ПЛЕВЕН - 95

• 16 170
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
 ice_, скорошно оправяне на малката!

Люси, как е Тери?

# 286
Я, земетресение ли?   Изпуснала съм го, и по добре. Бяхме по балкана, страхотно време. И сигурно съм поставила рекорд по ходене  токчета на дълги разстояния    hahaha

# 287
Малката вече има подобрение и се оправя но продължавам още няколко дни с капките и с Панадола.Вече е в настроение и не се събужда с плач.Хремата и и тя започва да отминава но днес сме на топло вкъщи и ще пропуснем разходката.Незнам как ще бъде довечера но засега е добре.Лошо е когато децата хващат настинки а тепърва предстоят различни детски болести....

# 288
  • Плевен

Благодаря, аз забравих вече, че е била болна  Laughing, но 2 дни си поддържаше 39 и  нагоре, на третия ден взе да спада постепенно температурата и вечерта беше с 37 някъде. В петък вече лудееше активно.

Снощното земетресение не сме го усетили. Бяхме на гости и никой там не усети нищо. Дано няма повече трусове , че като чета тук втория вариант ми се вижда кофти http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2113111

ice_  радвам се, че малката се оправя. Пак ще подсетя да прочетете инфо за парацетамол съдържащите препарати. Аз лично вече ги избягвам.

Мен ме е налегнал мързел ...  Rolling Eyes

# 289
Ice, i аз щях да ти казвам за Парацетамола, Люсил ме е изпреварила! И ако малката има често отит, можеш да се поинтересуваш за ваксината "Преванар".

# 290
Люси,искрено ти се възхищавам как устискваш на болестите й и си въведе "твои си" методи на лечение  Hug

Нова тема

Общи условия

Активация на акаунт