Любители на котки, тема 22

• 24 739
  • 359
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви за отговорите Simple Smile Изтрих първата част, май нямаше смисъл да я пиша... Juiciness, не се гордея с тогавашния си избор, но винаги и при всички положения, ако трябва да избирам между котката си и детето си, ще избера детето! Сега знам, че не е толкова страшно да съжителстват.
Знам, че котките са хищници, именно затова нямам намерение да правя котето вегетарианец Simple Smile
На всякакви полу(и цели Laughing )фабрикати и готови храни с трайност няколко години никак не съм фен, така че едва ли ще давам такива като основна храна. Хареса ми идеята на една съфорумка, която храни котката си с био месо, овъргаляно в малко смляни семена и ядки - защото в живата, некомерсиална и нецивилизована природа котките се хранят с птички, мишки и др, които пък представляват месо + това, което е в коремите им.
Ангорките какви са по характер?

Относно първото - разбира се, в други теми съм писала, че бебетата/децата са на 1 място и когато има съмнения, че няма да се насмогне на чистене, или котето просто е по-диво - ясно, че трябва да си замине. НО Naughty, не на улицата, а да му потърсиш дом - по форуми, познати, ако ще и на някоя баба на село, пак е по-добре, от на улицата...това имах предвид.

Био месо нямам идея какво точно представлява, може да се консултираш с ветеринар дали става за котки. Laughing

# 196
Хехехее, и хапна ли рибка  Кетя  Laughing  Май беше очарована  Sunglasses

# 197
  • София
Чудесни котета! И Алф, и Бени, и Нико, и Кетя с рибата! Поне успя ли да си вземе някоя?  Joy

Тед кат, мъжа ми специално попита дали Бени знае, че си го направила на ангелче? Joy Joy Joy

А аз да ви покажа едно приятелско коте - голяма сладурана е:

# 198
Леле, каква е мъничка. Heart Eyes
И с това сивичко и бяло - като мишленце е!! Mr. Green

# 199
Ааа, Бени си има и рогца  Laughing  не е напълно ангелче.
Ха честито коте на приятелката ти. Има нещо от Арчи в него. ... сигурна ли си, че не е забегвал без да знаете по котки  Joy

# 200
  • София
 Joy Joy Joy Извинявай, не бях забелязала рогцата!  Joy Joy Joy

# 201
Joy Joy Joy Извинявай, не бях забелязала рогцата!  Joy Joy Joy
И аз Peace

# 202
Е, щото ги сложих по- късно  Whistling
Реших, че много ангелско стана и метнах и едни рога  Mr. Green
Тез дни Нико трябва да има рожден ден, ама като не знам кога е роден, как да избера дата? Или пък да празнуваме на датата, на която си го намерих.
Тази сутрин Бени тренира с гиричката ми  hahaha  търкаля я под леглото и вдига шум - горките ни съседи отдолу, не случиха на съседи.... Ама му се чудех как така я бута с лапа - тя е 3 кила все пак.
А пък Мони, моля ви се, нали не му давам да пипа котките и вече издивява. И тази сутрин се нацупи и ми вика - щом не ми даваш да ги пипам, ще кажа истината на тати. Леле, изтръпнах, че и мъжа беше в тоалетната, добре че не е чул.
Та кой знае кога ще се изпуснат, но имам пран Б  Laughing - ще кажа, че така съм му казала, че е от котката, за да го стресна и да спре да се вре в котака. На мене ли ще повярва или на дете, дето само шегички тип - тати се наака, измисля...
Малко офф-  наскоро му паднаха двата горни зъба, сложихме зъбчетата в пликче малко и ги оставихме под възглавницата. На сутринта зъбчетата ги нямаше, но феята беше оставила подаръци. Та онзи ден баба му и дядо му ни баха на гости и гледам аз - връчват им наште по едно пликче - да си извадили зъбите, за да получили подаръци и те от феята  hahaha

Новина от Добрич - баба Мима родила 2 котета. Кога е била бременна, преди 2 седмици като  бяхме на гости хич не изглеждаше да е бременна. Тя е на 12 години, зъби няма в устата, ама котета ражда, ей, страшна котка е.

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 09:38 от Ted_cat

# 203
  • Варна
Бени с рогата е просто уникален hahaha
tania tda67,
много сладко това котенце Heart Eyes
Кетя не успя да докопа суровата риба, но печена си хапна предоволно eat
Тя също има скоро рожден ден, но не знаем кога точно е, защото нали я намерихме на улицата. И като и правихме паспорт вета каза да си изберем дата, за да я запише, и ние решихме 31 май - тогава имаме и годишнина от сватбата и ще празнуваме двойно Crazy
Теди, този твоя Мони голям хитряга - ще ме умори с тези зъби Joy А за котешката история добре си го намислила. Големи умници тези малките Laughing
Опс, и за малко да забравя - честити бебета на баба Мима Wink

# 204
И ние измислихме дата - датата на която взехме котето, минус приблизителната възраст, на която вета каза, че е. Simple Smile Така тъкмо помним кога сме го взели. Simple Smile)

# 205
  • София
Леле,отворих да ви прочета,стигам до коментарите за рожденни дни и включвам #Cussing outвчера Мери имаше рожден ден,навърши 9 год.,но нито дъщеря ми,нито аз се сетихме newsm12,е на патерица
почерпка от Муца дебелуца

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11940346
Все в устата носи Simple Smile
И ПАК ТЯ
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11940348
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11940681

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 15:57 от margita

# 206
  • София
Ted_cat- весело е във вас  Joy Joy Joy

# 207
Честит рожден ден на Муца - дебелуца  Mr. Green
Да ви е жива и здрава поне още 9 години! Какво й купихте? Едно мишле поне  Blush

малко снимки-

# 208
  • Варна
Честит рожден ден на Муца Hug

# 209
  • София
Тя от истински мишоци не се бои,но като и купихме от зоо мишле бяга от него smile3516,а дъщеря ми отиде до Джъмбо,ама нещо още я няма Party
благодаря за поздравите newsm03

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 20:32 от margita

Общи условия

Активация на акаунт