се молим да не се появи пак... а ни предстои път до Германия,горкото мъниче.